Wpisy 2 801 856 – 2 801 955
26 stycznia 2017 15:30 → 26 stycznia 2017 17:06, 100 wpisów
MAJPAN I INNI PRZYJACIEL z zielonej wyspy -coś miałem napisać Wam -wyleciało jak ptak z łba-zaq69 nie witałem się z Tobą wcześniej?-zapomniałem
Kw67
O tym alkoholu piszesz tak powiedzmy gęsto że "ślepiec" by zauważył
O tym alkoholu piszesz tak powiedzmy gęsto że "ślepiec" by zauważył
2 801 855. Majpan 2017-01-26 (15:30)
Ludzie o rudych włosach też są napiętnowani od małego
czy jest jakiś racjonalny powód?
Jest jak jest
bo się wyróżniają
Ludzie o rudych włosach też są napiętnowani od małego
czy jest jakiś racjonalny powód?
Jest jak jest
bo się wyróżniają
Majpan-jak pisałem wyżej zbieram opinie na portalach internetowych i wnioski wyciągam.....Myśl sobie co chcesz...jak ślepiec prowadzi ślepego razem do dołu wpadną-I CO DALEJ?
Kw67
A ja tutaj szukam ludzi do działu deszyfracji >> KW-wojskowy
A ja tutaj szukam ludzi do działu deszyfracji >> KW-wojskowy
Jaśniej już nie można
a tak poza tym to co napisałem tez nie można
a tak poza tym to co napisałem tez nie można
No i cóż ,każdy z Was jest odważny TU i TERAZ,zapraszam każdego z Was na priv-e-mail kw67@2.pl i-lub linux67@2.pl lub nr fona-783884264,510606204,513465783-może jak chcecie podam swoje hasło @@@@@@@@-CZY KTOŚ PODEJMIE WEZWANIE
Kw67..nie daj się poniewierać
alkohol ma rożne twarze
ale tak ogólnie mężczyźni dzielą się na trzy grupy
....korek
....worek
....i rozporek
alkohol ma rożne twarze
ale tak ogólnie mężczyźni dzielą się na trzy grupy
....korek
....worek
....i rozporek
ULA-każdy pisze tutaj jako incognito-JESLI SIE UWAŻASZ ZA KOGOŚ TO SIE UJAWNIJ-tylko złodziej chodzi w nocy w ukryciu przed innymi-JA P....LE BRAK ODWAGI TO SYMPTOM......?-KTO ZNA ODPOWIEDŻ?
przyczyny wczorajszej kolizji.............w Toruniu
z udziałem samochodów żandarmerii wojskowej
prowadzi????????????
żandarmeria wojskowa
z udziałem samochodów żandarmerii wojskowej
prowadzi????????????
żandarmeria wojskowa
Kw..ka tu jestem stary bywalec i jestem dojrzałą kobieta...raczej mnie tu dużo osób zna.
A pisze ..bo znam życie i nigdy w życiu nie byłam pijana.ale znam ból alkoholizmu...niestety
A pisze ..bo znam życie i nigdy w życiu nie byłam pijana.ale znam ból alkoholizmu...niestety
https://sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/661143/ps-kamil-stoch-zdecydowanym-liderem-finansowym-polacy-zarobili-ponad-milion
ale w porównaniu z piłkarzami trochę mało
ale w porównaniu z piłkarzami trochę mało
ULALA-nie ma znaczenia kto Ciebie zna i czy jesteś stały bywalec,na każdego przyjdzie pora jak na TELESFORA-znałem i znam takich ludzi bez obrazy w Twoim kierunku,napisałem to co myślę-może zawile,dla Ciebie w dowód SZACUNKU
kw67-problemy alkocholowe to nie na tej stronie,za chwile strona zmieni nazwe na AA-Pasko-ludzie bądżcie normalni,każdy ma jakieś problemy i słabości
kw co masz dziś dla krasnalki
Wierszyk.piosenke
Seb
ULALA OK TWOJE ZDROWIE TO TYLKO CHAT ALE CZASAMI ZGODNY Z RZECZYWISTOŚCIĄ-TO JAKIM JESTES TO TWOJ SPOSÓB MYŚLENIA ŚWIADCZY O TOBIE-BUDDA I INNI WIELCY
Wszystkim Wysokich na 21:40
Seb wczoraj wyczailam 7 a dziś 5..
Andre
mi
ISLA DZISIAJ MAM DOŁA,tyle moich zaczepek a Krasna -OLEWAM OLEWAM STARYCH CH...UJI
Krasnalek daj buzi kw
Sen w kuli widzę 50,40,6-ki,7-ki...i na ripley 53,58,34,19,54,46...
Seb.
CZY KTOŚ ZNA JOY DIVISION Z PŁYTY po polsku ZAMKNIĘTY ROZDZIAŁ-utwór SERCE I DUSZA?
Oj kw idź się prześpij
54...nie 34...
isla-to nic prostrzego tylko przelej wizje na kupon i dżółtej Budy
Seb idz na forum na poczekalnie może coś ci ..przypasii...
Andre za daleko już byłam...
Idę poczytać bywajcie
Masz jeszcze szanse do monopolowego i powtórzyć senne wizje
Nie....
To czekaj na farta
czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego TS wycofuje zdrapki w których zostało jeszcze kilka głównych wygranych? mam na myśli krzyżówki 'z sercem' po 3 ziko. to jest zwykłe chamstwo kończyć sprzedaż kiedy zostało 10-20% i aż dwie główne nagrody (z 9 możliwych)
TYPUJECIE I CO ?,NIE MA TYPÓW NA 100 PROCENT,ŚWIADCZY O TYM LIGA TYPUJĄCYCH-GDYBY KTOŚ MIAŁ SPOSÓB NA LICZBY TO BY BYŁ KAŻDEGO MIESIĄCA W PIERWSZEJ 3 TYPUJĄCYCH-KAŻDEGO MIESIĄCA JEST INNY LIDEREM-CZYLI TYP TO FART itp
witaj ulala
kw oj nie ma moje są zawsze na 99% do losowania a po losowaniu porażka
cięzko byłoby być ciągle w topie typujących głównie ze względu na to, ze można podać po jednym typie. podejrzewam, że ci co grają 'na poważnie' i wygrywają (mi się zdarza, ale rzadziej niż bym chciał) skreślają po kilka zakładów. jeśli puszczam np kilka 10ek i trafiam, to i tak w pasko wpisana jest tylko jedna z nich - byc moze akurat ta 'pusta'. ot cały sekret
ciekawe co isladorce weszło?
mi też nic nie weszło
jeśli w pasko wpisujesz jeden typ, a grasz kilka kuponów, to nawet jak wygrywasz regularnie, w lidze typujących możesz być dupa bo akurat te 10 które 'wklikałeś' nie wygrywa.
kw67 nic nie mam wspólnego z diabłem
I nie mam sprawy
I nie mam sprawy