Wpisy 2 632 287 – 2 632 386
26 kwietnia 2016 08:42 → 26 kwietnia 2016 09:35, 100 wpisów
Wiem wiem miałem już iść ale mnie doktor zatrzymał czeka skubany na zapłate
Panie doktorze ? a mogę zapłacić kartą ? to gdzie ja mam przysatwić tą kartę bo mam taką na te fifi rifi czy wifi ooops przepraszam ślepym już i przystawiłem pielęgniarce nie powiem gdzie i zapipczało że za mało na koncie a ona bierze więcej jak pan doktor bo 1000 +
To ja już pójdę Panie doktorze bo ona wyciągnęła strzykawke Nie żebym sie bał bo okupacje przeżyłem i naloty mam nawet odznake zbowidu za bohaterstwo ale psss bo tak naprawde to podczas 1-go nalotu zesralem sie w gacie ze strachu
A drugi raz zesrałem się ze szczęścia bo zapomniałem zacisnąć pośladki gdy się kochałem Teraz już wiem jaki najbardziej jest wtedy napięty miesień podczas stosunku tzn jaki musi być napięty
Baaabciu Duuusiu ...hmmm pewnie się jej przestawiła 6 na 9 i nie może dojśc ładu
A mówiłem że trza jak na tych pingpongach w studiu kropki porobić przy tych numerkach
Dobra teraz już powaga lece Nastawiam swoją Franie ale nie na pranie tylko na symulację losowania wrzucę kulki podstawie miske odetkam węża i ciekawe co wyleci Tak skreślę na 21:40
Ty doktor kciukow nie musisz trzymac bo jak bedziesz brac łapówki
Pacjent nie może Cię macać po kieszeniach bo to dzis juz jest molestowanie
Kurde dziwne jeszcze tak nie miałem nigdy nie chce mnie wylogować
Same z rana CUDA to ja zobacze czy moja ma rozłożone uda bo jak wstawałem to spała na boku ale tyłkiem do ściany:-(
ło kurde trza wiać naprawdę bo Janosik przyszedł a ja na biednego nie wyglądam
Witajcie. Hej!!!
Doktor przyjdę do Ciebie na wizytę jutro bo mi właśnie się w głowę coś zrobiło od tego hazardu Jak widze kolekture to wpadam do niej i widząc kolektorkę krzyczę 69 i uciekam
Doktor ja pierwszy raz zapaliłem leżąc jeszcze na porodówce Buchnąłem położnej z farucha Carmena ale mój błąd był w tym że se go zapaliłem w inkubatorze
Doktor Laksigen nie kręci po nim zapie...sie jak najszybciej po lini prostej do WC
Bolek.317. 3 liczby.
0-1/3.
0-1/3.
Te doktor Ty to cwany jesteś wziąłeś ode mnie pińcet zeta i widze se bedziesz dziś grać na bogato
Greg. 319. 8 liczb.
2-3/8.
2-3/8.
z ta 69 to jest problem bo znając przewrotność Tośka to wylosuje 68
Doktor zrób tak zawiń w papier cegłówkę i walnij w te bude co na niej słonik namalowany a jak podjedzie nyska to powiesz że puszczałeś na chybił trafił i nie twoja wina że trafiłeś
Dudzia Ty w tymniebieskim uniformie już myślałem że policja po doktoora podjechała
Kurde ten Janosik to jakiś jasnowidz wszyscy mu dJaają kupony do sprawdzenia Janosik a jak podam Ci rękę to z niej coś mi wywróżysz czy łodetniesz ciupaską ?
Doktor. 337. 10 liczb.
3-4/10.
3-4/10.
Lila.
Lilka a gdzie tu trza kliknąć żeby Cię w kamerce zobaczyć kiedyś Pasko obiecal że będą
Gabriel czyli ie zgadza,bo ja nie palę A Ty masz dzisiaj jak widzę dobry humor,uważaj żebys nie płaka l
Witam wszystkich
Dudzia. 356. 6 liczb.
2-3/6.
2-3/6.
Lila
doktor2p
GABRIEL
doktor2p
GABRIEL