Wpisy 2 739 025 – 2 739 124
23 października 2016 20:05 → 23 października 2016 21:41, 100 wpisów
krasna jak nic nie trafie to jutro na 14 twoje na nie wywale z moich obstawionych
dobra lece 6h bez zony chyba sie stesknilem jakos tak cicho szynszyl nawet gdzies sie schowal trza go zlapac to ja nie marudze narazie
Krasnalka:
Porównaj z moimi na NIE, takie miałem na godz. 14.
<< 22 - 23 >>
Z zakres 1 - 50 wyrzuciłem 10 liczb.
<< 2, 14, 18, 25, 31, 34, 37, 39, 45, 47 >>
Porównaj z moimi na NIE, takie miałem na godz. 14.
<< 22 - 23 >>
Z zakres 1 - 50 wyrzuciłem 10 liczb.
<< 2, 14, 18, 25, 31, 34, 37, 39, 45, 47 >>
Na oddziale szpitalnym umierający milioner wzywa lekarza:
- Panie doktorze ... Wie pan że nie zostało mi wiele życia. Czy pomógłby mi pan zatem spełnić moje ostatnie marzenie?
- Zrobię co w mojej mocy. Co to za życzenie? - pyta z ciekawością lekarz.
- Chciałbym ostatni raz w życiu wylizać cipkę!
- No nie wiem ... Zobaczę co da się zrobić... - odpowiada lekarz wyraźnie zbity z tropu.
Po krótkim namyśle podchodzi do pielęgniarki:
- Pani Renatko ... Mam taka mała prośbę. Ten umierający stary milioner z pokoju 221 prosił mnie abym spełnił jego ostatnie życzenie. Niestety jest ono nieco wstydliwe...
- Proszę walić śmiało doktorze. O co chodzi?
- Ten mężczyzna chciałby ostatni raz ... noooo ....wylizać cipkę... - wydusza z siebie lekarz.
- Czy pan mnie ma za***ę???!!! - oburza się pielęgniarka.
- Niech sie pani zastanowi. To przecież milioner i na pewno zostawi pani coś w spadku jako dług wdzięczności. Pozatym obiecuje ze nikt sie nie dowie.
- Ale panie doktorze ... ja mam okres!
- Niech się pani tym nie martwi. Taki stary dziadek to na pewno się nie kapnie.
Następnego ranka lekarz wchodzi do pokoju 221 i wytrzeszcza oczy ze zdziwienia! Patrzy na podlogę a tam dziadek robi pompki!
- Co tu się dzieje???!!! Ale ... Jak to! Przecież wczoraj był pan w stanie agonalnym!
-Doktorku! Jeszcze dwie takie transfuzje i spadam do domu!
- Panie doktorze ... Wie pan że nie zostało mi wiele życia. Czy pomógłby mi pan zatem spełnić moje ostatnie marzenie?
- Zrobię co w mojej mocy. Co to za życzenie? - pyta z ciekawością lekarz.
- Chciałbym ostatni raz w życiu wylizać cipkę!
- No nie wiem ... Zobaczę co da się zrobić... - odpowiada lekarz wyraźnie zbity z tropu.
Po krótkim namyśle podchodzi do pielęgniarki:
- Pani Renatko ... Mam taka mała prośbę. Ten umierający stary milioner z pokoju 221 prosił mnie abym spełnił jego ostatnie życzenie. Niestety jest ono nieco wstydliwe...
- Proszę walić śmiało doktorze. O co chodzi?
- Ten mężczyzna chciałby ostatni raz ... noooo ....wylizać cipkę... - wydusza z siebie lekarz.
- Czy pan mnie ma za***ę???!!! - oburza się pielęgniarka.
- Niech sie pani zastanowi. To przecież milioner i na pewno zostawi pani coś w spadku jako dług wdzięczności. Pozatym obiecuje ze nikt sie nie dowie.
- Ale panie doktorze ... ja mam okres!
- Niech się pani tym nie martwi. Taki stary dziadek to na pewno się nie kapnie.
Następnego ranka lekarz wchodzi do pokoju 221 i wytrzeszcza oczy ze zdziwienia! Patrzy na podlogę a tam dziadek robi pompki!
