Wpisy 2 738 925 – 2 739 024
23 października 2016 19:01 → 23 października 2016 20:04, 100 wpisów
Dusia: 893;
2-3/6.
2-3/6.
to ja ide swojego piernika sprobowac i dalej ogladam mecz 2 polowa zaraz jak by co narazie co nie co zatypowalem w multi
Dzis poraz kolejny potwierdzila sie moja teoria: TO Kobiety rzadza swiatem
ja sie nie spieram, ja pod tym podspisuje, zajęło mi to kilka lat
facet ktory przestaje rozumiec kobiety a je kochac jest prawdziwym facetem
jeden z niepodważalnych dowodow : za kazdym sukcesem faceta stoi jakas kobieta, troche przekorne
tak set................ chyba z malego spalonego dylemacik jaga sam na sam i bramkarz broni to ja nie przeszkadzam
co tam Królu lulu myśli o moich cyferkach
Witajcie
Set
Lewy do pawego
Nie
???
Kurna nie nerwuj mnie
Znakiem tego złe??
O14 miałam pare trafnych
Zaraaaa
niskopochylonyw pełni popieram twój wpis ......774, pan gryks opanował ten czat i krzysio mu przeszkadza.Dziwie sie tylko ze Ty jestes jedyną osobą ktora sie do tego odniosła
Przykro mi z powodu usuniecia krzsia
Przykro mi z powodu usuniecia krzsia
10 33,35,43,45,55,50,63,23,23,22 i parę. Innych ale nie puszczone
50,62,senne,sa 200% zawsze
Oj tam62
Nie 63
23,33,43,,,,,,
Księciunio a co mają moje z 14 do twego jasnowszechmogącego widzenia???
Cholera ty do sisia czy do sisi
jadzia a jak czesto jestes na czacie tak ja panuje i rzadze zapytaj sie krasny i innych mi mozesz nie wierzyc jak on wrzucal szydzil wyzywal to gdzie bylas ????? jak sie mu pisalo nie pisz a ten swoje gdzie bylas ???? bidny krzysio bo mu sszydzic nie pozwolono smiac sie z kogos a jak zaczol plakac bo sie na niego najezdzalo to co sie od niego chce do ciebie sie jeszcze nie dobral moze powinas do korna zagladnac powodzenia i daj mu fotko swoje on to lubi ja rzadze tym czatem niby w ktorym wpisie????
Kumam kum kum, pa
nie ma to jak wejsc raz na jakis czas czekam na odpowiedz jak czesto jestes na czacie w ktorych wpisach rzadze??? i gdzie bylas jak krzysio szydzil z ludzi krasna np sie do niego nie odzywala a ten po niej jechal no chyba ze lubisz byc wyzywana to ok
Nie czytam czata wiec nic mi nie wiadomo ni wcinam się,,,pozdrawiam!
jandzia gdzie jestes juz tyle na chwile i pa prosze sie nie odzywac jak sie nie ma pojecia zegnam
..tutaj zgadzam się z Gryksem
Gdzie byłaś? kiedy wrzucał ludziom
Gdzie byłaś? kiedy wrzucał ludziom
jak jeszcze jestes on mi nie przeszkadzal nawet jesli jego wpisow nie rozumialem grzecznie proslem by nie pisal do mnie o mnie to jakos umklo uwadze
ludkowie , dajcie juz spokoj, winowajcy nie ma a "smrod" zostaje, po co "bic piane"
efekt sisia motyla ...
efekt sisia motyla ...
w zalaczniku profilowym / w rilu 5 i 10
bylo jeszcze ptasie mleczko ale zezarlem cala szuflade
bylo jeszcze ptasie mleczko ale zezarlem cala szuflade
1,4,7,8,9,11,15,16,17,18,19,21,23,25,27,30,33,34,41,43,44,47,49,51,53,57,59,61,62,64,67,68,71,73,74, Brjan to moje na NIE
Komu jest tęskno do Krzysia, to jest u Korna.
--->> typowanieparkami.com.pl
Oby tam pozostał na ... ZAWSZE.
--->> typowanieparkami.com.pl
Oby tam pozostał na ... ZAWSZE.
ide produkowac la kolacjon - ma ktos chec na sznite ze smalcem ?
Krasnalka.
Przez Ciebie TS ... zbankrutuje.
Przez Ciebie TS ... zbankrutuje.
2 739 006. mi on nie przeszkadzal dopoki mi nie wlazl za skore ide bo moze faktycznie rzadze tym czatem moze powinienem tak jak inni wpadac raz na ruski rok i pisac jaki ktos bidny co oni chca
Krasnalka.
Nie sprawdzam tego "tasiemca liczbowego'.
Nie sprawdzam tego "tasiemca liczbowego'.
Po co sprawdzać, jak trafiłaś ... 12 liczb.
Krasnalka.
Żartowałem.
Żartowałem.
dobra spadam do tesciow po zonke dzis dostalem pozwolenie na ogladanie meczu odrazu sie puszcze
gryks ja obstawiam te co podawałam cały tydzień na nie
z 5/24 było dziś
z 5/24 było dziś