Wpisy 2 641 507 – 2 641 606
6 maja 2016 15:59 → 6 maja 2016 17:26, 100 wpisów
Robert wez apapa
W miejscowości Chorzów padła wysoka wygrana w zdrapce Giga Cash
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pasko ile trwalo by zakreslenie zakładów systemowych 12 liczb
15sekund
Ludzie się przekonali ze ts robi ustawki i mają to gdzieś.Teraz to 3 trafienia to sukces.
Niewiem czy umnie ktos wyslal zakład
Lotto podnosi zakład do 5zl lotto plus 6zl od 23pazdziernika
Camilex masz sto lat jakie banderole
Rober zażyj ibuproma
Zbigniew lewetywe zrobiłeś
Rober trafiles podobno 6/6 wczoraj tak sie chwaliles zapisz sie do jakiegos psychologa
Nie byl taki kupon i pani w kolekturze tak jak w banku czy na poczcie przybijala pieczątkę.Takie czasy to byly.W worku kupony dostarczali do Warszawy.
641 496. camilex 2016-05-06 (15:55)
Najlepiej to wyslac te same liczby w 2,3 miastach w lotto
No to jest patent!
Jak mi nie wylosują moich com je w Szczecinie krślił i wysłał to wylosują te same które we Wrocławiu nadam..
Ta strona zo zódło inspiracji i natchnienia w grach hazardowych..
Najlepiej to wyslac te same liczby w 2,3 miastach w lotto
No to jest patent!
Jak mi nie wylosują moich com je w Szczecinie krślił i wysłał to wylosują te same które we Wrocławiu nadam..
Ta strona zo zódło inspiracji i natchnienia w grach hazardowych..
Ale pisal ze kumulacji nie bedzie bo trafil
Ja pamiętam, jak byly bilety, które sie wkladalo do dziurkacza. Pamietam to z czasow jak jeszcze jezdzilem autobusem.
Wezcie kredyty na kumulacje, bo jeszcze ktos wam ja sprzatnie sprzed nosa
Monet, patrząc na to że duże kumulacje przeważnie są rozbijane przez 2-3 osoby z różnych części Polski to ta metoda może nawet nie być zła. Sens jakiś zawsze jest. To tak jakby "podszeptać systemowi" jakie liczby mają paść żeby tradycji stało się zadość
http://www.superstacja.tv/wiadomosc/2016-04-20/roztrwonil-30-milionow-zlotych-szczere-wyznanie-michala-wisniewskiego/
Tak byscie skonczyli, a przeciez on sam to zarobil.
Tak byscie skonczyli, a przeciez on sam to zarobil.
Równie dobrze można stwierdzić że często słychać o rozbiciu kumulacji w jakiejś małej wiosce której nazwę słyszymy pierwszy raz. wysnuwa się myśl że być może jazda po małych wioskach i puszczanie kuponu na "chybił-trafił" ma swój sens.
jeśli się nie mylę to było kiedyś tak że kumulacja została rozbita przez 3 osoby, z czego każda z nich zagrała na chybił-trafił. wychodzi na to że 3 automaty z różnych części Polski, zupełnie nie połączone między sobą wpadły przed tym samym losowaniem na ten sam zestaw wygrywających liczb. Niezwykłe a jednak.
myślę że tym razem też wygrana będzie wynikiem "chybił-trafił".
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
czasem lepiej jest zawierzyć maszynie. Dlatego oprócz swoich puszczam zawsze 1 kupon z maszyny
Jak faktycznie jesteś z Warszawki to masz 70% ze możesz wygrać.
camilex, automat może wygenerować te same liczby gdyż nie ma pamięci i korzysta z generatora losowych liczb. możesz pójść do kolektury i dostać zakład na chybił-trafił, a 5 minut później przyjdzie następna osoba i może zdarzyć się tak że spośród 14 milionów kombinacji automat znowu wylosuje ten sam zestaw.
z Warszawy, na dodatek główna centrala TS-a jest 50 metrów ode mnie a w kolekturze w której wysyłam przeważnie zakłady padło chyba dwa lata temu 11 milionów ponad.
Można sobie policzyć jak podają wygrane,ile osób gralo a ile jest wygranych i porównać z każdym dniem
Tadek idz tam do cygana na kijowska to ci moze wywrozy twoje liczby
Jak zmienili maszyny to przestali podawać główne wygrane,wydruk w kolekturze.
