Wpisy 2 592 480 – 2 592 579
7 marca 2016 19:54 → 7 marca 2016 21:08, 100 wpisów
Krasna masz racje jak nie ma portwela to po co z nim się mordować
dzis wieczorem bedzie
jeden dzien do swieta, kobiety, darmowy seks , 20,21 dni urodzen moich big love
zdanie warte 1300 zl
jeden dzien do swieta, kobiety, darmowy seks , 20,21 dni urodzen moich big love
zdanie warte 1300 zl
dzis mr president dal 2 pewniaki
mam 44 lata
rodzice w wieku kaczora 66
mam 44 lata
rodzice w wieku kaczora 66
Co tam u was słychać ?
Cześć
Nic.
Mam Mini Lotto na 4 losowania dalej te liczby co miałem z wczorajszą przerwą bez kuponu. Dobrze że wczoraj nie padły te liczby. A wy na co macie kupony ?
Ja nigdy nie gram jak na dwa los potem ts ma to w systemie i dupcia z wygranych
Mi też się wydaje, że nie ma sensu na kilka losowań jednego zestawu. Grałem tak przez pewien czas 1/2 zakłady mini lotto na 10 losowań. I nawet jednej trójki, ledwo po 2 liczby trafiałem a ile razy zero liczb...
Wpadłam żeby się pochwalić
wieczorny spacer z psiurem to 6z6 stawka x2 w keno okrągły tysiączek wpadł mi do rączek
wieczorny spacer z psiurem to 6z6 stawka x2 w keno okrągły tysiączek wpadł mi do rączek
noo żeby było śmiesznie to wlazłam w takie gówno jakby krowa nawaliła ja zbieram do woreczka po swoim psie w keno nie gram często ale jak już to 5 i 6 i 7 z podwójną stawką
greg psiura dostała pyszną przekąskę a ja mam radochę bo ostatnio bida z nędzą
dokładnie seven raz mi jakaś skrzydlata menda nawaliła do kaptura i było 1400 w multi 5z5x2
bella34 - przyjemne za bardzo to nie jest , ale jak ma pomóc szczęściu to i w gównie bym się poprzewalał
PapaSmerf - koleżanka bella34 wdepnęła w gówno i ogarnęła 1tys w keno
nic tylko iść przed wejściem do żółtej budki po scieżkach psich
nic tylko iść przed wejściem do żółtej budki po scieżkach psich
mi nie przynosi a tyle razy w nie weszłam jak psina mnie pociągnie
seven uzywane, zakochalem sie w ST220 ale pytanie ile to w utrzymaniu moze kosztowac
PapaSmerf - fajne auto - a potrzebujesz takiego , dużo będziesz woził ludzi , dlugie trasy ??