Wpisy 2 662 710 – 2 662 809
7 czerwca 2016 22:55 → 7 czerwca 2016 23:25, 100 wpisów
Według mnie też nie są ustawione, z prostego powodu - dzięki rachunkowi prawdopodobieństwa i tak przychód przekracza znacznie wypłaty wygranych. Po co mieliby ryzykować kanty, skoro codziennie notują wielotysięczne zyski? Przecież w przypadku ujawnienia kantu popartego dowodami (np. pracownik który odszedł z firmy, a wcześniej zebrał takowe) wpływy do kasy TS zmalałyby znacznie. Gra niewarta świeczki.
franek619 codziennie zyski nie wielotysięczne a wielomilionowe!
Przez pracę w TS przewijają się setki, jeśli nie tysiące osób, utrzymanie tajemnicy kantu wśród tak licznej grupy ludzi nie byłoby możliwe
Wczoraj przypadkowo obejrzałem 2 filmiki na yotube które pojawiły się w ostatnim czasie opublikowane przez byłego Dyrektora technicznego zwolnionego przez Totalizator, który brał udział w losowaniach na żywo otóż on oficjalnie mówi ze w kulkach są czipy ze wszystko jest ustawione ze 5 min przed losowaniem dostaje polecenie jakie mają paść liczy np. w mini lotto i inne ciekawostki opowiada.Otóż zastanawiam się czy to jest prawda czy propaganda reklama złośliwa dla totalizatora ? Zastanawiam się nad sensem gry czy odpuszczenia sobie ponieważ gram 7 dni w tygodniu i o 14 i o 21.40 we wszystkie gry i różnie z efektami raczej na minusie miesiąc w miesiąc nie małe pieniądze.
Camilex, pokaż konkretne dowody, opublikuj, wtedy będziemy rozmawiać kto tu gada głupoty. Nie wiem czy wiesz, ale w polskim prawie obowiązuje zasada domniemania niewinności
Camil-ex-No to masz dowody na piśmie[b."mocne"] idż do prokuratury
Załóżmy że dobrze wam idzie w te klocki
czy zastanawialibyście się czy to przekręt czy nie?
Raczej ---- >> niech będzie jak jest i SZA!!!
czy zastanawialibyście się czy to przekręt czy nie?
Raczej ---- >> niech będzie jak jest i SZA!!!
A zatem dopóki nie przedstawisz dowodu nie masz prawa mówić że TS to przekręt, bo zgodnie z domniemaniem niewinności możesz podpaść pod pomówienie Każdy może powiedziec
"urr mam niezbite dowody"
"urr ale nie pokaże bo to tamto"
"ale to ja mam rację"
"urr mam niezbite dowody"
"urr ale nie pokaże bo to tamto"
"ale to ja mam rację"
Czyli dowodu nie ma. powtórzę po raz ostatni - dopóki nie zostanie opublikowany, przy wydawaniu werdyktu nie istnieje
https://www.youtube.com/watch?v=Beu0gVb8V6Y
No to dlaczego w ogóle mówisz "JA MAM RACJĘ BO MAM DOWÓD" skoro nie chcesz go pokazać? Jak coś masz, ale nie pokażesz bo się boisz, to w ogóle o tym nie mów i nie rozpoczynaj tematu, proste!
@ franek
Nie zgadzam się. To nie prawo karne... Tylko tam obowiązuje zasada domniemania niewinności. Ale już np. w prawie administracyjnym czy cywilnym to strona, która ma interes prawny musi dowodzić swoich racji (co do zasady)...
Jeśli ktoś organizuje grę, która w 100 proc. opiera się na zaufaniu graczy do tego właśnie organizatora, ON ma interes w tym, by to zaufanie zdobyć i utrzymać. TS nawet nie udaje, że na zaufaniu mu zależy... Samo to daje do myślenia...
Nie zgadzam się. To nie prawo karne... Tylko tam obowiązuje zasada domniemania niewinności. Ale już np. w prawie administracyjnym czy cywilnym to strona, która ma interes prawny musi dowodzić swoich racji (co do zasady)...
Jeśli ktoś organizuje grę, która w 100 proc. opiera się na zaufaniu graczy do tego właśnie organizatora, ON ma interes w tym, by to zaufanie zdobyć i utrzymać. TS nawet nie udaje, że na zaufaniu mu zależy... Samo to daje do myślenia...
