Wpisy 2 644 381 – 2 644 480
8 maja 2016 07:48 → 8 maja 2016 10:23, 100 wpisów
Nie wiem,czy zaciekawi,was to co napiszę.Dostałem od przyjaciółki:małą Żyworódkę Pierzastą
Urosła mi do pokażnych rozmiarów:ma już koszyczek,kwiatów(dzwoneczki)z liści spadają
do doniczki nasiona z korzonkami i bardzo dużo mam małych Żyworódek,porozsadzałem je do doniczek i włożyłem do cieplarki.Jak wiecie sok z Żyworódki,ma duże właściwości lecznicze,sam się o tym przekonałem,doskonale leczy odciski na stopach i niweluje przykry zapach stóp.Polecam wszystkim.
Urosła mi do pokażnych rozmiarów:ma już koszyczek,kwiatów(dzwoneczki)z liści spadają
do doniczki nasiona z korzonkami i bardzo dużo mam małych Żyworódek,porozsadzałem je do doniczek i włożyłem do cieplarki.Jak wiecie sok z Żyworódki,ma duże właściwości lecznicze,sam się o tym przekonałem,doskonale leczy odciski na stopach i niweluje przykry zapach stóp.Polecam wszystkim.
Brjan.
Piszcie tylko
>> Janosik <<
Piszcie tylko
>> Janosik <<
Greg.
Przerwa.
nie wchodziłam na stronkę bo za dużo przemądrych osób tu było na stronie
witam serdecznie wesołą ferajnę w tym pięknym dniu i życzę wam wysokich wygranych
Musze do odzialu iść po kase ile reklamówek wziąć
Rrrooobbbeeerrrtttooosss służę swoim transportemale oczywiście nie za darmo
mam tylko nadzieję, że rama od roweru nie będzie Ciebie za bardzo w tyłek uwierać
Kuwa co mam skreślić
Moja parka w kulę leci
Chyba nie
spodziewam sie powtórek...a teraz czas sie puscic...moze dzisiaj wreszcie 5/5 wskoczy
nie pamiętam. Jeśli wiesz co to był za wpis to może sobie przypomnę.
a już widzę ... był tam podany link przenoszący niewiadomo gdzie (wirus?)