Wpisy 2 768 092 – 2 768 191
11 grudnia 2016 21:36 → 11 grudnia 2016 22:38, 100 wpisów
Macie jakiś program do tego?
Ktory mi je wyliczy i polaze
Rozpos zeby byl
Sydney idź się ogol
Na buku jest na przykład fortuna ale z 13 max
Sydney pod pachami
27,29,53,57,65,67,69,73,77,79
ZARAZ KABARET ZARAZ CYRK
Zbigniew pracuje z chłopakami z Kęt xd
Gdzie
W niemczwch
Toksyn w szkole
Ale nogi ale kieca
Dopisano wyniki Multi Multi
10,25,27,30,31,33,35,38,43,46,51,53,56,59,62,69,72,73,79,80
Plusem jest liczba: 73
10,25,27,30,31,33,35,38,43,46,51,53,56,59,62,69,72,73,79,80
Plusem jest liczba: 73
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 8777 zestawów od 1115 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 5 558 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 11 050 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- ***69*** - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 142 zł = 18,93 x koszt gry
- alvaro-72 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- edwa115 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 120 zł = 16,00 x koszt gry
- 777ch - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 654 zł = 13,08 x koszt gry
- 1234 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 122 zł = 12,20 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 01,06,07,34,39
Dopisano wyniki Kaskady - 03,06,08,10,12,13,14,15,19,20,23,24
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 0774037
Wylosowany numer to: 0774037
Typowania Super Szansy
wrocek9 wytypował(a) 5837537 - wygrana 10 złpawlitto wytypował(a) 0090737 - wygrana 10 zł
piotrusPan wytypował(a) 6932137 - wygrana 10 zł
gilmour1960 wytypował(a) 3165437 - wygrana 10 zł
0-10 w typowaniu sukces mam trudno trafić dawniej placili zato
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 12,19,21,23,25 oraz dodatkowa liczba 03
Typowania Ekstra Pensji
witko wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złinsent wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
jacek81 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
jarek21 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
parwan57 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
CONOP wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
stoneczka wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
dubliner8 wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Cześć mogę być wygrać jeszcze minimalnie jutro 33.45 jak trafię remis lub Jagiellonię z Arką. A tata wygrał 106 zł około. Mam 8 meczów a tata 7. Lecz chodzi o to, że miałem w kuponach zagrane na jeden błąd. A i zepsuła mi Nieciecza wczoraj z Górnikiem !!! A wy może gracie jakoś inaczej ? Aha i był kolega te co w gumiakach u mnie na walce Joshua vs Molina dałem mu tez piwo. Ale wicie z tym załatwieniem pracy dla mnie to ciężko jest. A i nie dostałem się do Aldrewa jak pojechałem jakiś już siedział gościu a tamtego nie było. Taki starszy i mówił że tamten będzie za chyba 3 godziny, no tak 13:00. Jak ja jechałem już aby oddać skierowanie. To mówię prsze o telefon do niego. Zadzwoniłem zajęty był a potem on sam że dzwonił do mnie już, a ja nie odebrałem. A niestety nie przyjmiemy bo brak doświadczenia !!! No smutno mi było ale co zrobić, trzeba dalej szukać. Bo miałem skierowanie na Specjalistę do spraw sprzedaży. I w PUP aż nie było ofert. To złożyłem CV w takiej firmie co usuwają owady na Pracownika biurowego i do Kebsa na Pomoc. To w kuchni bym robił. A chcę kupić PS4 Slim za około 1500 z FIFĄ 17, lecz na koncie mało już mam, a jeszcze szkołę muszę opłacać. Mam PS3 Super Slim z 9 grami. A może ktoś z was chciał by kupić ? A ten kolega od gumiaków ma PS4 stare i PC składanego bardzo dobrego i byśmy mieli wspólne konto i wersje cyfrowe kupowali. A ta pani w Kebsie to chyba właścicielka taka paniusie sobie siedziała tam gdzie kliencie w sofie takiej ala skórka. Około 40 lat ale bardzo ładna, a jak się uśmiechała do mnie, a jak słuchała o jeny. Co to mogło być ? A i jestem oficjalnie członkiem PiS bo dostałem list gratulacyjny na spotkaniu członków i sympatyków, bo z tatą byłem. A długo się naczekałem. Bo zapisałem się nie na stanowiska ale aby pomagać innym potrzebującym, tym biedniejszym oczywiście. A jakaś praca oczywiście by się przydała. Aha i grałem na ligi zagraniczne w kuponie ale jakie dziwne rezultaty wyszły typu Lipsk lider Niemieckiej przegrałem chyba z ostatnią na wyjeździe 0-1 jak to możliwe ? I byłem z rodzicami w Iławie przy wiezieniu i ratuszu na uroczystościach 35 rocznicy stanu wojennego i interweniowania. Miał być Prezydent i Minister MON ale nie było.
