Wpisy 2 644 741 – 2 644 840
8 maja 2016 17:01 → 8 maja 2016 19:33, 100 wpisów
tytoniasz12abonament wprowadził za swoje typy powodzenia stary
Kto wpłaci jako pierwszy?
Ktoś wysyłał jego typy, jak poszło może warto?
Jeżeli w ciągu miesiąca nie będzie chociaż raz 5/5 zwrot abonamentu dla abonamentu opłaconego na 30 dni.
Płatne typy.
Zgroza. Wyrzucić takiego typa z Multipasko.
Zgroza. Wyrzucić takiego typa z Multipasko.
W miejscowości Tychy padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 19 268 238,40 zł w grze Lotto
W miejscowości Kraków padła wygrana 19 268 238,40 zł w grze Lotto
W miejscowości Zamość padła wygrana 19 268 238,40 zł w grze Lotto
W miejscowości Wrocław padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Paczków padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowości Rzeszów padła wygrana 147 244,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Czerwionka-Leszczyny padła wygrana 147 244,90 zł w grze Mini Lotto
ni ma szóstki na pomorzu
widać tusk stracił wpływy/układy na dobre
widać tusk stracił wpływy/układy na dobre
od jutra wprowadzam abonament na dobre zestawy w keno i w zdrapkach
10zł/dziennie
10zł/dziennie
aaaaaaaaaaa jeszcze od tego podatek trza zapłcic- to 13zł/dz by mi dycha została
Janosiku mam nadzieje ze nie wprowadzisz abonamentu za liczby <Piotr>
<< NIE >>
Nic dziwnego że człowiek chce zarobić na swojej pracy
pytanie jest tylko jedno czy podana w ciągu miesiąca ilość 5/5 (...x 2,50 zł ) nie przekroczy
ewentualnej wygranej
Bo myślę że mogę podać w ciągu miesiąca tyle 5/5 że jedna będzie na 99% ale
wkład będzie o wiele większy niż zysk
To ile tytoniasz miesięcznie podasz tych 5/5-???
Powo
pytanie jest tylko jedno czy podana w ciągu miesiąca ilość 5/5 (...x 2,50 zł ) nie przekroczy
ewentualnej wygranej
Bo myślę że mogę podać w ciągu miesiąca tyle 5/5 że jedna będzie na 99% ale
wkład będzie o wiele większy niż zysk
To ile tytoniasz miesięcznie podasz tych 5/5-???
Powo
Majpan to ja sie pisze na ten Twoj abonament przy moim wkladzie miesiecznym 25 zl
myslisz???Majpan tego sie nie da przewidziec...wiemy o tym wszyscy...
witam ponownie
dzis o 14
tak sie chyba puszcze mykam ogladac mecz legi z piastem............ hey krzysztof
na wieczorne multik i exprzekret
w Krakowie w tym malutkim sklepiku "Nasz Sklep", w którym padła główna wygrana w Lotto w ostatnim losowaniu ... padła w 2011 roku również wygrana ponad 12 milionów zł.
http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/miasto-krakow-300/kolektura-20153.html
Można z powyższego linku sprawdzić położenie kolektury w mieście Kraków, a następnie wrzucić tam "żółtego ludzika" celem oglądnięcia okolicy.
http://www.multipasko.pl/kolektury-lotto/miasto-krakow-300/kolektura-20153.html
Można z powyższego linku sprawdzić położenie kolektury w mieście Kraków, a następnie wrzucić tam "żółtego ludzika" celem oglądnięcia okolicy.
gryks doktor
Rutra wczoraj pisała ze trafila 6 krakow jest ale w końcu kasa poszla do Zamościa po wschod
uu szkoda liczylem na atletico trudno mistrzem bedzie barca niestety a w polsiej piaskownicy legia - piast 2-0 po 45 minutach i napewno legia nie oda 1 miejsca
mam male pytanie bo sie pogubilem i ost niezbyt mam czas na zaglebianie sie jesli zaglebie zajmie 4 miejsce bedzie w pucharach czy koniecznie musi zajac 3 miejsce
Legii nie będzie tak łatwo, następny mecz z Lechią na wyjeździe
zaglebie lubin zabardzo sobie pokickalo przegrywajac z lechia i cracovia
w ost kolejce piast z zaglebiem u siebie a legia u siebie z pogonia.......... jesli o mnie chodzi chcialbym zeby lechia wygrala z legia i cracovia ale ja moge sobie chciec chcialbym by zaglebie bylo jak najwyzej zostaly mecze z lechem w lubinie i wyjazd do piasta
Chyba tylko 2 i 3 drużyna gra w pucharach, ale pewny też nie jestem
wg mnie podzial na grupy byl dobrym pomyslem a nie jedni sa pewni to sobie moga folgowac a tak walka do konca
trudno nawet u buka coś ugrać jak są takie niespodzianki, chyba trzeba sobie odpuścić te ostatnie kolejki, a za miesiąc ME
5 szóstek, wszystkie na południu kraju. Poznań, Warszawa, Gdańsk i Szczecin tym razem muszą się obejść smakiem a pamiętam okres gdy co druga wielka wygrana to było Trójmiasto, czyżby koniec passy?
jak ktoś jest szaleńcem i gra kursy po 1,15 i to na wyjeździe no to sorry
tu nie chodzi o passę , tylko o region z którego pochodzi prezes , za czasów po prezes pochodził z trójmiasta to i wygrane były w pomorskim a teraz wiadomo....
w końcówce rozgrywek jest zawsze najwięcej niespodziewanych wyników bo jak ktoś już gra o pietruszkę to trudno przewidzieć czy zagrają na poważnie a zagrożone drużyny potrafią wygrać z najlepszymi
W tym Sosnowcu to jakoś mam wrażenie, że często szóstki padają przy większych kumulacjach. W Krakowie też.
zgrywus >> w totka też nieraz się uda trafić
idę sobie
w czwartek miałbym 6/6 , ale nie grałem .
idę sobie
w czwartek miałbym 6/6 , ale nie grałem .
Obstawiajac zdarzenia sportowe NIE trzeba sie trzymac jedynie pilki noznej......,mozna obstawiac np.punkty w kosza,pilke reczna.....1 set siatkowki..bramki w hokeja.itp....A jesli chodzi o pilke nozna to najlepiej obstawiac 1-wsza polowe[remis]...,oczywiscie tylko specjalnie wyselekcjonowane spotkania....Te wszystkie przyklady jakie podalem wykorzystuje w rozpisie blokowym,bo zwykly kupon AKO bez ani jednego bledu jest tak samo ciezko ulozyc,jak trafienie czegokolwiek w gry TS.....a dzisiaj np,. w jednym z zakladow dalem taka opcje..:SUAREZ strzeli co najmniej 2-wa gole.....no i faktycznie,chlop pyknal dwie brameczki....ostatnio dobrze mu idzie,AKO na to zdarzenie bylo 1,9.