- Co tu się dzieje???!!! Ale ... Jak to! Przecież wczoraj był pan w stanie agonalnym!
-Doktorku! Jeszcze dwie takie transfuzje i spadam do domu!
Wraca Zenek po szóstej rano do domu. Otwiera drzwi.
Wchodzi - i na wejściu dostaje cios wałkiem od żony Zofii.
Pada i leży...
Zofia tak na niego patrzy... patrzy.
Nagle doznaje olśnienia. Pada na kolana.
Zaczyna go tulić i płakać:
- Zenuś... Zenuś żyjesz? Przepraszam! Zapomniałam, że miałeś nocną zmianę!!!
Wchodzi - i na wejściu dostaje cios wałkiem od żony Zofii.
Pada i leży...
Zofia tak na niego patrzy... patrzy.
Nagle doznaje olśnienia. Pada na kolana.
Zaczyna go tulić i płakać:
- Zenuś... Zenuś żyjesz? Przepraszam! Zapomniałam, że miałeś nocną zmianę!!!
krasnalek
- W takiej krótkiej spódniczce na dyskotekę nie pójdziesz!
- Tato, ale ja mam już 18 lat.
- Gówno mnie to obchodzi, Kamil. Nie idziesz!
- Tato, ale ja mam już 18 lat.
- Gówno mnie to obchodzi, Kamil. Nie idziesz!
Dobre,Dobre,Prosim o jeszcze
Fred był wiernym chrześcijaninem i znalazł sie w szpitalu, bliski śmierci. Rodzina wezwała pastora, by został z nimi. Pastor stanął przy łóżku, stan Freda wyraźnie się pogorszył i gorączkowo gestykulował o coś do pisania. Pastor miłosiernie wręczył mu długopis i kartkę, a Fred użył ostatku sił, by coś napisać i umarł. Pastor pomyślał, że nie będzie dobrze, jeśli teraz odczyta notatkę, więc włożył ją do kieszeni. Na pogrzebie, kiedy pastor kończył kazanie, uświadomił sobie, że ma na sobie to samo ubranie, co w chwili śmierci Freda.
- Wiecie, Fred wręczył mi tuż przed śmiercią karteczkę. Nie czytałem jej, ale znając Freda, zostawił tam słowo natchnienia dla nas wszystkich.
Wyjął kartkę i przeczytał:
- Dupku, stoisz na mojej rurze tlenowej!
- Wiecie, Fred wręczył mi tuż przed śmiercią karteczkę. Nie czytałem jej, ale znając Freda, zostawił tam słowo natchnienia dla nas wszystkich.
Wyjął kartkę i przeczytał:
- Dupku, stoisz na mojej rurze tlenowej!
Jak wam tęskno do debila Krzysia, to zobaczcie u Korna jak do mnie napisał.
Idiota.
Idiota.
- Kto ci podbił oko?
- Wyciągnąłem dziewczynę z wody...
- I ona cię tak urządziła?
- Nie, akurat wtedy żona weszła do łazienki.
- Wyciągnąłem dziewczynę z wody...
- I ona cię tak urządziła?
- Nie, akurat wtedy żona weszła do łazienki.
krasnalek moze bedzie 1,4,7
Krasnalka.
Rozebrali dworzec autobusowy w Białymstoku ???
Mają budować schron przeciwatomowy???
Rozebrali dworzec autobusowy w Białymstoku ???
Mają budować schron przeciwatomowy???
Janosik tak już nie ma będą łączyć z PKP i robić przejścia pod torami
dziwię się dla KORNA że go jeszcze nie zbanował
ale z drugiej strony ma swoich fanów
ale z drugiej strony ma swoich fanów
Krzysio ma mózgownice poturbowaną w wypadku samochodowym.
Korn pilnuje porządku, ale po co trzyma tego kosmitę ???
Janosik jak by się normalnie zachowywał to nikomu nie przeszkadza ale tam żale wylewa
Zamykam temat Krzysia, bo są ciekawsze rzeczy.
Krasnalka.
Przygotuj na jutro jakiś mały zestaw to sprawdzę.
/6 - 12 / liczb.
Krasnalka.
Przygotuj na jutro jakiś mały zestaw to sprawdzę.
/6 - 12 / liczb.
