Wpisy 272 306 – 272 405
17 kwietnia 2011 01:58 → 17 kwietnia 2011 11:23, 100 wpisów
Ja mam dosłownie ostatnie krople w puszce i nic więcej w domu. A do zobaczenia zostały mi 2 odcinki ulubionego serialu na VOD.
ulka45 do Ciebie ode mnie jest 523 km - ok 8 godzin jazdy, do tego czasu otworzą mi Biedronkę. Dziękuję za chęci
))
))myślę,że wiesz w Miastku jest organizowany jakiś rajd terenowy co roku jak już uskrobiesz na tę terenówkę to zapraszam bo mnie bardziej limuzyny interesują np merc
Lestek co pijesz z biedronki?

Limuzyny są fajne ale strasznie nudne. Ile można jeździć po prostych ulicach. Jeśli już auto klasy premium to nie niemieckie
Wolę takiego Citroena C6.
Wolę takiego Citroena C6.warka dobra, tuborg z ukrainy jest dobry

cześć Panowie idę kimać bo normalnie Panie w Moim wieku to już śpią lub do kościoła się szykują
Dobra miśki, ja uciekam bo rano nie wstanę. Jest środę nocy! Zboczonych snów wszystkim i wygranych wysokich jak Eifla 

ulka, lestek

oj artur wszyscy poszli spac i ja też ide dobranoc

do rana, i wysokich wygranych dzisiaj

Witam. Mam pytanko. Ile wygrałem trafiając w mini lotka 4z 6 systemikiem?
Myślałem że dwie czwórki ,ale i tak cieszy.

Witam

deki-dzięki, od razu lepiej się czuje.

72281. status artur123 2011-04-17 (01:23)home szczecin
lion007 podaję zawsze w profilu przed losowaniem liczby w te które gram na poczatek graj niskimi stawkami x2 z plusem wyjdzie ci tylko dyszka 10zł no ja już gram minimum x4 a sadni co razy 10 z plusem jeden kupon 50zł a pare kuponików sie pusszcza dziennie nie mówię ze wszystkie po 50 zł ale i po 20zł stawka x4 z plusem tak jak mam w profilu
---------------------------------------------------------------
jeśli tak grasz jak piszesz, to jesteś bardzo mocno przegrany....
stopa zwrotu w tej grze wynosi dokładnie 8,8%
Łatwo obliczyć, że w bliższej lub dalszej perspektywie na poczet strat musisz doliczyć 92,2% przegranych od zainwestowanych kwot.
Pomyśl o tym

lion007 podaję zawsze w profilu przed losowaniem liczby w te które gram na poczatek graj niskimi stawkami x2 z plusem wyjdzie ci tylko dyszka 10zł no ja już gram minimum x4 a sadni co razy 10 z plusem jeden kupon 50zł a pare kuponików sie pusszcza dziennie nie mówię ze wszystkie po 50 zł ale i po 20zł stawka x4 z plusem tak jak mam w profilu

---------------------------------------------------------------
jeśli tak grasz jak piszesz, to jesteś bardzo mocno przegrany....
stopa zwrotu w tej grze wynosi dokładnie 8,8%
Łatwo obliczyć, że w bliższej lub dalszej perspektywie na poczet strat musisz doliczyć 92,2% przegranych od zainwestowanych kwot.
Pomyśl o tym

W niedziele też gracie?Ja w niedziele w loteriach mam fart,tak ,że gram więcej-hiszpańska ,może niemiecka i 2losowania 49's,kurcze jeszcze był new york ,ale przegapiłem
15hubi gramy od poniedziałku do niedzieli
ale ja z marnym skutkiem
ale ja z marnym skutkiemlestek masz 6 na 14 bo łeb pęka wysyłam swój zestawik16 zakładów ale coś bym do tego dorzucił
Lestek w życiu ważne jest pozytywne myślenie ale potrzbny jest też fart, no i trzeba mieć troche kasy żeby zainwestować w ts

SIedzieliśmy tu na czacie grubo do po drugiej w nocy 
Artur podesłał mi na maila kilkanaście swoich kuponów. Próbuję z tego coś rozszyfrować. W każdym razie jestem z mistrzem w kontakcie i na tej podstawie może uda się opracować jakąś wspólną mega metodę na golenie prezesa TeEsa

Artur podesłał mi na maila kilkanaście swoich kuponów. Próbuję z tego coś rozszyfrować. W każdym razie jestem z mistrzem w kontakcie i na tej podstawie może uda się opracować jakąś wspólną mega metodę na golenie prezesa TeEsa

dokładam sie do golenia....im nas więcej tym mnie bedziemy musieli zainwestować a więcej zakładów i kombinacji bedzie mozna puscic...
ja mam jeszcze na 14-stą obstawione to co w moim profilu na 10 MM
Cała zabawa polega na tym by angażować jak najmniejsze środki. Ja mam taki cel!
ŻYCZĘ TRAFNYCH TYPÓW,powodzenia ,co nie zmienia faktu,że MM to najgorsza gra(N.G)i
No to korzystam z Twojej pracy Lestek
15hubi moze kaskada bedziesz lepsza?
15hubi moze kaskada bedziesz lepsza?
15hubi za mało jest mowy o internetowych portalach, zreszta ludzie obawiaja sie wyłudzen, braku wypłaty itp.
Szczerze to wątpię,ale zobaczymy.Ja w TS nie gram,gram u buka,gdzie stawki z wygranych są 10x większe niż w MM.Kasa na koncie minutę po losowaniu,jeszcze nie miałem nigdy problemu
15hubi, chetnie wejde w to tylko podaj mi jaka gra odpowiada multilotkowi, Keno?? a tak a propo ktos wczesniej wstawił kilka z tych liczb...ja dodałem jedna i powiem wam ze cos w nich jest..

