Wpisy 2 654 177 – 2 654 276
24 maja 2016 23:04 → 24 maja 2016 23:59, 100 wpisów
Słuchaj poczytaj moje poprzednie wpisy to się dowiesz. No co powiem ci że dobrze, jakoś leci. Niedługo mam egzaminy w szkole muszę się pouczyć. A jutro pójdę na 16:00 zagrać z znajomym na orliku w tenisa. Bo na nowo zacząłem od niedzieli, choć ciężko będzie z nim wygrać. A może macie dla mnie jakieś rady aby wygrał ? A co u ciebie słychać ?
Nas bliżej trudno dosyć znaleźć.
Tadeo112 widziałem super gry na PS3 i dosyć tanio w Empiku.
Ale mam zamiar PS4 kupić niedługo.
I grać wtedy w F1 2015, choć niedługo F1 2016 wyjdzie. Ciekawe jakie będzie ? I pograć w F1 2013 nowy sezon i inne gry. Choć teraz naukę mam.
Dzisiaj było blisko realizacja mojego projektu polegającego na złożeniu 2 - 3 dobrych zestawów w jeden dobry.
Dzisiaj byłyby to zestawy Seta i EstyMy.
Takie coś by powstało:
>> 1, 6, 15, 26, 28, 31, 36, 37, 43, 46, 47, 65, 68, 73, 76, 77, 78, 80 <<
Czekam jeszcze na lepsze liczby.
Dzisiaj byłyby to zestawy Seta i EstyMy.
Takie coś by powstało:
>> 1, 6, 15, 26, 28, 31, 36, 37, 43, 46, 47, 65, 68, 73, 76, 77, 78, 80 <<
Czekam jeszcze na lepsze liczby.
Tadeo112 a u ciebie słychać ? Ta dziewczyna coś się uraziła jednak.
Zestaw musi się tak zaczynać:
10/15-18.
Może być i więcej, np: 11/xx.
10/15-18.
Może być i więcej, np: 11/xx.
eee tam nie przejmuj się
nie pierwsza nie ostatnia
a u mnie powoli leci, za chwilę szykuję się do
nie pierwsza nie ostatnia
a u mnie powoli leci, za chwilę szykuję się do
Koniec. Przerwa do jutra.
--->>>
--->>>
Teraz pisze że nie zna mnie ? O co jej chodzi ?
dzis na necie mozna bylo obejrzec 22 79 odcinek na wspolnej
to juz jeden pewniak 79
to juz jeden pewniak 79
No ja nie wiem o co jej chodzi ? Co jakiś czas pisze albo witam albo hej ? Może mi ktoś wyjaśnić ? A czuję się jakbym z kilkoma osobami pisał.
Robi mnie w balona ? To co napisać ?
krzysztof c: uważaj, bo jeśli ma mniej niż 14 lat, to możesz mieć nalot na mieszkanie
Napisane jest 19 lat.
Dopiero gdy skończy 15 lat nalotu nie ma, choć z tego co pamiętam jest jakiś wyjątek że nawet do 18 ta zasada może biec
dzisiaj przecież każdy ma kamerkę internetową ... pogadaj na wideo czacie i tyle.
A się i zdarzyło tak ale co miała podane więcej.
Nie mam tego.
Rada, Krzysiu: badź ostrożny względem tego co ludzie piszą w internecie. Dzisiejsze gówniary w wielu przypadkach chodzą odpicowane kilogramem szpachli i toną kosmetyków że wyglądają na 10 lat starsze
To tylko GG jest.
A kamerkę możesz wyczaić nawet za kilkadziesiąt złotych czasem
No ja wiem o tym.
Możesz też zaproponowac jej skype, ewentualnie załóż lewe konto na FB i zaproponuj wideorozmowę
Że tak jest z nimi.
https://www.youtube.com/watch?v=ZvQyKZVFC1Y
1-min 40-sekunda
Księciunio uwielbia ten Dyskretny Urok......
Te wasze ble ble ble to raczej nie o tej porze
1-min 40-sekunda
Księciunio uwielbia ten Dyskretny Urok......
Te wasze ble ble ble to raczej nie o tej porze
Trzymajcie się, życzę wysokich wygranych, wygranym , przegranym więcej szczęścia. A co teraz robicie ? Dobranoc idę miłego dnia życzę.
https://www.youtube.com/watch?v=DuDMjjTQbEc tak mi śpiewajcie
WitamKumulacja:20 000 000 Czekałem i się doczekałem.Mam 5 liczb,brakuje mi jednej liczby do 6/49,do soboty się wyklaruje
47 - tyle lat miał Lenin gdy wybuchła rewolucja październikowa
wzialem tydzien temu w sobote parke z maszyny lotto uk 19,30 i nie byla
ale tydzien pozniej byla i przepowiednia do tego byla taka
6 dnia tygodnia za 7 dni wejdzie ta parka z maszyny 19,30
zdanie warte 70 tys zl
ale tydzien pozniej byla i przepowiednia do tego byla taka
6 dnia tygodnia za 7 dni wejdzie ta parka z maszyny 19,30
zdanie warte 70 tys zl
3 - tyle władz mieliśmy w Rosji w 1917 (carat, republika, bolszewicy)
Brjanie, Carska Rosja jak najbardziej, ale obecna rządzona przez byłego KGB-istę Putina już nie
Prawdziwa Rosja umarła w 1918 roku wraz z rozstrzelaniem carskiej rodziny
Przed caratem byli wielcy książęta, ale ponieważ ostatni wielki książę dobrowolnie koronował się na cara to jest to jak najbardziej kontynuacja
za 2 tyg, 14 dni lece do dom na lato 20 16 ale te 29??? chyba jakas dupa
Gdyby nie zamach na carskiego premiera Stołypina przed I wojną światową przebieg losów świata byłby zupełnie inny
Stołypin był genialnym człowiekiem który miał między innymi pomysł na uczynienie z najżyzniejszego terenu świata, czyli Powołża, spichlerza świata
Rosja byłaby w stanie wykarmić już wówczas ponad miliard ludzi, czyli cała ówczesną populację świata
Niestety ów człowiek został zastrzelony przez zamachowca, a w konsekwencji wprowadzenia przez bolszewików kolektywizacji i degradacji tamtejszych gleb ów plan nie zostanie nigdy wprowadzony w życie
https://www.youtube.com/watch?v=rGOXMf6yDCU
Wiesz co to takiego?
Wiesz co to takiego?
Majpanie, Bogarodzica rzecz jasna, pieśń znana nie tylko przez Polaków ale i Litwinów, Białorusinów czy Ukraińców. kiedyś byliśmy jednym silnym państwem...
Wizard - nie, po prostu piszę o tym, jak mogło być gdyby nie jeden zamach
Gdzies słyszałem że Hitler będąc małym chłopcem omal nie utonął w rzece, wyciągnął go przejeżdżający obok młynarz. Ciekawe jakby się potoczyło gdyby tego młynarza akurat tam nie było.