Wpisy 2 653 729 – 2 653 828
24 maja 2016 18:12 → 24 maja 2016 19:37, 100 wpisów
Pasko, dałoby się zrobić, żeby w wynikach także losowana liczba pierwsza a nie tylko plus był innego koloru
i Ci współczuję... Pasko... Tłumaczyć idiotom że to strona i forum techniczne a nie polityczne....
pasko w ogóle powinien dać filtr niewpuszczający wpisów bez liczb
wpada taka emerka, życzy milego dnia i nawet pewniaczka nie zsoatwi
poczatkowo kreslilem 61 60 70 65 67 69 71 78 80 ale zrezygnowalem zostalo mi 78 71
no widzisz kondi sie nadziales wlazles i nie bylo liczby nawet jednej
czuje, że to wiele by zmieniło...takie wklepywanie nawet od niechcenia jakiejkolwiek liczby mogłoby wiele wniesć
moze i tak nieraz jak rozmawiamy to podajemy niemalrze kazda liczbe z od 1 do 80
to ja mam tak 1 lotto 2 mini 2x10/10 1x7/7 oraz 1x10/10 na 2 losowania podam ta 10 z rana lub po losowaniu
Zaraz sobie zrobie jajeczniczke 3 duze cebule, 2 pomidory, 5 zabkow czosnku, papryczka chilli, 4 wielkie jajka wiejskie, ziola prowansalskie, pieprz, sol. Smazkne na oliwie extra virgin mmm
w 10???? na 2 miejscu dobrze ze kobieta i to z jakimi wynikami w typowaniach
kondi jak bys lukal na moje typy to ta 3 to z tej 10 na 2 losowania
masełko, oliva i smalec...ewentualnie olej słonecznikowy i nic wiecej u mnie nie ma
ja lubie kotlety jajeczne czy tez schabowe z cukini dania wegetarianskie zonki sa pyszne powaga choc nie ma to jak miesko ale ciii
idę twaroże wiejski sobie zrobić ze szczypiorkiem
powodzenia
bo juz zgłodniałem przez te Wasze gadanie o jedzeniu
powodzenia
bo juz zgłodniałem przez te Wasze gadanie o jedzeniu
gryks, nawet mi o kotletach cukiniowych nie wspominaj, boja to mogę na okrągło
ostatnio zonka robila w formach tufinkowych paszteciki z pieczarek i gryczanej plus przyprawy cos cudownego
kondi my tak z dobroci serca im bardziej bedziesz glodny tym wiecej zjesz bardziej dluzej sie bedziesz delektowal jedzieniem
a juz myslalem ze przez ten glod zapomniales kondi zatypowac a jednak zatypowales
niewiem czy sie czasem nie przejechalem nie dajac 60 61 65 70 zastanawiaja mnie te 70 mam w 3 roznych po 1 71 78 74 odrzucilem 70 73 79
jak trafilem 8/10 mialem plusowa ale zagralem w zwykly zakladzik
2 653 754. kondi 2016-05-24 (18:21)
ale ma zatypowane,można spojrzeć.
ale ma zatypowane,można spojrzeć.
ja nie.........................emerytko kondi tez wpadl jak pewnie czytalas i nie zapodal odrazu a zatypowal nie dawno
wczoraj puscilem 8/8 i mialem a dzisiaj mi weszlo z nich 6 i nie puscilem
kondi jesli wpadniesz przez snem o 19:19 to wiec ze ci co nieco wlasnie obrabiamy
misiek ja w tej 10 na 2 losowania z chybika mam az 5 powtorek z 14 mam nadzieje ze sie powtorza i cos z pozostalych a jak nie to jutro moze cos wpadnie
Przygadywał kocioł garnkowi.
obliczalem na wczoraj 24,53,77 mocne tak mysle czy pojda teraz na powtorki znowu do tego liczba 2?
mam juz zatypowane lotto zapomnialem o tym chyba w nd typowane a skreslilem inne liczby i puscilem sie z 1 zakladem oby wlazlo to co mam z zatypowanych i puszczonych mam tylko 1 liczbe
53 nie mam aczkolwiek poczatkowo bralem ja pod uwage ale juz nie ide jak wleci 53 73 70 61 65 60 trudno czy kondiego 68 trudno bawic sie w liczbowe typwania dalej bede
emerytko oile jestes jeszcze podgladalem ciebie wlasnie od nie dawna sie typujesz pare razy 3/3 2/2 pewniaki odpoczelas i szalejesz
Jasiu wraca ze szkoły i skarży się mamie:
- Mamo! Dzieci się ze mnie śmieją, że mam wielki żołądek i jestem żarłokiem!
- Nie, Jasiu. Jesz tyle, co inne dzieci. A teraz szybciutko jedz zupę, bo mi wanna potrzebna.
- Mamo! Dzieci się ze mnie śmieją, że mam wielki żołądek i jestem żarłokiem!
- Nie, Jasiu. Jesz tyle, co inne dzieci. A teraz szybciutko jedz zupę, bo mi wanna potrzebna.
gryks76
Tylko że te typowania są na sucho.Wysyłam tylko zatypowane 5/5 i czasem 10/10
Tylko że te typowania są na sucho.Wysyłam tylko zatypowane 5/5 i czasem 10/10
Tak wysyłam lotto i mini ale najczęściej z chybika.