Wpisy 2 653 582 – 2 653 728
24 maja 2016 16:35 → 24 maja 2016 18:11, 100 wpisów
po co takie nic wchodzi miedzy ludzi aby swoje chore frystracje wyladowac powyzywac masz pecha to skocz z mostu nastepny nino chyba ze to te same zero nastepny troll dlatego widzisz P A S K O jak to jest a my takich tutaj nie potrzebujemy ........ sie rozlalo
nie przypominam sobie zreszta nie wart jestes mojego zastanowienia mam na ciebie i tobie podbnych wyje... ignor oile wiesz co to jest
zap,...laj na te swoje zmiany bo do tego jestes stworzony...kumasz to
Widać jak niektórzy nudza się, bez celu...bez zainteresowań...ehhh...
troling....ino potrafią
troling....ino potrafią
lorey jak bedzie skakal bedzie ban i skonczy sie wojowanie ja tam zamierzam byc grzeczny bynajmiej sie staram i tyle w temacie
a na dzis 1 zakladzik zwykly lotto 2 mini 1 na 2 losowania 2 na dzis ...........
tresor
może napisz tu cos madrego
sam z siebie....
jakiś cyferki dobre....po to tu jestesmy
może napisz tu cos madrego
sam z siebie....
jakiś cyferki dobre....po to tu jestesmy
38 mam nadzieje ze wpadnie i cos z 43 44 45 do tego moze 23 17 26 27
aheja -mom w zdrapie 6 słów czyli 20 zeta /s zabrakło byłoby chyba 12 słów no ale cóz gromy dalij
ja pierdziele zawsze jakis troll sie znajdzie a realu to cicho ale przez neta twardy pewnie zatwardzialy milosciwy katolik sorrki musialem
ostatnio grom za teesa ,ale grubszego cosik nie chcom dać
gryksu
nie wiem cos jak patologia tylko ze i tam sa pozadni ludzie moze cos blizej bruku lub nizej nie wiem szkoda ze sami nie mozemy zablokowac tutaj nikogo po za wlasnymi profilami
widze ze wesolo jest - kolejny idiota się trafił... ale to wina upału
trolle sa lorey jak bumerangi wracaja tylko po co zeby wyladowywac swoje frustracje zycjowe nie dolezne nic nam nie pozostaje czekac na pasko ma on pewnie nie jedno na glowie ale wczesniej czy pozniej da rade
to nie wina upalu to wina wiecznego pecha frustracji {{hahaha} ide bo to moze zarazliwe trzeba zatypowac moze pozniej bedzie normalnie
lorey
a mnie tam jest ok....
...
słonko swieci ,wszyscy zdrowi a pies merda ogonem....
...
słonko swieci ,wszyscy zdrowi a pies merda ogonem....
Jak chcecie zobaczy kołka , to zpraszam na profilowe.... poleglem z wlasna intuicją w ub tyg wysylalem na kolejnych 8 los kupon, ostatni raz w zalaczniku ... dzis rano przegladam "historie zlecen" i cos mnie tknelo ALE upor na inne "pewniaki" wygral i doopa
Subiektywny wniosek - nie walczyc z intuicja , ehhh
Subiektywny wniosek - nie walczyc z intuicja , ehhh
na tym oto przykładzie wyżej widać konsekwencje tzw: obrony życia poczętego...
set
intuicja..wazna....może tez mniej kombinowania...
mimo ze czasem trza pomyslec...
to tyle madrosci na dzis
intuicja..wazna....może tez mniej kombinowania...
mimo ze czasem trza pomyslec...
to tyle madrosci na dzis
wszystkim.
Co myślicie o takich na 21:40
5,17,22,27,38,43,45,55,64,75
6,18,23,28,39,44,47,56,66,76
2,3,17,20,29,33,42,47,57,69
3,4,18,21,30,32,40,45,59,71
Co myślicie o takich na 21:40
5,17,22,27,38,43,45,55,64,75
6,18,23,28,39,44,47,56,66,76
2,3,17,20,29,33,42,47,57,69
3,4,18,21,30,32,40,45,59,71
przepraszam ale to nie moje klimaty,
wole z moja psinka na dlugi spacerek...
do miłego
wole z moja psinka na dlugi spacerek...
do miłego
set,zag,dms
przed rekordową kumulacją krążyła tu gdzies stronka z aktualną kwotą kumulacji aktualizowaną co godzinę... mogłby ktoś podrzucić?
http://webcam.peregrinus.pl/pl/wloclawek-mpec-podglad-z-wloclawka
aż 6 karmi
obrotna ta pustułka, nyszołów
aż 6 karmi
obrotna ta pustułka, nyszołów
Za co wlasciwie bill polecial? Troche sie wkurzal jak z nim ostatnio gadalem, ale tochyba nie powod do bana?
za wpisy, które się nie oddaje w tak publicznym miejscu jak tutaj.
No ale jest chyba jakas wolnosc swlowa w tym kraju? Rzeszow bastionem pisu?
nie ma wolności słowa. Jest regulamin Google, który nie pozwala umieszczać reklam, gdy pojawiają się treści o pewnych tematykach, a taką właśnie generował billgates, a ja akurat współpracuję w modelu Adsense.
Szczegóły choćby tutaj:
https://support.google.com/adsense/answer/1348688?hl=pl
Szczegóły choćby tutaj:
https://support.google.com/adsense/answer/1348688?hl=pl
Ogólnie rzecz biorąc na czacie muszą być takie treści, że może tutaj spokojnie usiąść cała rodzina i nikogo treść nie urazi ani nie zgorszy.
A ha, ale on chyba pisal w srodku nocy. Czyli to bez znaczenia, bo mozna przewinac czat?
tak, nie ma znaczenia pora dnia. Strona jest dostępna globalnie. Jest sporo osób choćby z USA, które tu zaglądają.