Wpisy 272 406 – 272 505
17 kwietnia 2011 11:24 → 17 kwietnia 2011 13:53, 100 wpisów
Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Analizuję te Twoje kupony przy czym nie wiem jaka była sytuacja parek w tamtym czasie. Mam wrażenie że Ty bez względu na losowania dobierasz po prostu parki, które się lubią. Może tu jest różnica między naszymi podejściami do liczb. Ja analizuję zawsze dla każdego losowania "twardo" sytuację i badam np. parki z ostatnich 50 losowań.
szóstka 10,23,40,61,71,73../3,13,18,30,31,32,...1,10,18,30,31,32,61,62,63/i taką piatke terz puszcze 18,30,31,61,77,/ 2,5,9,10,11.

I tak, patrzę na to co mi komputer wyrzuci w statystykach. Biorę np. wszystkie parki, które padły minimum 6 razy i nie były w ostatnim losowaniu.
ja tam lastek x4 z plusem wszystko niektóre razy 5 ale nie ryzykuj tak dużo

To ja pójdę bezpieczniej. Puszczę dwa Twoje zakłady i dwa moje. Z plusem stawka 2x 

-dzień dobry Wszystkim-mistrzowie co myślicie otym-1,3,7,10,11,14-3,4,7,11,17,20Artur i Lestek życzę jak największych wygranych

Ja miałabym

o jedną w miarę pewną szósteczkę???

Ja miałabym

o jedną w miarę pewną szósteczkę???Witam wszystkich. Ja wysłałem takie dwie szóstki na 2 los. 6.17.19.21.29.31/7.17.19.21.31.52
Z pierwszego zestawu podoba mi się 3 i 10. Co do reszty nie mam zdania 
krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.

krysieńka w życiu pewna jest tylko śmierć i podatki
Reszta to nasze przeczucia.chociaż właśnie przypomniały mi się cyferki ze snu.....4,40,44,80,24,12
a u nas chyba akcja policyjna...śmigłowiec lata i syn widział 7 wozów policyjnych oraz motory z policją...czyżby ktoś uciekł z Wronek????

lastek weż to pod uwagę 38,39,40,41,...17,18,19,31,50,51
no nie wiem ale nie będę przeprawiał jak trzydziestki nie pujdą to mam wtopa i tak bywa
no nie wiem ale nie będę przeprawiał jak trzydziestki nie pujdą to mam wtopa i tak bywa
zajrzyj do profilu mam same trzydziestki ale to ryzyko dzisjaj mi mam głowy do liczb 

{{

{{
męczy kacyk ucjekam na powietrze trzeba pochodzić torszke to puści
No dobra, trudno. Żyje się raz. Zagram ryzykownie. W razie czego będzie rozpacz 

Ja już mam liczby, nic więcej nie kombinuję bo zawsze mi zmiany wychodzą bokiem...
idę zagrać 10tkę w multi multi ale przeraża mnie mała niedogodność w 1.646.492.110.120 kombinacjach 10-tek jest tylko 184.756 kombinacji 10 wygrywających. Stąd moje pytanie - czy ktoś zna kogoś kto wygrał kiedyś 10-tkę w multi multi czy mam sobie dać spokój i zagrać na max 7 skreśleń?
artur ...co Ty możesz wiedzieć o kacyku
...goście wyszli o 5 nad ranem... 
Witam cieplutko

Towarzycho AHhosia jakie wczoraj, to było jeszcze dziś!
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Towarzystwo rozbiegło się grubo po 2 w nocy 
Ja poczekam do losowania. Jeśli będzie szczęśliwe to czteropak. Jeśli nie - herbatka 

artur123 -> a jak typujesz te 6 liczb? masz jakieś zasady których się trzymasz np.
3 parzyste , 3 nieparzyste
3 do 40 , 3 większe od 40
3 parzyste , 3 nieparzyste
3 do 40 , 3 większe od 40
ja zmykam ..życzę wysokich wygranych Lestek,Hosia ,Artur i pozostałym Paskowiczanom

