Wpisy 2 641 607 – 2 641 706
6 maja 2016 17:26 → 6 maja 2016 18:11, 100 wpisów
zawsze grałem na 7 bo prawdopodobieństwo na to wskazywało że to najlepsze a jednak była lipa
Tadeo112 jak ci idzie trójkami to podnoś stawki, nawet jak raz przegrasz to potem jak wygrasz to się zrekompensuje, a grając non-stop bez stawek więcej tracisz takie moje zdanie
jackins zobacz jakie jest prawdopodobieństwo żeby dostać najniższą wygraną 1:12 a więc kiepsko; próbowałem piątek jak nie idzie więcej tracisz
no ok; ja chcę grać (dążąc do głównej wygranej) jak najmniej tracić jeśli nie wygram, akurat dla mnie ten element jest istotny
A jak spr. wygląda z dużym lotkiem?... poszukuje programu do stworzenia systemu dobrego. Zna ktoś dobry?
kiedyś miałem dobry program. Tworzył systemy i budował tabele gwarancji ale straciłem go i nie pamietam jego nazwy
Wszystko zalezy od kreślenia przez innych jakich liczb jest dużo to maloprawdopodobne cos trafić,tym bardziej ze komputer centralny tych liczb nie wylosuje.
Witam. Darmowy program MultiPairs w pełni wspiera obecnie gry Lotto i Mini Lotto. Wystarczy przełączyć grę. Do pobrania w dziale "Narzędzia" na tej stronie.
też uważam, że żadne systemy tutaj nie poskutkują; moim zdaniem to 10% jakiejś kombinacji typu zawężenie pola wyboru, a 90% to intuicja
żaden system nic nie gwarantuje bo gdyby tak było to TS poszedłby z torbami już dawno temu i nikt by nie pracował tylko wszyscy puszczaliby totka
To działa tak:ts wybiera pewna pule wygranych i to codziennie tak działa a ze to ktos trafił to na zasadzie slepej kury.
zwykle moja eliminacja liczb polega na obserwowaniu mapki ze 150 ostatnich losowań, tak jak dzisiaj zrobiłem to z Lotto. z 49 liczb wykluczyłem 29, zostało 20. Jednak dalej nie mam gwarancji że nie wpadnie liczba z odrzuconych 29.
Tadeo ale dokonujesz jakiegoś logicznego wyboru, a tutaj de facto nie ma logiki - czysty przypadek.
camilex masz na myśli obstawiających przez neta na bukmacherskie ? to tak. A w lotka to chyba grający w mm na małą ilość liczb
camilex masz na myśli obstawiających przez neta na bukmacherskie ? to tak. A w lotka to chyba grający w mm na małą ilość liczb
pasko pobrałem ten program ale jakoś nie widzę tam możliwosci stworzenia sensownego systemu
jeśli by patrzeć na to pod kątem tego że kule nie mają "pamięci" to teoretycznie jutro możemy mieć taki sam zestaw liczb jak wczoraj.
Z drugiej strony każda liczba ma takie samo prawdopodobieństwo wystąpienia, więc teoretycznie przy liczbie losowań dążącej do nieskończoności wszystkie liczby wypadłyby tyle samo razy, aby zachować równowagę. Więc jeśli jakaś liczba nie padła przez 20 losowań to teoretyczna szansa na to że wypadnie w kolejnym zwiększa się, tak samo liczba która wystąpiła 3 razy pod rząd prawdopodobnie nie padnie po raz 4. Chociaż pamiętam jeszcze jak często grałem w MM sytuację w której liczba 75 padła 12 albo 13 razy pod rząd
Z drugiej strony każda liczba ma takie samo prawdopodobieństwo wystąpienia, więc teoretycznie przy liczbie losowań dążącej do nieskończoności wszystkie liczby wypadłyby tyle samo razy, aby zachować równowagę. Więc jeśli jakaś liczba nie padła przez 20 losowań to teoretyczna szansa na to że wypadnie w kolejnym zwiększa się, tak samo liczba która wystąpiła 3 razy pod rząd prawdopodobnie nie padnie po raz 4. Chociaż pamiętam jeszcze jak często grałem w MM sytuację w której liczba 75 padła 12 albo 13 razy pod rząd
Raz u nas w W-wie na Nowolipiu gościu trafił szóstkę grając dwa zakłady system 12
dziś zagrałem rano w keno 2/2 za 10 zł i trafiłem 2/2 przed trafieniem postanowiłem że jak trafie to se zagram w mini tak 1 zakład z chybika 1,11,21,27,33 i puściłem te liczby łącznie 41 razy
to mój pierwszy taki wyczyn 41razy ten sam zakład 1,11,21,27,33
A ts przedstawi to tak:babcia czekala na autobus i z nudów wstapila do kolektury.
