Wpisy 25 511 – 25 610
29 lipca 2008 22:13 → 29 lipca 2008 23:22, 100 wpisów
Z dzisiejszej szóstki nigdy nie było wcześniej w historii 5/6. Ostatni raz 4/6 padło 9 września 1979.
jak zwykle dwa trafienia :P tyle ze na 12, a nie na 6 jak zwykle, no i tym razem wirtualnie, a nie na prawde) :P
za to ufarciłem 5/10 w multi :P zawsze sie zwrocilo
za to ufarciłem 5/10 w multi :P zawsze sie zwrocilo
no panie i panowie mam jedną '3' :) ciekawe gdzie będzie dziś '6'...gratulacje dla zwycięzcy (czyt. megafarciarza)
Może sie mylę,chyba chłopcy w TS dalej robią kumulację,zwietrzyli duża forse,pozdrawiam.
Witam!Archie16i mila gdybyście połączyli Wasze liczby była by 5-tka w dl.Pozdrawiam!!!
A u mnie tylko 2 i 6 weszła w DL, a w ML mam tylko 4/7...
ile płacą za trójke?:P
Mam 5...z 30 :D A tak to wyszło jak zwykle: 1,2,1,0,1,2,0,1... I jeszcze ML wtopiłem, super...
mam 3 trojki :/ a tak niewiele brakowalo ;( teraz oczekiwanie, czy padła szóstka :)
Za 3 trafienia z 6 liczb jak zawsze 16 zł gwarantowane. Ps. To trafił ktoś PIĄTECZKĘ? :)
Co do mojej analizy na temat dzisiejszej szóstki, to po prostu użyłem modułu "Testuj liczby", który jest dostępny na stronie po lewej stronie w menu, nad działem "Wyniki".
Niestety nie ma co liczyć na kumulację. Są 4 szóstki płatne po około 9 400 000
Liczby nie były jakieś specjalnie wyczesane + najwyższa 30-tka a więc w przedziale urodzinowo/imieninowym co ludzie skreślają najczęściej. Jak na mój gust to od 3 do 7 szóstek. Ale to i tak będą wygrane po 5 mln :)
Za 3/6 - 16zł. Za 4/6 może być bardzo różnie. 12 lipca było na przykład tylko 25 zł !!! a czasami zdarza się nawet powyżej 200 zł
Nic nie wiadomo. To tylko ktoś zgaduje. Będzie wiadomo po 23. Może nawet po 24 dopiero. Na pewno informacja pojawi się tutaj najszybciej jak to możliwe.
trafiłem 6, hurra, hurra
.
.
.
.
.
co prawda tylko liczbę 6, ale to zawsze szóstka :)
.
.
.
.
.
co prawda tylko liczbę 6, ale to zawsze szóstka :)
Do wpisu: 25539 Wiktor: skąd wiesz, że są cztery szóstki?? a wiadomo już w których oddziałach padły, a może bedzie mozna gdzies sprawdzic? jezeli tak to gdzie??
ile dostane za 3 grałam 1 raz i chociaż cos dostanę
Za 3/6 jest 16 zł :) A co do wygranych to na pewno jeszcze nic nie wiadomo! Będzie wiadomo najwcześniej za godzinę.
pewnie wiele osób miało pracowity tydzień-mafia,agenci ubezpieczeniowi,reporterzy,przedstawiciele banków,i wszyscy mieli jeden cel-dane osobowe szczęśliwca[ów]zapomniałem o kobietach różnego pokroju.
Wszystko jest napisane kilka wpisów wcześniej. Za 3 jest 16 zł a ile szóstek padło i czy w ogóle padło dowiemy się za około godzine lub później.
25533-masz ciekawy nick,zastanawiam się jak obsługujesz klawiaturę!!!?.
