Wpisy 2 768 192 – 2 768 291
11 grudnia 2016 22:39 → 12 grudnia 2016 08:45, 100 wpisów
Kto z was gra ?
ŻADNEGO POJĘCIA WIDZĘ O BUKMACHERZE ?
Krzysztof c.
Pisz. Twoje wspaniałe teksty czytamy z wielką ... ciekawością.
Pisz. Twoje wspaniałe teksty czytamy z wielką ... ciekawością.
https://www.youtube.com/watch?v=5B2JgBiXJOE
2-min 37-sekunda kacapek rozwala brzozę
a tutka nie
2-min 37-sekunda kacapek rozwala brzozę
a tutka nie
Emerytka.
A się łudzicie na te wygrane tutaj matko matko !!! A co w zakłady nie lepiej spróbować ? Jutro z tego Kebsa zadzwoni to się do wiem co będzie ? Ona bardzo ładna chyba właścicielka. Około 40 lat, może mniej ? Do tego brunetka i jak się pięknie uśmiechała, 170 cm około, 60 kg około. A jak pytała o doświadczenie mówiłem jak byłem w gimnazjum trochę w kuchni pomagałem i u wujka w przedszkolu kobietom. Bym robił kebaby, tortille i takie coś. A czemu ona tak się uśmiechała ? Bo byłem i tata mówił a zajrzyj tam bo kartka wisi na drzwiach. A zapytałem i pani co sprzedaje myślałem że to ona jest szefową a ona żebym na lewo spojrzałem. I chwilę z panią porozmawiałem i czy CV mam, a akurat miałem.
Janosik 2009
Panie.
"Ześlij bombę na tę trąbę", niech zostawi nas w spokoju.
"Ześlij bombę na tę trąbę", niech zostawi nas w spokoju.
W swojej opiece jak tacy będą studiować i nie daj Boże rządzić w kraju totalne bezmózgowie
Dusia
A ta Rosjanka włożyła.
Zamykam temat z Krzysztofem Ciskiem.
Jaki Cisek ?
emerytka 46
dzięki za informacje na temat zdrapek
ale jak pisałem
kupiłem z ciekawości
ile milionów wyciągają z ludzi
dzięki za informacje na temat zdrapek
ale jak pisałem
kupiłem z ciekawości
ile milionów wyciągają z ludzi
Dusia.
Dobra przepraszam was czasem się wygłupiałem. Ale intencje mam dobre, chcę pomóc ludziom naprawdę potrzebującym, nie na żarty. Nie żeby tylko bogaci byli. A czasem moje teksty wiem słabe. Chodzi o to a by dużo pracy było. Powstawały jak to tata mówił nowe zakłady pracy i ludzie nie musieli wyjeżdżać za granicę.
teraz weszłam na stronkę bo nie miałam czasu i aż się zagotowało we mnie
emeryt
Ja też czasem kupuję zdrapki,ale główne wygrane mnie jakoś omijają.
Ja też czasem kupuję zdrapki,ale główne wygrane mnie jakoś omijają.
A wy co mądrale bo prace macie ? Jak mój wujek maszynista !!! Wolne żart a PiS beeeeeeeeee ? Jak dla niego. Chore naprawdę chore i tyle. My mamy chociaż wartości mocne, a naszą domeną jest: BÓG HONOR OJCZYZNA. Bo długo nie byłem członkiem Prezes zatrzymał przyjęcia mówił pan.
Krzysztof mój syn właśnie płynie promem z Istad rano dopłynie do ŚWINOUJŚCIA ,a potem prawie cała Polskę przejedzie autem na śląsk i jakoś nie narzeka bo ma pracę
Sam nawet zakład bym stworzył. A na dodatek może nawet własną działalność otworzę we wsi u nas około 700 mieszkańców od drogi. Ale z czym miał bym to ? Na przeciwko kościół, obok Szkoła Podstawowa, radzicie dzierżawią lokal na dole na sklep spożywczo przemysłowy, kilka sklepów jest. A i parafian około 1500 i niedaleko jest wieś większa około 6000 mieszkańców, A może by zakłady bukmacherskie w otworzył ? Wtedy bym was zapraszał. Aha oczywiście z TS. A jak byłem to znowu widziałem taką piękną kobietę około 25 lat, w spodniach obcisłych, przechodziła obok, blondynka, około 170 cm, 60 kg około. A była przedostatnio w sukience co nogi takie przesadne było widać w udach. A tam dziewczyny sporo to w rajstopach były. A co musi być praca.