Facet mniam licencje w sklepie i gość wygrywal bo gral za 1000 zl codziennie to rozwiązali z nim umowę.
Tak jak gościa nie dopuszczali do wielkiej gry no byl za mądry.
Jak zabierają podatek od wygranej to tak samo ile w ciagu roku zagrasz i przegrasz to tez powinno sie odliczać od podatku.
tak już jest w tym państwie że podatek płacisz kilka razy.
Zarobisz, odprowadzasz podatek.
Kupisz za zarobione pieniądze samochód albo mieszkanie, płacisz podatek.
Kupisz kajzerkę, płacisz od niej podatek.
Wy*rasz kajzerkę, płacisz rachunek za wodę bo przecież trzeba to spuścić w czarną otchłań kanalizacji.
Do rachunku doliczony jest podatek.
Zarobisz, odprowadzasz podatek.
Kupisz za zarobione pieniądze samochód albo mieszkanie, płacisz podatek.
Kupisz kajzerkę, płacisz od niej podatek.
Wy*rasz kajzerkę, płacisz rachunek za wodę bo przecież trzeba to spuścić w czarną otchłań kanalizacji.
Do rachunku doliczony jest podatek.
Dobrze chociaż że po rozliczeniu się z US dostanę w tym roku jeszcze 350 zł zwrotu.
no tak. ale wszystko na szczęście mogę udokumentować
nawet darowiznę krwi w RCKiK którą odliczyłem od podatku.
jak wszystko wpisywać to wszystko, i tak na każdym kroku z nas doją
nawet darowiznę krwi w RCKiK którą odliczyłem od podatku.
jak wszystko wpisywać to wszystko, i tak na każdym kroku z nas doją
Tadeo112 tak ładnie piszesz ale zapomniałeś jeszcze podatek od głupoty Totek
Weź sobie skreśl 4 zakłady po 10 skreśleń i potem porównaj z wylosowaną 20.
Tadeo112 marzenia cię rozczarują tylko po prostu jeszcze nie rozumiesz
camilex, nie tracę przegladam sobie mapki i co jakiś czas zerkam na to co trolle rzeźbią
wiesz, pomysł dobry, choć kiedyś puściłem 5 zakładów po 10 z tym że powszechnie znaną metodą "na pałę". myślałem o tym żeby zrobić to dziesiątkami, akurat wtedy często było tak że przychodziły liczby niemal po kolei, czasem po 6-7 z jednej dziesiątki.
pamietam że było losowanie w którym gdyby skreślić liczby 1-10 to byłoby 7/10.
Szybko zrezygnowałem bo przeważnie jest tak że z dziesiątki wpadają po 3 max 4 liczby.
pamietam że było losowanie w którym gdyby skreślić liczby 1-10 to byłoby 7/10.
Szybko zrezygnowałem bo przeważnie jest tak że z dziesiątki wpadają po 3 max 4 liczby.
No gram w zeszłym tygodniu mialem dwa razy 8/10 a od niedzieli katastrofa 2 zeta only.
dobrym pomysłem byłoby obranie sobie 2 dziesiątek, na przykład przyczajka na trzydziestki i czterdziestki, wyczucie momentu kiedy może wpaść i zmieszanie tych 20 liczb w dwóch kuponach po 10
ja od niedawna gram tylko na 7-ki z dużą stawką i na razie ta zabawa wychodzi mniej więcej na zero gram siódemki bo są relatywnie najmniejsze straty - trafienie 3 jak 1:6 - przy innych tego nie ma. Oczywiście celem jest trafienie 7 razy np. 6
No masz racje silber tez gralem na 7 ale zawsze byly 3 trafienia.
u mnie zwykle były 2 trafienia w 7 a w 10 3 albo 4.
raz trafiłem 5, raz 6 i raz zdarzyła się 7
raz trafiłem 5, raz 6 i raz zdarzyła się 7
no ale lepiej chyba celować w 7 bo prawdopodobieństwo jest jak 1:41 tys., a przy 10 to jest 8 mln 900 tys, a więc kosmos. Uważam, że lepiej mniej liczb z dużą stawką
zawsze najlepiej wychodziłem na grze trójkami. kilka razy 3/3 i 5 dyszek do kieszeni.
gdyby tak stawkę podnieść razy 10 to zaczyna robić się lepiej
gdyby tak stawkę podnieść razy 10 to zaczyna robić się lepiej