Wpisy 2 592 580 – 2 592 679
7 marca 2016 21:08 → 7 marca 2016 21:36, 100 wpisów
seven chce zeby bylo bezpieczne, zebym nie musial sie martwic przy wyprzedzaniu tirow na waskich drogach, bede czasami zabieral ludzi, trasy glownie miasto i tak do 100km 2 razy w tygodniu
PapaSmerf - nie no mondeo jest ok , to już nie to samo co kiedyś ford, z drugiej strony musisz się dopytać kogoś kto używa takiego auta o wszelkiego typu awarie i eksploatację - najprościej
multi typowana 10/10 typowana 5 plus 5 liczb oraz 7 z chybika
Pewniak MM 37
Parka MM 06,09
Trójka MM 43,46,26
Piątka MM 67,69,23,26,46
Dziesiątka MM 21,33,36,39,48,50,54,56,57,59
Pewniak MM 37
Parka MM 06,09
Trójka MM 43,46,26
Piątka MM 67,69,23,26,46
Dziesiątka MM 21,33,36,39,48,50,54,56,57,59
seven powiem ci ze zdarzylo mi sie kiedys zmiescic na styki przez zbyt małą moc
PapaSmerf - miałem mondeo w kombi , wszyscy mówili że "gówno" - mi tam się bardzo dobrze jeździło
seven no wlasnie chcialbym ale nikogo takiego nie znam kto mialby sportowe mondeo chyba zostaja jedynie jakies fora w necie
Jak ktoś chce wdepnąć zapraszam do moich byłych okolic, tam nikt nie sprząta. Kupa na kupie i trzeba mieć pecha, żeby nie wdepnąć.
seven, mondeo wersja ST220 3 litry V6 230 koni .. fajne autko napewno tansze w utrzymaniu od bmw czy audi...a zreszta mam juz dosc tych beemek audi i hond nuda
wszyscy mowia ford gowno wort a ja im odpowiadm: nie kazda morda pasuje do forda
Już tam nie mieszkam a jak mieszkałem to nie miałem 18 lat żeby grać. Jedyna moja wygrana do 2x3 w mini 40zł razem bo miałem skreślone po 1 zakładzie na 2 kuponach i przez przypadek wysłałem ten sam kupon dwa razy.
Tak jak ja ale wnusia jest piękna i kochana i woła dzidzia ma 1rok i 3miś.
no i uzywka przynajmniej rozrzadu nie trzeba robic bo jest na lancuchu ale sprzeglo moze byc zajezdzone
PapaSmerf - ja mam zawsze silniki powyżej 2,0L - spalanie wcale nie jest większe niż nawet przy autach o pojemności 1,2L - mniej potrzebuje ciśnięcia w gaz , ale dużo też zależy od stylu jazdy
seven, ostatnio jechałem ze znajomym subaru forester 3 litry 250 koni wolnossący tez fajnie pchał
Z tym nie kupować tych na F to jakieś brednie, fakt miałem fabię 1.4tdi a teraz Jettę 2005 1.9 tdi z silnikiem BKC (wydatków na razie nie ma) ale mam znajomych i na silniki Forda(tdci), Fiata (multijet), czy Peugeota (HDI) złego słowa nie dadzą powiedzieć.
seven no wlasnie mysle ze to wiele zalezy też od stylu jazdy i od buta
PapaSmerf teraz mam 3,3L - ale bryła ponad 2T , pali niesamowicie dużo - potrafi na mieście do 15-18 L pochłonąć
diesle kocham za momęt ale uzywka z dieslem to moze oznaczac wydatki wieksze niz w przypadku benzyny
PapaSmerf - i tu jest właśnie sedno - zależy jaki egzemplarz kupisz , dobity czy oszczędzany
seven, przebiegiem to pewnie nie ma sie co kierować bo pewnie przekrecony
Ja kupiłem sprowadzony dla mnie z Holandii, autentycznie gość na stacji kontroli pojazdów robiąc pierwszy przegląd stwierdził, że nie widział jeszcze tak zadbanego sprowadzonego Passata (później doczytał w dowodzie, że to Jetta).
PapaSmerf - na to się nie patrz, dobry mechanik - ze słuchu Ci powie w jakiej kondycji jest silnik , a przejedzie się to i powie czy jest ok.
PapaSmerf - to są samochody , którymi się nie wariuje - optymalnie do 100km/h
seven, myslalem zeby kogos wynajac ewentualnie ktos sie zna na tych sprawach z miernikiem lakieru itd...sa tacy kolesie co dasz mu nie wiem ze 100zł a sprawdzi ci auto i oceni czy warto
seven ale pojemne, szczerze nie lubie malych aut albo duzych z malym silnikiem
PapaSmerf - miernik lakieru ?? - nigdy nie używałem i nie będę , jak Ci się auto podoba , a nie jest stłuczone , albo dobrze zrobione ?? w gruncie rzeczy to chyba większość używanych aut miało drobne otarcia
a po miescie przeciez mozna dla sportu i od czasu do czasu komunikacja sie przejchac a tym samym zaoszczedzic na benzynie i czasie
seven, drobne otarcia to mowi kazdy handlarz, bezpieczniej kupic auto od jakiegos wlasciciela i zeby jeszcze bylo z polskiego salonu ale to juz pewnie za duzo wymagan jak na st220
seven, byleby nie bylo tak ze kupie i odrazu bede musial odstawic do mechanika , bo sprzedajacy zaczal sprzedawac jeszcze zanim zaczelo sie sypac...
Co myślicie o liczbie 25
sevenAno na czacie piszą,minnymi"dam 100zł i koleś mi powie czy auto dobre" 100a poszłaAby sprawdził ktoś auto,to musisz 500ek dać
PapaSmerf - rozrząd może i nie skoro na łańcuchu , ale płyny bym wymienił
Krasnalek zmien liczby w typowaniach minilotka bo nastepny raz na tych samych liczbach 5/12 trafisz za 1000losowan około
hello krasnalek
seven no wlasnie lanuch wiec mysle ze odpada, ale plyny masz racje
będzie 25na plusie? kto się założy?