YOUTUBE
Cała prawda o Lotto. Materiał kontrowersyjny
Cała prawda o Lotto. Materiał kontrowersyjny
Mario, ale skąd Twoje przekonanie że osoba mówiąca na filmiku jest byłym dyrektorem technicznym? Każdy tak może powiedzieć anonimowo, ja wrzucę nagranie na który mówię że jestem prezydentem Rosji, będę opowiadać po rosyjsku że ustawiam armię pod chińską granicą, czy to wystarczy za dowód?
Unhappy, jeżeli Camilex bądź ktokolwiek inny stawia tezę że TS stosuje nieuczciwe praktyki to podpada to pod łamanie prawa, czyli jak najbardziej pod prawo karne. (m. in. art 286)
Maio-jeżeli obejrzałeś ten filmik-to wiesz jak tam się skończyła dyskusjaWyśmiano go
Jak sprowadzili najnowszej generacji maszyny losujące z USA to dupa blada,plac i kwicz.
Kiedyś sprowadzało się wszystko z ZSRR, teraz z USA, taką mamy politykę
na telegazecie tv
pisza ze 6 w lotto nie bylo
mini 2x 119 tys
i katastrofe dali 1
pisza ze 6 w lotto nie bylo
mini 2x 119 tys
i katastrofe dali 1
Majpan, nie, ale znam dobrze rosyjski, spędziłem trzy lata na kontrakcie w Mińsku
Gdzie wyniki wygranych
@ franek
Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiadałem tobie i tylko tobie, nie komuś innemu.
Nikt też nie podpada pod żadne "prawo karne", bo wyraża opinię, do której ma prawo. Cytowany przez ciebie artykuł może mieć co najwyżej zastosowanie do TS-a, jeśli pewne nieuczciwe praktyki zostałyby mu udowodnione
Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiadałem tobie i tylko tobie, nie komuś innemu.
Nikt też nie podpada pod żadne "prawo karne", bo wyraża opinię, do której ma prawo. Cytowany przez ciebie artykuł może mieć co najwyżej zastosowanie do TS-a, jeśli pewne nieuczciwe praktyki zostałyby mu udowodnione
Unhappy - dobrze, wyraża opinię, ale jeżeli kogoś o coś obwinia bez przedstawienia dowodów to również ponosi odpowiedzialność, gdyż TS może wobec takiej osoby wszcząć postępowanie o pomówienie.
To już nie twoja ani moja sprawa. TS nigdy nikogo w takiej sprawie nie pozwie, ponieważ najmniej mu zależy na tym, by ktokolwiek badał prawidłowość prowadzenia przez niego loterii.
a tv niby skąd ma wyniki?
co do pajaca udajacego generatora technicznego - jeśli był dyrektorem to jest opowiedzialny za przekręty, o których opowiada, brawo dal niego że sie przyznał, teraz tylko do prokuratury
co do pajaca udajacego generatora technicznego - jeśli był dyrektorem to jest opowiedzialny za przekręty, o których opowiada, brawo dal niego że sie przyznał, teraz tylko do prokuratury
A że camilex mógłby uważniej dobierać słownictwo, to inna sprawa...
unkappy ts ma najlepsze certyfikaty bezpieczeństwa i uczciwości na świecie, loterie w usa czesto ich nie maja
Unhappy - widzisz, i tu również stawiasz tezę bez konkretnych dowodów - równie dobrze TS może nie pozywać, bo dobrze wie, że teorii spiskowych w internecie są tysiące. Mieliby się procesować z tyloma osobami? Miesięczny przychód z totka poszedłby w pi**u
Uczciwości? A kto mu je wystawia? Allach? Jahwe? Św. Wojtyła z Wadowic?
Siema.W super szansie mam trzy ostatnie 8 w numerze to znaczy że mam 100zł? a w drugim kuponie mam ostatnią 8 to też wygrałem?
ja myślę że gościa od filmików przykładnie pozwą bo przegiął pałę, w dodatku zarabia na reklamach na tych filmach
pasco jak mam sprawdzic wysokosc vygranej super szansy z 14
Czy muszę użyć wielkich liter, byś zrozumiał, że wyrażam opinię? Opinia ma to do siebie, że nie wymaga dowodzenia, bo z definicji jest wyrazem subiektywnych przekonań.
unhappy ogólnoświatowa organizacja je wystawia, poszukaj sobie na stronie ts
Jednakże opinia głoszona publicznie może jak najbardziej zostać uznana za POMÓWIENIE. Znasz definicję słowa "pomówienie"?
