Wpisy 2 651 478 – 2 651 577
19 maja 2016 22:21 → 20 maja 2016 08:20, 100 wpisów
Zbyszek lew
Tworzą następna kumulacje
Nie mogę w to uwierzyć. Była moja piątka w mini lotto a dziś nie wysyłałem mini lotka tylko wszystko na dużego. Nie mogę. ***a mac
i jak to jest ze na mega kumulce byly od razu a na takie liczby sie tak dlugo czeka gdzie wyniki wygranych
Robertooo - patrzałam na kuchenne rewolucje aby Ci coś na ta randkę ugotować i przegapiłam losowanko ale widzę,że nic nie straciłam bo i tak nic nie utrafiłam
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Wszystkim dobrej nocki ferajnie i obserwatorom
Kumulacja Lotto: 13 000 000 zł
dziekujemy Pasko za informację - robisz nam nadzieję
biję się w piersi przed Wami, nie umiem przewidywać czy padła szóstka
Dobranoc
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
dobranoc i niech Wam sie cyferki wyśnią na sobotę
za piątkę w plusie płacą więcej niż w zwykłym... za czwórkę też
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 128 787,90 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
merti i jak z Twoją propozycją?
Mowilem, ze mialem sen, ze wygrywam 6 w lotka. A, ze puszczam tylko jak jest 20 baniek, takze kumulacja idzie
Nie gram w lotka a snila mi sie wygrana, do tego ze znajduje pieniadze i ze inwestuje duza sume. Do tego snilo mi sie ni z gruszki ni z pietruszki stado koni. Hmm
Merti miałem na myśli, czy masz jakiś sposób skoro trafiłeś 9/10. Jak szczęście to zazdroszczę!
Chyba za czesto wpadam na ten czat skoro lotek mi sie zaczyna snic
dreamer1897 sposób jest ale pytanie czy to nie był jednorazowy fart ? Będę przyglądał się kolejnym liczbom jakie wypluwa arkusz, bo tamte z forum dałem kilka losowań wcześniej i że tak powiem liczby najwidoczniej koło zatoczyły ....
przejrzałem kilkanaście losowań, to był fart spowodowany krętactwem TSa, bo w poprzednie liczby nie dawały nawet trafień sześciu liczb
gdybym trafił polowaną 13 z 20 to musiałbym wygrać w najgorszym wypadku 7 z 10 i 6 z 10
Dobra, ok, dzieki za info. Kończę już bo za długo jestem na nogach. Narka Janko i i innym
No,cóż-Nie będę tu przemawiał do portretu>[] Doriana GreyaZatypiło się,więc w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku-można iść!
Zagraj exp
Nie będziesz musiala pracować
Lecel pa
czesc wam
zag ja dopiero bede dumal choc niewiem czy mi sie to uda jakas migrena mnie dopadla z rana moze przez ten wczorajszy rezonans magnetyczny
wczoraj pisalem ze czas na 50 byly moze na 14 jesli napisze choc tez wczoraj wieczorem pisalem o 20 to bedzie pare
mialem sie do ciebie nie odzywac za ta 11 ale jak przestane z kim bede gadal kto ze mna bedzie gadal
zag ja nawet nie jestem na etapie multi a ty masz juz lotto moze tak jeszcze poprosze ep nie gram a moze sie skusze
heheeh gryks...ja mam na kuponie to co w profilu...nastki odstawiłem i dałem 60-ki
55,57,59 było jednak 2/3...ciekwae czy na dzisiaj cos jest taiegi