Sytuacja spokojniejsza...brak obrażania ludzi... merytorycznie... witam wszystkich!!!
Marek:
Wiem, ze latasz, dlatego mam takie pytanie.
Czy 2 samoloty pasażerskie lecące w dwóch różnych kierunkach na tej samej trasie mogą lecieć na tej samej wysokości???
Obserwując je z odległości około 15 kilometrów widziałem jak minęły się o "włos".
Wiem, ze latasz, dlatego mam takie pytanie.
Czy 2 samoloty pasażerskie lecące w dwóch różnych kierunkach na tej samej trasie mogą lecieć na tej samej wysokości???
Obserwując je z odległości około 15 kilometrów widziałem jak minęły się o "włos".
ava andrew janosik
Janosik wejdz na www.flightradar24.com tam masz info o wysokiści i modelu i inne info...
Aya.
Andrew.
Spisałem sobie z tego radaru nr. rejów, ale odechciało mi się dalej sprawdzać.
Tylko dodam, że to były ...tanie linie.
Spisałem sobie z tego radaru nr. rejów, ale odechciało mi się dalej sprawdzać.
Tylko dodam, że to były ...tanie linie.
Janosik mijają się minimum 2 tys m różnica...a jak latam to często pod czy nad...ale bezpieczne minimum 2 km....
Tam na tej stronie jest wszystko nawet Cesny z aereoklubu...wszsystko co ma transporder..nawet jak Putin leci nad Europą to widać, a nad Białoruś to nie. Jeden samolot nie uwidzisz..to Amierykanski number ONE! prezydencki nie zobaczysz...
Andrew:
Mam nad sobą 4 korytarze powietrzne, to samolotów się naoglądałem, ale pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją.
Mam nad sobą 4 korytarze powietrzne, to samolotów się naoglądałem, ale pierwszy raz się spotkałem z taką sytuacją.
Janosik .. tak bo masz nad Azję... masz z północy na południe..i co pamiętam to też masz korytarz na Moskwę z południowej Europy...oczywiście wiemy iż nie mówię o korytarzach nad Giewontem a nad.. Twoim domem
Janosik co myślisz o takiej 10/10 w MM? 01,05,17,24,28,33,48,55,70,75
Aya.
Najlepiej się sprawdza od 5 liczb
Najlepiej się sprawdza od 5 liczb
Andrew:
Wybierasz z zakres 1 - 75, to masz marne widoki na wygraną.
Zmniejsz zakres do maksymalnie 50 liczb.
Wybierasz z zakres 1 - 75, to masz marne widoki na wygraną.
Zmniejsz zakres do maksymalnie 50 liczb.
Aya.
Już za pózno na sprawdzanie.
Jutro coś przygotuj.
Już za pózno na sprawdzanie.
Jutro coś przygotuj.
300 lat temu, 17 lub 18 marca 1713 roku, w słowackim Liptowskim Świętym Mikułaszu
legendarny karpacki zbójnik Juraj (Jerzy) Janosik został powieszony na haku za żebro. Po śmierci
Janosik stał się narodowym bohaterem Słowaków. Jego legenda jest także żywa w Polsce
legendarny karpacki zbójnik Juraj (Jerzy) Janosik został powieszony na haku za żebro. Po śmierci
Janosik stał się narodowym bohaterem Słowaków. Jego legenda jest także żywa w Polsce
300 lat temu nie było ... TS.
Andrew.
Chyba wygranej nie będzie.
3-4/10 tak mi wyszło.
Chyba wygranej nie będzie.
3-4/10 tak mi wyszło.
Janosik! Jak 4/10 to 2pln, to na TATRA z Fresha lub Biedronki będzie!
Janosik i lepiej aby nie trafić nic wyżej bo nie wysłane, wpisane teraz ot tak do sprawdzenia.... liczę na max5/10 bo jak wyżej to się zdenerwuję
No tak, ale najważniejsza jest 1/pierwsza/ liczba w zapisie.
---->> 3 i tolerancja: +/- 1 liczba.
---->> 3 i tolerancja: +/- 1 liczba.
Tego nie sprawdzałem.
Białystok: +6.Upał.
Zaraz premiera nagranego losowania.
Torsan.
zaprawa za roroz