Wpisy 25 411 – 25 510
29 lipca 2008 00:31 → 29 lipca 2008 22:13, 100 wpisów
http://www.paranormalne.pl/index.php?s=cd2c1108efa422df0fbf10695da5ac17&showtopic=6441
Ja dzisiaj posyłałem w galerii Krakowskiej [niby za 16 zł, ale pani źle wydała z 20 6 zł zamiast 4 to za bonus posłałem jeszcze jeden zakład ;)] - kolejki straszne, ludzi multum. Jeszcze się nie spotkałem z takimi ogonami w kolekturach GK [bo są dwie, jakby ktoś nie tam nie bywał]
Czyli szanse na kolejną kumulację znacznie maleją. Padną szóstki i to pewnie 5. Pozdrawiam
Jak to jest ze ktoś z was albo i nie z was powiedział przed przed wakacjami, ze w wakacje będzie rekordowa kumulacja. Może to był ten rzecznik prasowy loto w tv to mówił może. Ale skąd on wiedział?? Sam w to wątpiłem ale w końcu ona jest. Tu chyba macza palce TS aby pokazać "losowość" tych losowań, że skoro może być 3 szóstki w 1 losowaniu to może być i 6 kumulacji. Jednak wg mnie to jest zaprzeczenie "losowości". Skoro oni nad tym czuwają i podobno robią wszystko aby nie występowały takie same liczby to w takim razie oni to kontrolują. Oni chca pewnie dojść do rozkładu prostokątnego a w życiu trzeba Gaussa. Rozkład prostokątny nie jest dobry we wszystkim. Np przy kontroli jakości narzędzi to jest znak, że coś się psuje.
a ja mam pytanie jesli 3ka jest płatna 16zł to gdyby było szalenie duzo trójek a sumy na trójki sa chyba stałe(jakis % ogólnej puli wpływów) co wtedy?
Pasko dziś mamy piękny dzień proponuje żebyś dziś wspierał wszystkich pozytywnie nastawionych graczy ,jesteś ojcem stronki a my dziećmi i dzieci potrzebują ojca .
Dalszy ciąg w faktach o lotto:
http://www.tvn24.pl/28377,1558939,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/28377,1558939,0,1,fakty-po-faktach,fakty_wiadomosc.html
35 baniek na konto 6,5% i rocznie 2 bańki odsetek-uffffff.
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
ile osób to mnie ciekawi czuje ze 1;)
Największa wygrana na świecie padła jak do tej pory w USA. Rok temu wypłacono szczęśliwcowi równowartość prawie 800 milionów złotych.
do tresor:
% na trójki nie jest stały, stały jest % na trójki i czwórki. Tzn. