Wpisy 2 674 605 – 2 674 704
1 lipca 2016 00:32 → 1 lipca 2016 10:02, 100 wpisów
Bluzgaj sobie ile chcesz, najwyzej zaliczysz bana. Ponoc dzieci z Ameryki to czytaja. Ten portal to cale twoje zycie, takze strata niepowetowana.
Wizard co.ty piszesz jaki wstyd trzeba było pokazać klasę i zagrać
dobra ale taki miszcz europy co sie tak slizga od meczu do meczu ja podziekuje
splodzic pare mulatow dzikie geny na skrzydlach jak majo angole i portugale
i bedzie lepiej
splodzic pare mulatow dzikie geny na skrzydlach jak majo angole i portugale
i bedzie lepiej
duzo nie wisialem ale to dziala raczej antydepresyjnie i fajnie sie czuje jak krew tak sie przelewa od nog do glowy
Czyli full serwis. Laweczka dla ciala, a jakies ciezarki dla przyrodzenia? Bedziesz pytonga owijal wokol nogi
Milik
To nie był jego turniej.
Wiszeniem na drazku mozna nawet skolioze naprostowac. Moze bys zyskal ze dwa centymetry.
Dobra nara. Specjalne pozdrowienia dla gryksa specjalnej troski
Taka SZANSA !!!!!!!!!
Tak blisko półfinału.
Czemu ?
Bóg nie pomógł ?
Aha i modliłem do Św Jana Pawła II.
Z całą pewnością będzie Mistrzem Św.-Tylko odgadnąć w której dyscyplinie
Źle mi jest, a taki piękny był turniej.
Ja myślałem że finał z Francuzami, to by były emocje, super.
Czemu tak ?
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, dobranoc.
Czemu,czemu???>ydzi,Iluminaci,U.E.,Vatykan,Międzymarodówka,PiS...dopisz sobie resztę dowolnie
Mam niedosyt wczorajszego meczu,nie poszli za ciosem Lewandowskiego i to wykorzystali
portugalczycy
portugalczycy
Ronaldo miał pecha,mecz był świetny,ale co tamolacy nic się nie stało
I jak,ktoś chce skorzystać :z linii i BINGO,niech gra na 14ą,bo ja nagrałem i mi starczy
teraz inni też nagrają
teraz inni też nagrają
Grając liniami i Bingo w pewnych odstępach czasu,trafia się kilka linii i rzadko BINGO
Karne bo nieogladalem 2 polowy burza byla
Wpizdu mac Blaszczykowski jak mogłeś
Fabiański na środku mogles stać nieruszac się tobyś cos obronil
Dobrze ze nieogladalem bobym zawalu dostal
Szlag by to polfinal z Belgia niech Belgia ogra zelusia
witam
Jak dla mnie najgorszy to Milik napastnik żadnej chyba bramki nie trafił szkoda słów.
marek79 za pozwoleniem...Milik mial 1 celne trafienie w meczu z Irlandia ale to szczegol
moim zdaniem zawiodla kondycja !!! mozliwe , ze to zmeczenie materialu dlugim sezonem ???
moim faworytem do tytulu sa Niemcy ale Wlosi to lisyyy , mysle ze Germanski czolg poradzi sobie z tym polem minowym z makaronu i zje te pizze
Kaca mam po meczu burza byla i nieogladalem dogrywki karnych może to lepiej
Kapustka niespisales sie miałeś dozo sily inic Aten czarnuch szarpal nas na maxa
Finał Belgia Wlochy
Amoze Belgia to wygra oby lub Wlochy Niemców i Francuzów nikt niecierpi
Milik zaliczył beznadziejne mecze.Moim zdaniem najgorszy z wszytkich grających naszej drużynie
Od początku było widać ze jest poza grą i forma.
Nawałka głupio robił że uparcie wierzył w jego przełamianie nie wpuścił Stepińskiego wobec tragicznej niemocy Milika.
Od początku było widać ze jest poza grą i forma.
Nawałka głupio robił że uparcie wierzył w jego przełamianie nie wpuścił Stepińskiego wobec tragicznej niemocy Milika.
Co wczoraj milik zrobil zamiast strzelać bezsensu przepuscil piłkę poco w 1 polowie bo te widzialem
Nie wiem, jak to wytłumaczyć...może to przez to, że podczas meczu piłem tym razem wodę a nie piwo, być może przez to, że na drugą połowę założyłem koszulkę białą, a zdjąłem czerwoną, albo dlatego że była burza i pozytywna energia nie dochodziła w całości do naszych, ale jednak stało się i przegraliśmy z Portugalią.
Szacun mimo to, bo jesteśmy dumni z naszych
Szacun mimo to, bo jesteśmy dumni z naszych
Przerwa do losowania.
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane