Wpisy 2 765 379 – 2 765 478
7 grudnia 2016 21:50 → 7 grudnia 2016 23:59, 100 wpisów
nie dalem grunwaldu 14,10 moze dojsc do tragedii i nie wygram 300 zl
Pewnie dużo kuponów nie weszło :-/. Zatem można się odstresowac poprzez krótką i relaksujące ankietę dotycząca zabawek :-)
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKJ4EjY436sxizF2ohNHoB2clB8nlF3gT3ey9j-xwSsVkCcA/viewform
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKJ4EjY436sxizF2ohNHoB2clB8nlF3gT3ey9j-xwSsVkCcA/viewform
Z tych trójek które teraz wlazły spokojnie BONIO poszedłby do Historii
ale i tak
ale i tak
Puszczone za 58 odzyskane 6 ,jeszcze licze na kupona real musi wygrać I Monaco x2 to będzie 147 i odzyskam straty Ts
Pawelek niechrzan
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Zagrałem w Extra pensje i trafiłem 4 liczby oraz dodatkowa liczbę 2
Ale mam sentyment do tego klubu ,dużo kuponów z ich udziałem mi weszło a pozatym mieszkałem w Menton obok Monako przez prawie rok i dlatego gram na nich
Ciekawe czy będę jedynym który trafił 4 liczby plus dodatkową
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 350 000 zł
Dopisano wygrane Super Szansa
marc1978...te przechwałki do mnie pisze bo ma embargo na wygrane
ignoruj
ignoruj
Co by było gdybym oszukał a na wyniku wygranych nie pokaże sie że ktos wygrał 4 liczby plus dodatkowa ?
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Brawo Legia !!! Jest sukces, a ja wierzylem, ze sie uda !!! Ale kupony nie weszly niestety. Wczoraj mnie Besiktas zalatwil.
Jutro zagram na LE chyba ? Ale tam tez raczej duzo spraw jasnych !!! W 1 kolejce LM za 100 zl bylem 562.11 do przodu, za trafione 12 meczow, z tego 10 podpartych. A i potem jeszcze 2 kolejka LM tez 12 ale wszedzie podporki i za 30 zl okolo 170 bylem do przodu. Jeszcze potem 6 razy wygralem. A ogolnie to lipa. Jestem 946 zl okolo na minusie. Choc okolo 300 to tata mi dal. A jutro na LE macie typy ?
przeanalizuj tabele i zobacz które zespoły potrzebują wygrać aby awansować a spadnie na Ciebie złoty deszcz
W kuponie gdzie moglem byc 4030.33 do przodu mam 4/7 !!! Mam: Arsenal Londyn, Napoli, Monako, Real Madryt, Legia, FC Kopenhaga, Besiktas. Szkoda tyle kasy by bylo.
zgrywusie jestes ? A Pasko jestes tam ? A ty grasz u bukmachera ?
zgrywusie a lepiej grac tasiemki za mala sume, czy malo meczow za duzo ? Bo czesto mi I tacie 1, 2, 3 nie wchodza mecze. Moze masz jakos rade ?
granie spotkań gdy drużyny które już awansowały i wystawiają rezerwy oraz juniorów to jest głupota