lESTEK CO TAM FAJNEGO WIDZISZ,W 49'S ZA 4/4 MASZ 10.000.ZA 3/3 700 NIE MA PORÓWNANIA
Wystarczy policzyć,MM ma najmniejsze prawdopodobieństwo,beznadziejne wygrane,jest drogie itd.Tam mogę grać już od 1zł,za zakład
Grać można w bet365 po rejestracji,przelewasz np. 100zł i pykasz,a jeszcze dają ci 100zł bonusu jak chcesz tylko trzeba zrobić obrót,ale na loteri to pikuś
Trafienie 6/6 to 1 do 7752,84 a trafienie 4/4 w 49 to 1 do 14 123,06
Dokładnie Lestek,80 liczb mniejsze prawdopodobieństwo.każdy gra gdzie chce jego kasa,ale nie widziałem gorszej gry od MM.Przyglądałem się keno,ale odpuściłem
15hubi a moze takie porównanie 
49's
2/2 z BB - szansa 1:56 -- koszt 1zł -- wygrana 45zł
2/2 bez BB - szansa 1:78 -- koszt 1zł -- wygrana 67zł
MM
3/3 - szansa 1:72 -- koszt 2,50zł -- wygrana 54zł
Po co rzucać się na "głęboką wodę" i grać o "czwórki".
OK - kursy kuszą ale nic nie ma za darmo.
Prawdopodobieństwo mówi samo za siebie ale z doświadczenia wiemy ze bardzom rzadko można to prawdopodobieństwo pokonać trafiając wygraną niskim nakładem budżetowym

49's
2/2 z BB - szansa 1:56 -- koszt 1zł -- wygrana 45zł
2/2 bez BB - szansa 1:78 -- koszt 1zł -- wygrana 67zł
MM
3/3 - szansa 1:72 -- koszt 2,50zł -- wygrana 54zł
Po co rzucać się na "głęboką wodę" i grać o "czwórki".
OK - kursy kuszą ale nic nie ma za darmo.
Prawdopodobieństwo mówi samo za siebie ale z doświadczenia wiemy ze bardzom rzadko można to prawdopodobieństwo pokonać trafiając wygraną niskim nakładem budżetowym

Niedawno dostałem kupon MM ,trafione 6/10 dostałem chyba coś około 20zł.Dla mnie żenada.Tomcio witaj i pomocy bo ręce opadają,pierwszy mecz na remis,szkoda bo myślałem ,że Barcelona jednak wygra
Tak ja gram parki,czasem trebla podałem tak dla porównania,teraz zresztą koncentruje się na BB
spoko - tqak miało być.
Barcelonie pasuje remis.
Tu gra była o ligowe punkty.
W środę grają o Puchar Króla.
Potem to juz żarty się kończą bo stawką będzie Finał LM
Barcelonie pasuje remis.
Tu gra była o ligowe punkty.
W środę grają o Puchar Króla.
Potem to juz żarty się kończą bo stawką będzie Finał LM

Dobra ludziska, nie ma co rozkminiać nad większością jednej gry nad drugą. Myślmy raczej jak ograć TS.
W lidze to już Real nie da rady,jeszcze w LM ,żeby ich rozjechali,
Lestek >>> nie masz szans "unless" trafisz 10/10 

Ja sobie z głowy wybijam na jakiś czas wysokie wygrane. Wolę małymi kroczkami zbudować portfel z którego następnie będę inwestował 

Kurde, Lotus Renault GP na 13 i 14 miejscu. Bez Roberta nie ma czego oglądać...
Pewnie Lestek,że nie ma.Mercedes i fiat 126p-to jedzie i to jedzie.
saltosky >>>NIE!!!
Rejestracja jest darmowa,min. chyba od 40,do 200zł dostajesz bonus poiwitalny,tyle ile wpłacisz tyle dostajesz.Przed przyjęciem proponuje przeczytać regulamin,bo trzeba robić obrót,a nie każdemu to pasuje.Możesz się zarejestrować i nic nie wpłacać tylko przeglądać co cię interesuje.Ja mam konta pozakładane chyba u 15 buków,
Nie ja mam konto chyba 2 lata,nic nie płacisz czasem dostaniesz coś od nich,darmowe spiny,bon lojalnościowy takie duperela
Jak masz konto w jakimś banku to nie ma problemu,ja nic nie zakładałem,przelałem z mbank,albo kupon ukash jeszcze prościej,tylko czasem ciężko znależć punkt,kiedyś pół Krakowa złaziłem
Zarejestruj się,na początek obczaj czy Ci pasuje i tyle,przelać zawsze zdążysz.Jak są to spoko doładowujesz jak telefon i gitara