Wpisy 2 662 610 – 2 662 709
7 czerwca 2016 21:59 → 7 czerwca 2016 22:54, 100 wpisów
hej. tak, dam rady. Wstyd, ale nie miałem kompletnie kiedy ostatnio jeździć po pocztach ... załatwię to jak najszybciej, może jutro.
Pasko to masz kase
Majpan poslane
3x 4z5
doktor2p dodalam Twoja 23
Dziekuje chlopaki za pomoc
Jestescie super
3x 4z5
doktor2p dodalam Twoja 23
Dziekuje chlopaki za pomoc
Jestescie super
To nie jest nowa gra tylko wszystkie kupony biorą w losowaniu ostatnich nr kuponów.
camilex: jest nowa, bo od dzisiaj wprowadzona.
Nie wszystkie, tylko te opłacone dodatkowo 2 zł.
Nie wszystkie, tylko te opłacone dodatkowo 2 zł.
camilex - w świetle prawa to jak najbardziej jest nowa gra, gdyż dokonujesz jej zakupu (nie jest to tak że jak kupujesz np. lotto to z automatu bierze ono udział też w losowaniu super szansy), po prostu masz dwie gry na jednym kuponie
w przypadku gdy nie dopłacisz za super szansę po prostu numery na Twoim kuponie nie są częścią tej gry
zresztą również regulamin lotto nie pozostawia wątpliwości co do tego, że super szansa jest oddzielną grą liczbową:
paragraf 1 art. 1 regulaminu super szansy już to stwierdza, w dalszych artykułach potwierdzenie
dobrze to pomyśleli mieć liczby na kuponie i ich nie zagrać to są dopiero emocje
Bardzo sie ciesze bo ostatnio posucha byla.
Czyli straty troche odrobilam
Moze to niewiele ale zawsze cos
Nie gram codziennie. Od czasu do czasu cos puszczam jak mi liczby sie podobaja
Ale dzisiaj nie bylam ich pewna wogole, dlatego poprosilam o pomoc. No i oplacilo sie jakby nie patrzec
Czyli straty troche odrobilam
Moze to niewiele ale zawsze cos
Nie gram codziennie. Od czasu do czasu cos puszczam jak mi liczby sie podobaja
Ale dzisiaj nie bylam ich pewna wogole, dlatego poprosilam o pomoc. No i oplacilo sie jakby nie patrzec
zgrywus: A skąd wiesz czy gdybyś miał te liczby na kuponie aktywne to takie same by wylosowali. Ja dzisiaj miałem trzy kupony, wszystkie bez super szansy i się nie emocjonowałem czy wylosują te numery , które mam czy nie.
Właśnie czemu tak długo nie ma dziś wyników? Czy wprowadzenie dziś super szansy ma z tym jakiś związek?
forsetka
Cieszę się że mogłem pomóc
Może kiedyś będzie więcej -- kto wie?
Cieszę się że mogłem pomóc
Może kiedyś będzie więcej -- kto wie?
jeśli tego nie można wykluczyć MCSI to dwie osoby mogą mieć takie same liczby na kuponach przy czym jeden gra, a drugi nie
wydrukowali złe szansy i się okazało ze 100 osób trafiło po 2 miliony
Panie Pasko czy nie uważasz Pan że wszystkie gry liczbowe w naszym kochanym kraju są ustawione?
Myślę, że totalizator powinien się zastanowić nad wprowadzeniem mega szansy za dopłatą 4 złote do podstawowej gry, hiper szansy z dopłatą np 7 zł, giga szansy z dopłatą 10 złotych, hiper giga szansy z dopłatą 20 zł i super hiper giga szansy z dopłatą 100 złotych do gry podstawowej.
camilex: nie tylko w naszym kraju. To chyba działa na całym świecie
Przed chwilą widziałem jasny bolid nad Polską.
Ciekawy jestem opini Pasko na temat ustawienia wszystkich gier liczbowych przez TS.To by byla dopiero opinia!!!!!!
Ciekawe, czy pojawi się jakaś informacja na stronie ---->> twojapogoda.pl
Taki spokój był tu kiedyś o tej porze.
Tylko ja i L.
(nie licząc całej bandy podglądaczy)
Tylko ja i L.
(nie licząc całej bandy podglądaczy)