Aha gratuluję skoczkom !!!
Hura. Jest:
<< 53 - 35 >>
<< 53 - 35 >>
A czy ktoś wie z was jak się wypełnia dokumenty typu spisu spraw i takie z administracji ? Bo będę miał 4 poprawę tego egzaminu praktycznego w styczniu z Policealnego jak jeszcze chodziłem. A i spróbuję też do Policji iść. A jaka nie wiem czy prawdziwa czy tylko przebrana jak ci z ZOMO była kobieta około 25 lat, brunetka, zgrabna, 160 cm około, 50 kg około. Piękna naprawdę. A i wozy stałem Milicji też i takie kosze grzejące. Nawet taka inscenizacja była jak chłopa pałami obkładami ZOMO, a potem do Nysy załadowali. A do mamy jedna kobieta że chłopa biją.
krzysztof c...bijesz tutaj wszystkich na głowę
Z czym ?
A ty studiowałaś w Płocku albo znasz o stamtąd ? Aha ostaniem czasem miałem w Keno 5 3/5 i 3 4/5 !!!
Idz do Policji, tam nmajbardziej sie nadajesz.....naprawdę. Dostaniesz sie na 100%.
A co do spisu spraw to wpisz w google i poczytaj, lub wpisz "Instrukcja kancelaryjna", lub "Obieg dukomentów w urzędzie" i poczytaj o co chodzi, a nie ty student o takie rzeczy pytasz. Az wstyd.....
A co do spisu spraw to wpisz w google i poczytaj, lub wpisz "Instrukcja kancelaryjna", lub "Obieg dukomentów w urzędzie" i poczytaj o co chodzi, a nie ty student o takie rzeczy pytasz. Az wstyd.....
O taką macie wiedzę !!!
Dobra może przestanę pisać co już raz na zawsze ?
Spis spraw wiem !!! Ale są inne rzeczy które nie wiem.
krzysztof c
to tu ludzie mają zgadnąć rzeczy których nie wiesz ?
to tu ludzie mają zgadnąć rzeczy których nie wiesz ?
krzysztof c i zapamiętaj raz na zawsze, że po wyrazie stawia sie znak zapytania bezpośrednio, bez spacji.
Wszystkie informacje znajdziesz w notatkach z wykładów a resztę uzupełnij informacjami z internetu. Zamiast kupować durne konsole i gry weź się za naukę. Bo robisz tej swojej uczelni przypał
Wszystkie informacje znajdziesz w notatkach z wykładów a resztę uzupełnij informacjami z internetu. Zamiast kupować durne konsole i gry weź się za naukę. Bo robisz tej swojej uczelni przypał
wszystkim którym poszło dobrze
Ja dziś nie miałam kiedy i gdzie zagrać i bardzo dobrze, bo trend na liczby mi nieprzyjazne trwa
Szczęścia w graniu i typowaniu jutro
Ja dziś nie miałam kiedy i gdzie zagrać i bardzo dobrze, bo trend na liczby mi nieprzyjazne trwa
Szczęścia w graniu i typowaniu jutro
W tym wypełnianiu .Bo zabrakło mi ostatnio 7% tylko. A i rakietę kupiłem od kolegi za 150 zł innego, mówił mi że dał za nią 700. Ona bardzo dobra Wilsona ale poobdrapywana, lecz wygrał nią ze mną. A jak nią serwowałem do bomby szły.
Gdzie fryzurę ?