MA 3 W DUŻYM LOTKU, ILE DOSTNĘ KASIORKI, JAK TO SIE LICZY ? POZDRAWIAM
wow ale emocje Panowie i Panie...ja 2x3 więc szóstka:) P.S Szkoda że tylko 32 zł :(
Proponuję zejść już na ziemię i zająć się tym co jest w naszym zasięgu:
dziś ponownie jak i wczoraj mamy w ML dwie parki sąsiadujące oraz przeskok o "7" tworzący takie oto "trójki":
a/ 2-3-10
b/ 33-34-41
dziś ponownie jak i wczoraj mamy w ML dwie parki sąsiadujące oraz przeskok o "7" tworzący takie oto "trójki":
a/ 2-3-10
b/ 33-34-41
Hej jest Kumulacja czy ktoś wygrał te 35 mil?
O wygranej narazie nic nie wiadomo. Przypominam przy okazji, że za TRÓJKĘ jest zawsze 16 ZŁOTYCH wygranej. Pozdrawiam
padły cztery 6........ :(
Wszystko przeciążone. Nawet jak dzisiaj wysyłałem zakłady to lottomat był przeciażony bo nie mógł połączyć się z serwerem...
Udało mi się wejsc na strone lotto, ale nie ma jeszcze podane czy padła szóstka
trafiłem 2 trójki przy systemie z 21 zakładów:) to cieszy.pozdrawiam Pasko
Jak się zarejestrować na loteriadzie? Wpisuję dane w rejestracji ale nigdzie nie ma przycisku rejestruj czy coś w tym stylu ;/
kerad: Skorzystaj ze strzałki po lewej stronie obok przycisku dodaj wpis.
Gratuluję Herbert. Przypominam, że w dziale systemy zamieściłem systemy do gry na 12 liczb. Wspomniany system na 21 zakładów gwarantuje między innymi minimum 3/6, przy trafieniu 3 z 12. Pozdrawiam !
kerad:te strzałki z grotami w lewo lub w prawo skierowanymi po obu stronach pola DODAJ WPIS służą wszak do przeglądania wpisów...
Rejestracja jest prosta - wpisz swoj id , potem podaj haslo - zapamietaj go sobie na przyszlosc- kliknij dodaj i juz jestes zarejestrowany
Aby skoczyć do wpisu 25365 można użyć adresu www.multipasko.pl/chat25365/
Aby cofać się wstecz można też używać wspomnianych zielonych strzałek!
Aby cofać się wstecz można też używać wspomnianych zielonych strzałek!
mozna gdzies tu na teraz sprawdzic czy kto dzisiaj wygral??
dzieki .. juz zalapalem z przegladaniem wpisow.. z liczba z przeskoku tez wiem o co chodzi tylko nie bardzo kojarze skad te parki
Ja myślę, że za 4/6 będzie około 150 zł, a za 5/6 około 5000 zł. Pozdrawiam
nie, zadnej kumulacji, bo to zalamka!!! kasa swietna, ale ile to sie wtapia i prawie zero zysku!!! to fakt, ze nikt nie zmusza mnie do grania, ale taka kasa przyciaga!
Myślę, że informacja o kumulacji to czysta prowokacja. Nie ma żadnych informacji na ten temat!!
jakiś tarocista wywróżył, że będzie kumulacja 50 mln i wygra jakaś kobieta chyba z zachodnio-pomorskiego
Nie prowokacja... Na stronie lotto wszedłem w wygrane i wyskoczyła mi tabelka z zeszłego losowania i w euforrii nie spojrzałem na date losowania... Sorka za falstart.
Tak jest. W temacie o rekordowej kumulacji w komentarzu nr 13 podałem link do tego tarosisty. Jeśli mu się sprawdzi, to zacznę na prawdę wierzyć w tarota! :D
trafiliśmy trójkie i czwórkie i byłem blisko piatki ale się cieszę!!!może ktoś wie ile płacą za czwórkie pozdrawiam AndrzejP z małżonka.
Nie wiem czy dokładnie przeczytałem ten ARt ale on mówił o 35 000 000 zł. A było do wygrania 37 700 000 zł. Więc jeśli dziś ktoś wygra to miałby rację. Bo on mówił, że nikt nie wygra 35 000 000 a że więcej.