Wpisy 2 632 387 – 2 632 486
26 kwietnia 2016 09:35 → 26 kwietnia 2016 10:05, 100 wpisów
Dotam trzymaj te papierki Kurde nawet nie wiesz jaki efekt jest jak się w nie zawinie trawke
GABRIEL mogę kopsnąć
Lilka nie wmawiaj mi z rana choroby bo właśnie doktor mi powiedział że jestem zdrowy
Dotam To tak jak Franek Dolas pociągnął fajkę nabitą właśnie kożuchem starym
2 632 391. GABRIEL 2016-04-26 (09:36)
Lilka nie wmawiaj mi z rana choroby bo właśnie doktor mi powiedział że jestem zdrowy
Okłmał cie.
Cze lila !!!
Okłmał cie.
Cze lila !!!
Lilka a to skubaniec i wziął ode mnie 500 zł a mówiłem by się z diagnozą nie spieszył
Lilka OK to zróbmy tak Oni niech se te odstawiają szybkie numerki a Ty ze mną bo musze zbić promile bo jade za chwile ale spokojnie tylko na wrotkach do budki ze slonikiem
kurde widzę że nie m mojego najlepszego przyjaciela wygiętegoa tak się za nim st ęskniłam
Lilka kużwa to co mam pod koniec kwietnia do budki skuterem śnieżnym jechać ?
GAbriel jak dla mnie możesz i skuterem ,u mnie na***ło sniegu po kolana
Lika jesu po kolana mówisz ?!! to nie stój w miejscu bo Ci żabe odmrozi
Lilka przepraszam za tą żabe chcialem powiedzieć żabke a teraz całuje żabke w łapke w ramach przeprosin
Andrew. 396. 6 liczb.
2-3/6.
2-3/6.
Dotam tą żabę co w trawie przydybał młody bociek i ona sie go pyta te młody co szukasz ? a on że czegoś plaskatego zielonego z wybałuszonymi oczyma i szerokimi ustami a żaba usta dla zmyły zrobiła w trąbkę i mówi ....pierdulisz bociuś
Lilka nie wiem czy wczorajszy czy dzisiejszy ale pamiętam to sobota była wtedy
GAbriel spoko oko,ja pamietam że,niedziela była a dzisiaj ju ż wtorekzgubiłam gdzieś 2 dni a nie piję
Lilka seks też może być nałogiem ale spoko nie bede pytał gdzieś sie szlajała żeś też zgubiła 2 dni
Lilka są seksice seksiarze dresiarze też ale najgorsi są pracoholicy
Gabriel nigdzie się nie szlajałąm córeczka ostatnio daje mi niezle popalić sypiam w przerwach
GAbriel nie wiem kto jest najgorszy ale ja tam lubię pracować,praca uszlachetnia
Lilka a to przepraszam zwracam honor ale moja koleżanka po takich dniach jak wraca do domu to zakłada noge na noge wzdycha ciężko i mówi ehhhh wreszcie razem
same buciki mojej córki 350 zeta daj mi spokój,niech biorę ci co potrzebują
Lilka raz wpadła z ziajana prawie nago okazało się że uciekała po pijaku przez cmentarz Patrzę tak na nią nawet nie wiedziała że przeleciała prezez całe miasto z szarfą na której pisało Dziękujemy Ci Krycha ...koledzy z Gdańska zdarła ją z jakiegoś grobu jak wiała bo ponoć mówiła że ją chciał strach przelecieć
W miejscowości Ełk padła wygrana 76 503,40 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Chełmno padła wygrana 76 503,40 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Kolonia Poczesna padła wygrana 76 503,40 zł w grze Mini Lotto
Dobra ide cos łyknąć na uspokojonie doktor przepisal mi jakiś leksykon czy laksigen ? coś czuję ze zaczyna działac
Lilka nie bedzie idź idź bo jak ten leksigen naprawde zadziała to polece w lini prostej po promilu tfuuu promieniu
Fajny ten czat tu macie tylko że nudny bo jeden gościu tylko pisze Pa Kochani
10,50,49 na 14sta
Przerwa.
zbigniew mnie się podobał taki program 5 10 15 i tak obstawiam na dziś