Wpisy 2 644 481 – 2 644 580
8 maja 2016 10:23 → 8 maja 2016 13:58, 100 wpisów
tak więc reakcja była natychmiastowa, natomiast nigdy nie powinniście wchodzić na linki podane od niezaufanych osób ... po to jest choćby czerwony status "New" żeby wiedzieć, że jest to nowa osoba na stronie.
Pasko.
Dlaczego teraz jest 50 wpisów, a niedawno było 100 ???
Dlaczego teraz jest 50 wpisów, a niedawno było 100 ???
Bolek.
Przedtem można było się cofnąć o 100 wpisów, a 50 to za mało.
Przerwa.
Hey na 14
09,05,01,03,12,10,15,31,29,33
77,68,66,65,62,55,52,22,16,25
09,05,01,03,12,10,15,31,29,33
77,68,66,65,62,55,52,22,16,25
Leje ale nie dla 3 osób co wygramy
Jeszcze 2 w plusie za latwe liczby padly
Wygrane padly Warszawa Poznan Rzeszów
Loteria Powerball. W USA padła wielka wygrana
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Loteria-Powerball-W-USA-padla-wielka-wygrana,wid,18316935,wiadomosc.html?ticaid=116f8b
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Loteria-Powerball-W-USA-padla-wielka-wygrana,wid,18316935,wiadomosc.html?ticaid=116f8b
Żartowałem
też stawiam że w Warszawie, poza tym gdzieś na Śląsku i trzecia szóstka w Gdańsku/Gdyni/Sopocie; te z plusem wypadły w Opolu i Toruniu
2 facetów 1 babka albo na odwrót jaki wiek pewnie emeryt
Albo żeby było ciekawiej, jedna szóstka padła w Opolu (Niemiec trafił), druga w Bielsku Podlaskim (Białorusin), trzecia w Przemyślu (Ukrainiec)
Multipasko to bot umieszczający wpisy o wygranych - zarządza nim Pasko
franek to ja skreśliłem 3 takie same zakłady i trafiłem 6?6 3 razy jutro będzie głośno
kolektura w miejscowości Tumidaj
żartuje wczoraj nic nie trafiłem
przecież wiem że nic nie trafiłeś we wczorajszych losowaniach nie trafił żaden Zbigniew
Wczoraj trafił Helmut z Opola, Aleksander z Bielska Podlaskiego i Olga z Przemyśla
wczoraj nie podawałem publicznie liczb do dużego lotka bo żem się bał jak bym trafił 6/6 to już by mnie nie było w polsce a tak to bym pocichu zgarną 6/6 a po losowaniu bym dla ściemy pokazał tak
bolek wie
Dawać losowanie.
http://www.fakt.pl/swiat/mega-kumulacja-7-najbardziej-niesamowitych-zwyciezcow-lotto,artykuly,632210.html
Bolek.
Moje dziś to 6 24 25 26 66 i ma być z plusem!
Podwyżka o 1/jedną/ złotówkę.
Hojny jest ten nasz przyjaciel czy wróg, bo trudno to nazwać... podwyżką.
Hojny jest ten nasz przyjaciel czy wróg, bo trudno to nazwać... podwyżką.
No i pareczki 25 66
Janosik ciekawe jak by ts zareagował na żądanie wygranego o te 1 zł więcej co miesiąc zgodnie z prawem powinni wypłacać
Ma być
Greg, podaj ich do sądu za oszustwo.
W Lotto miałam 1\6
Greg przelales mi już miliona?
Witam naiwnych i niepoprawnych marzycieli o wygranej w cyrku ustawianych kulek.
Przez ostatnie osiem lat finansowaliście pomiot żyXdo komuny pod szyldem P.O.,a teraz gdy zamieniły się świXnie miejscami przy korycie finansujecie dalej partie PiS- uarów ChaXzara Kaczora z pod Odessy. Medialne ogłupianie wyborców jest finansowo kosztowne i zawsze przed wyborami partie zaciągają kredyty które spłacane są przez rządzącą swoXłocz z oszustw finansowych. Zgodnie z powyższym Kaczor nie pierwszy raz zrobił skok na kasę w Totalizatorze wstawiając na słupa swojego człowieka na prezesa tego cyrku ,aby spłacać pobrane kredyty. Biorąc udział w tym cyrku składasz się na dostatnie życie rządzących pasożytów i swołocz wiadomego pomiotu.
Przez ostatnie osiem lat finansowaliście pomiot żyXdo komuny pod szyldem P.O.,a teraz gdy zamieniły się świXnie miejscami przy korycie finansujecie dalej partie PiS- uarów ChaXzara Kaczora z pod Odessy. Medialne ogłupianie wyborców jest finansowo kosztowne i zawsze przed wyborami partie zaciągają kredyty które spłacane są przez rządzącą swoXłocz z oszustw finansowych. Zgodnie z powyższym Kaczor nie pierwszy raz zrobił skok na kasę w Totalizatorze wstawiając na słupa swojego człowieka na prezesa tego cyrku ,aby spłacać pobrane kredyty. Biorąc udział w tym cyrku składasz się na dostatnie życie rządzących pasożytów i swołocz wiadomego pomiotu.
Jak nie jak tak
Greg.
EP wypłacaja przez 240 miesięcy, czyli nasz kwotę ... 240 zł.
EP wypłacaja przez 240 miesięcy, czyli nasz kwotę ... 240 zł.
Za prawdę powiadam Wam nie słuchajcie pseudo kaznodzieja na MP IGNOROWAĆ deptak palić i i ... .