A skąd wiesz ?
Ale członek PiS !!!
gryks76 witam rodaka spuśćmy zasłonę miłosiernego milczenia na przygody krzysztofa_c z nauką w szkole wyższej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 420 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
zgrywus
2 razy pisałem, że praca jest dla niego
nie interesuje się tym
ale on chyba nadal bawi się grami dla dzieci
2 razy pisałem, że praca jest dla niego
nie interesuje się tym
ale on chyba nadal bawi się grami dla dzieci
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 171 954,80 zł
Tak to dzisiaj ... było.
Ciekawie zapowiadał się zestaw 917.
Podałem dość wysokie trafienie: 4-5/10. Jest ... 4/10.
Może być. Nie zrobiłem błędu w sprawdzaniu.
..................................................................
1. Krzysztof: 923. Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
2. Angierski: Zestaw B. Podałem 2-4/10. Jest 2/10.
3. Maksik: Ekstra Przekręt. Podałem 0-1/6. Jest 1/6.
Ciekawie zapowiadał się zestaw 917.
Podałem dość wysokie trafienie: 4-5/10. Jest ... 4/10.
Może być. Nie zrobiłem błędu w sprawdzaniu.
..................................................................
1. Krzysztof: 923. Podałem 1-2/5. Jest 1/5.
2. Angierski: Zestaw B. Podałem 2-4/10. Jest 2/10.
3. Maksik: Ekstra Przekręt. Podałem 0-1/6. Jest 1/6.
janosik jestes nie zawodny bedziesz rano cosik bym dal do sprawdzenia mam czas do 11 potem do roboty
Skorzystał Ktoś z moich liczb???
<< 53 - 35 >>
Te 2 liczby są typowane metodą ...jasnowidzenia.
<< 53 - 35 >>
Te 2 liczby są typowane metodą ...jasnowidzenia.
A kto z was gra w zakłady bukmacherskie ? A opłaca się grać na błędy ? Tata mówił że to chyba przekręty sędziowie robią prawda ? Ma to jakiś wpływ ? Chyba pewnie ma jak spalony jest a nie ma, lub ręka karny a nie ma !!! A mówiłem już dawno zrobić po trzy powtórki w połowie dla drużyn do sprawdzenia. Ale to małpy nie chcą zrobić. Wicie pewnie dlaczego ?
A gra ktoś w Keno ?
Będę rano na czacie.
halo halo jakie typowanie na 14 na jutro ? pomyslodawcy sa ?
Wasyl jestes ?
Wasyl jestes ?
Taki dziadek w zakładach 78 lat co gra często jak widzę daje to i zakłady bukmacherskie.
Kto gra ?
spoko prezes ja mialem 53 ale dzis slabo 4/7 oraz 2/10 ale plus weszedł
Witam.
Mam pytanie. Ile jest Możliwych (realnych) kombinacji na 3 w multi? I czy w ogóle opłaca się to obstawiać ??
Mam pytanie. Ile jest Możliwych (realnych) kombinacji na 3 w multi? I czy w ogóle opłaca się to obstawiać ??
Gra ktoś z w zakłady bukmacherskie ? Tam też szybko można zarobić !!!
Ludzie ja byłem w 1 kolejce LM za 100 zł 562.11 do przodu za 12 meczów i miałem 10 podpórek !!!
Tylko jak kolega mówił chyba lepiej obstawiać sport co nie ma remisów lub się mało zdarzają ? O typu: tenis, koszykówka, siatkówka, hokej i inne.
Skoki narciarskie na Kota że zdobędzie Puchar Świata !!! Albo na Kamila że on !!!
Ciekawe jakie kursy są ?
A kto z was specjalizuje się w jakiś ligach ?
W ligach głupców jesteś na miejscu:
<< Pierwszym >>
<< Pierwszym >>
To był taki mały żart.
I tym sposobem może już nigdy nie napiszę ?
Krzysztof c.
Chłopie, bierz się za robotę, bo młodość przeminie i na starość zostaniesz bezrobotnym starym dziadem.
Chłopie, bierz się za robotę, bo młodość przeminie i na starość zostaniesz bezrobotnym starym dziadem.