zdjęcie w profilu
zbigniew, przynajmniej jak wieczorem napiszą że 41 osób wygrało główną wygraną w mini to wiesz że to Ty
kule nie mają pamięci, ale dekiel lata o choooooooooooooooooj hahhhahahaahahahahahaahah
może trafie 41 razy 3/5
Grają też rekiny, piorą może kasę. Kto normalny zagrałby za 5,5 tys pln?? Łatwo przyszło, łatwo poszło
zibi g jesteś przetypę
zagraj tak
ludzie, co się z wami dzieje hahahahaha
kto ja? uważaj na słowa
1,11,21,27,33 wystarczy mi 3/5
to kto
camilex
camilex
w sobotę
No właśnie. Dziś pewnie też będzie jak jakiś czas temu na Ząbkowskiej: Pan Marian zszedł w kapciach do spożywczaka po browara, zostało mu 3 zł kupił losa i trafił szóstkę
nie, nie będzie tak...
jakiś cebulak puści kilkanaście zakładów na te same liczby i wygra
tak będzie
bo ludzie to są nienachlane sku*wysyny
sam nie zje, i drugiemu nie da
zawsze kiedy losują, lubię słuchać tej muzyki, w samej rzeczy muzyka jest okropna, ale skrzypnięcia nadają powagi dramatowi ludzkiego istnienia - walki o ciepłe g*wno
https://www.youtube.com/watch?v=FL8t5aUDZW4
https://www.youtube.com/watch?v=FL8t5aUDZW4
teoretycznie gdyby puścić 30 000 zakładów Lotto takich samych i trafić szóstkę to każdy kupon byłby wart 2 000 zł i nie mógłby zostać odtrącony podatek cóż za strata dla US
Tadeo112 nie słowa, a czyny
dawaj stary
ja puszczam 60 zakładów takich samych w dużego lotka na sobote żartuje
Bóg mnie nauczył jednego
Witam wszystkich!
pieniądze to nie wszystko, zagrać zagram, bo to historyczny moment
ale nie będę szalał - 3zł i tyle
Wyczytalem z kuponu ze w keno "nawet można 2000000 ml wygrac"to AZ tak maja nas za idiotow.
Może to zapiszą do podręczników w podstawówce
razem będę 6 zł w plecy, w tamtym tygodniu trafiłem 4/6
39,40,44,49 tymi liczbami wygrałem
puściłem zakład - 15,16,39,40,44,49, leżał rok zapisany w telefonie, nie chciało mi się myśleć i wybrałem tak na odpieprz
czyste szczęście, nic więcej
60 milionów
zakład puściłem o godzinie 20:57
w dniu losowania
tak więc jak widać można wygrać, ale widzę, kumulacja była sztucznie pompowana
Możliwe, że w sobotę dojdzie do 80 milionów, jak nikt nie wygra! Tym większa kumulacja, to więcej opętanych ludzi gra.
możecie mnie zhejtować i zjechać na funty,
ale tak sądzę, zmienił się prezes TS w marcu
to i wyniki muszą być
oczywiście wyniki sprzedaży
dobra będę uciekał, bo muszę się pouczyć na jutro na operację
trzymajcie się, i nie przepie*dolcie wszystkiego
pozdrawiam, wczoraj 23 melony wyje*ane w pi*du przez społeczeństwo
w tym moje 3 zeta xD
uciekam