Zapraszam na
w lodówce stoi 5 czteropaków

Zapraszam na
w lodówce stoi 5 czteropaków

Użytkownik OPA dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Bądź w swej szczobrodliwości hojny i obdarz tu wsztystkich jakąś mega 6stką 

Ja jestem drzazgą pod paznokciem prezesa Kaczyńskiego czyli ze Śląska!
Lestek jak pisiory wygrają to będziesz musiał się meldować raz w tygodniu na komisariat,jako element podejrzany.A na serio to mam na Śląsku dużo znajomych,w ogóle uważam,że Ślązacy w większości bardzo mili ludzie,o czym się przekonałem w tamtym roku jak pracowałem w Katowicach
No to bardzo ciesze się, że masz dobre zdanie o ludziach narodowości śląskiej hihi
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))
Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
Ja tak właśnie wpisałem w spisie powszechnym
))))Dobra na mnie już czas. Bawcie się dobrze i do zobaczenia po 14:00.
lestek-no to jak ze slaska,to musimy miec narodowosc niemiecka
no i kupujemy w biedronce

no i kupujemy w biedronce

Lestek narodowosci? to ja jestem narodowosci kaszubskiej
o mamo ale sie porobiło
o mamo ale sie porobiło
Po 5 tyg.nieobecności witam wszystkich i tradycyjnie
życzę wysokich wygranych.

życzę wysokich wygranych.

mm-14oo
47-48-74-38-29-19 ????
47-48-74-38-29-19 ????

Gdansk to nie ,,Kaszuby,,
artur123>>>ile ty juz razy byles w odziale ts?
albinlotto kilka naście juz kawę robią jak wchodzę żartuję muszę ucjekać 
a le kilka razy byłem

a le kilka razy byłemartur123>>

Ts nie lubi ludzi jak przychodza do oddzialow ale kochaja ludzi jak przychodza do kolektor oni po prostu tak maja

Maleństwo wszystko od Gdanska w gorę to kaszubi.Wehjerowo Rumia Puck itd.A na obrzeżach Gdanska w Osowej mieszka 100% Kaszubow.
Na rogatkach Gdanska postawiono tablice -Gduńsk stoleca Kaszeb wito- no to chyba mowi samo za siebie
Na rogatkach Gdanska postawiono tablice -Gduńsk stoleca Kaszeb wito- no to chyba mowi samo za siebie

Użytkownik albinlotto dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach
Witam!
Jak tam wczorajsze losowanko, wygrał ktoś coś z "naszych"?
Jak tam wczorajsze losowanko, wygrał ktoś coś z "naszych"?
ja zapodaję to co miałem na sobote 14:00 czyli 3-ci raz to samo
15hubi
pomorskie maiłam na mysli.Zerknij na mapę.
Jak po urodzinkach?
pomorskie maiłam na mysli.Zerknij na mapę.Jak po urodzinkach?
Siemka artur123, Lestek i wszystkim! ciekawe czy coś wam siądzie o 14:00 Mam nadzieję, że tak 

Użytkownik oirasokol dodał nowy komentarz w temacie Analiza gry Joker po 160 losowaniach

15hubi a tak na marginesie to "baranki" w maju i jesienią mają dobrą passę finanową
Jakbym miał typować 6/6 w mm z plusem to dałbym: 01,03,15,23,74,79 ale to takie na sucho hehe pewnie i tak nic nie będzie hahaha 

trafienie 6/6 to stopniem trudnosci jest do 8/10 tylko kasy wiecej tez 5/6 jest ławiejsze niz 7/10 a kasa podobna

Witam wszystkich

Artur123 Witam

Artur puściłem Twoją 10 wczorajszą tylko podałeś 9 a ja dopisał nr..10

Lestek to biegnij,bo nie zdążysz,możę TS wprowadzi ,że przez neta będzie można ,ja już obstawiłem na 14-49's-zobaczymy za parę minut