Bardzo dobrze, niech pozywają. Z pewnością wyjdą na jaw ciekawe wątki... Obstawiam sejmową komisję śledczą...
Pisząc na tym czy na innym forum stawiasz swoje tezy publicznie i musisz się liczyć z ewentualnymi konsekwencjami, proste.
ale pomińmy to bo certyfikaty certyfikatami, ale zauważ że większość loterii nawet o nie się nie ubiega,a ts ma najwyższe z nich z tego co pamiętam
A tej ogólnoświatowej organizacji kto wystawia certyfikat superuczciwości?
Franek, domorosły prawniku, skończmy już ten wątek, dobrze? Pozostań przy swoim zdaniu, ja nie mam ochoty do niczego cię przekonywać. Szczególnie jeśli ty nie wyrażasz ochoty bycia naprowadzonym na właściwe tory myślowe.
Wasyl:
Wygrane w tym paskudztwie są ... stałe.
Przeczytaj artykuł pod czatem ta są podane wygrane.
Wygrane w tym paskudztwie są ... stałe.
Przeczytaj artykuł pod czatem ta są podane wygrane.
Unhappy, dobrze, zakończmy, ale zapewniam cię że jeśli dalej bedziesz głosić swoje teorie spiskowe PUBLICZNIE, a zatem podpadając jednoznacznie pod pomówienie, to kiedys się na tym przejedziesz
Ralfek, konkrety... Wtedy mogę skomentować twoje słowa... Bo na razie w ogóle nie wiem, o czym rozmawiamy. A w takiej sytuacji z reguły powstrzymuję się od komentarza...
Bo znajdzie się ktoś kto akurat bedzie miał czas i chęć na odparcie twoich oskarżeń. Przed Temidą.
unhappy a kto wystawia organizacjom dajacaym certyfikaty np na bezpieczne jedzenie dla niemowlat? tez nie ma super NAD organizacji
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
ale niemówmy o tym, ważniejsza jest matematyka, która mówi że ts po prostu nie musi oszukiwac by zarabiac krocie
Franek, za chwilę pozwę ciebie, bo widzę, że bardzo się prosisz. Nazywając moje słowa "teoriami spiskowymi" niebezpiecznie zbliżasz się do granicy, której przekroczenie będzie spełniało przesłanki dokonania czynów, o których piszesz...
wiesz np o tym, ze obecnie po kilku tys. losowan w lotto jest wieksza szansa na to ze padnie w nastepnym losowaniu dokladnie ta sama szostka niz szansa, ze nie padnie ta sama?
a juz widze ten raban Graczy po takim zdarzeniu.. ktorzy matematyki sie nie uczyli
pasko jak sprawdzic wyniki z godziny 14 ...super szansy
Nie, nazywanie twoich słów "teorią spiskową" jest po prostu odpieraniem tezy niepopartej żadnymi dowodami, a zatem stosowaniem domniemania niewinności w praktyce w przypadku ewentualnego procesu karnego
nie bede przedstawiac obliczen bo nie chce mi sie - jednak podam ci zrodlo wiedzy dokladna strone z ksiazki ktora opisuje ten temat, zaraz poszukam
tylko czy to cie przekona? watpie, wiekszoscludzi woli tkwic w zabobonach
Franek, jeśli chcesz kontynuować tę rozmowę, to najpierw poducz się podstaw prawa... Zaliczyłeś propedeutykę i przyszedłeś się tu chwalić?
Tak lecą wygrane:
1 - 2 zl
2 - 10 zł.
3 - 100 zł
.......
1 - 2 zl
2 - 10 zł.
3 - 100 zł
.......
Ralfek, ja nie potrzebuję żadnych twoich książek, bo do pewnych wniosków potrafię dojść sam. Jeśli ty się musisz nimi podpierać, to podejrzewam, że nie mamy o czym rozmawiać.
qazwa twarz czy ktos mi doradzi jak sprawdzic vygrane super szansy z 14 godziny itp itd