A ludzie narzekają kochana !!!
chłopcze jakie ty masz mocne wartości -jak piszesz,czego dokonałeś ...Na razie to tylko myślami jesteś w chmurach .Węż się chłopie do jakiejś porządnej nauki lub pracy ,a nie patrzysz jak Ci ktoś coś poda na tacy
A ciocia i co masz pracę ? A ona konduktorką. Takie co to ma być ? Niech ludzie nie wtykają nosa w nie swoje sprawy a będzie dobrze !!! No bo powinni tacy już pod koniec odejść i zrobić miejsce młodym już. I do teko kierownikiem pociągu i niedługo emerytura jak i wujek jej mąż maszynista, A tata co pracowało około 40 lat na warsztacie kolei, jest już odo około pół roku na przedemerytalnym. I dużo w domu jest albo wujkowi pomaga jak jedzie z drzewem do lasu i Kwidzyna, tam nie ciężko pasy założyć i takie tam. Ale mówił jemu jemu już nie brak robić, może pomóc jak w tygodniu. A on najlepiej darmowych chce. Ten z przedszkola. Bo kierowca już nie jeździ u niego.
dusia to jest yellow paper....i wszystko w temacie. z takim czyms sie nie dyskutuje tylko omija
-kuśwa, przy takich wpisach to nawet sledziem nie można być -uciekam spać
ludzie pracują i studiują i jakoś umią pogodzić wszystko ,i mają rodziny
krzysztofwyhamuj bo do rana nie zdążę tego wszystkiego przeczytać
zgrywus
a jak zdążysz przeczytać
to chyba nie będziesz mógł zasnąć
a jak zdążysz przeczytać
to chyba nie będziesz mógł zasnąć
krzysztof c,pochodzisz z Mazur,drzewa masz tam duZo,tata Tobie pomoże,idź ta droga,STOLARNIA!Powodzenia
wszystkim
krzysztofc dam Ci radę...niech ojciec wymówi lokal temu najemcy,Ty sam otwórz sklep,a do każdego zakupu młodej dziewczynie dodaji to zobaczysz jakie będziesz miał branie będą przychodziły co godzinę po zakupy
krzysztofc dam Ci radę...niech ojciec wymówi lokal temu najemcy,Ty sam otwórz sklep,a do każdego zakupu młodej dziewczynie dodaji to zobaczysz jakie będziesz miał branie będą przychodziły co godzinę po zakupy
będziesz miał pracę na miejscu ,a dziewczyny same przychodzić będa jak zobaczą za ladą takiego pzystojniachę
A poznamy się ?
Co tam u ciebie słychać ? Czy ty już zajęta, może mężatka ?
Dla ciebie.
A nie podobam ci się ? A ja staram się pomagać np. chorym dzieciom jak są zbiórki.
I jestem raczej w porządku.
Jak coś gdzieś w marketach to daję i obchodzę obok tego obojętnie, również wysyłając SMS itd. A i uważam że wygląd ważny ale bardzo się liczą: charakter i co robimy dla innych.
Zaufanie i miłość również bardzo ważne.
krzysztof c,albo napisz do,,rolnik szuka żony,,przyjmują zgłoszenia na nowy sezon, a tam będziesz miał.... od wyboru do koloru...
A znasz wolne jakieś koleżanki ?
Koleżanki to ja mam ,ale która by Ciebie chciała ,bo z tego co piszesz to masz rozum 4-latka, a nie 24-latka
Jeny czasem się zgrywam przepraszam. No ale mam dobre intencje. A po za tym nigdy nie byłem z dziewczyną, a dla ukochanej wiele bym zrobił.
A tata mi mówił że dziewczyny na kasę idą. A że za biedakiem nie będą się oglądać. A i mówił że najpierw szkoła i praca, a potem się brać za dziewczynę.
krzysztof nie podrywaj każdej na czacie to sie jakaś znajdzie, kobiety nie lubią desperatow
Trzymajcie się, miłego dnia, wysockich wygranych, i gratuluję zwycięzcom, na razie. A i na odchodne aby jutro zremisowała albo wygrała Jagiellonia to chociaż 33.45 zł dostanę. Na zdrowie.
oboki mam do zatypowania pewniaki skreslone jak nie zapomne to zatypuje
Miłego dnia
W końcu przestało u mnie padać i zapowiada się piękny dzień
Pewniak -34-
W końcu przestało u mnie padać i zapowiada się piękny dzień
Pewniak -34-