Wpisy 2 641 407 – 2 641 506
6 maja 2016 15:03 → 6 maja 2016 15:58, 100 wpisów
Tadeo powod do dumy, ze wytypowalo sie losowe liczby. Powinni ci dac medal Fieldsa
Cocojambo, czego właściwie szukasz na tym czacie? poklasku? zaklaszczę raz i możesz iść
po co wy wogule tutaj jestescie czy ktos gra za wasze pieniadze ?????????? co za tluki
P A S K O
NISZCZA CI STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
P A S K O
NISZCZA CI STRONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jest tutaj jeszcze pare osob, z ktorymi warto rozmawiac. Nino, bill czy jacek.
A pasko zyje z ruchu inteligencie. Jak w showbhiznesie. Nie wazne czy mowia dobrze czy zle, wazne zeby nazwiska nie przekrecili
rydzyk was przyslal za malo ma co za typy az sie odechciewa wchodzic na ta strone na czata odrazu w rubryke wyniki typowania
Cocojambo, bardziej to że spośród setek tysięcy kombinacji tylko moja była właściwa. dodatkowo w tym dniu nie wygrał nikt więc pokuszę się o to że jedyna właściwa w Polsce o ile ktoś nie miał takiej samej sytuacji jak ja i mimo tego że w pierwszej chwili czułem złość, stwierdziłem że to jest coś. I co z tego że większość potraktuje to jako bajkę. ważne że ja wiem
Tadeo wybraniec losu. Nawet nie rozumiesz z czego sie smieje. Rzeczywiscie trzezwo myslacy
po co tutaj jestes to nie strona dla frustratow ktorzy wkladajac palec do do go zlamia wiesz wogule co to za strona czy wchodzisz a wlasciwie wchodziles wszedzie narzekales wysmiewales i ciebie wywalano i ta str jest ostatnia po co tutaj ty i tobie podobni wlaza za wasze sie gra nino nie ten poziom zreszta zapomnialem ze z byle kim nie gadam normalnie klepia jak mohery od rydzyka ide do liczb
nie zamierzam przez prostakow tutaj nie wchodzic bede wlazil w wyniki w typowania i tyle moze kiedys tutaj cos napisze moze wkoncu pasko chwasty zablokuje by mu nie niszczyly stronke
Juz Piłsudski powiedział ze Polacy to wspanialy naród,tylko ludzie **uje.
A będzie dziś Rozczarowanko po Losowaniu i o to chodzi.Nie typuje bo nie jestem Naiwny
Czym ma sie popisac? Zgadywaniem? Zgaduje, ze masz na sobie slipki w rozowe sloniki
Cocojambo, a ja zgaduję że jesteś trollem który nie ma życia. widzisz, każdy kto tutaj wchodzi ma jakiś cel. jedni wchodzą żeby sprawdzić wyniki, inni korzystają z mapek a jeszcze inni po to żeby miło popisać. Ty swoje ostatnie kilka godzin życia spędziłeś tutaj trollując. nie wiedziałem że można zawodowo i z pasji uprawiać trolling
Nie poale, nie pije, wystarczy mi wasze towarzystwo. Haj bezcenny.
Tadeo112 wiem po co grasz żeby mieć papier toaletowy,leć do kolektury bo już kolejki po papier
Einstein lubil chodzic nago po domu, a ja lubie czat na tej stronce. Taki fetysz
Dodalem typowania, moze bede w koncu dumny jak paw wzorem tadka
no u mnie też. w cieniu termometr pokazuje 30 stopni i nie wiem czy się zepsuł czy tak faktycznie jest
Witajcie. Ale tu gorąco. Wydaje mi się źe chłopaki zbierają na vipa bo znudziły im się gwiazdki
Jutro przed losowaniem to wszystkie termometry wyszczela jak szampan.
Dawac losowanie
Puscilem 41zakladow minilotka na dzis liczby zapisane w stalych zestawach minilotka
by padlo mi 3/5 w mini
Minilotek to jednak daje cos tam wygrać prawie kazde losowanie to powodzenia.
Aktualna pula 57 milionów
Robet wez Ibuproma albo apapa
Ide jutro na rybki, pewnie znow bede musial pogonic paru klusownikow. Stolica a taka dzicz.
Dojdzie do 70
Robert kiedys ostatni raz byles u psychologa
Maszyny wysiadają unas juz 2 padly system nie daje rady
Milion 400tys zakładów na godzine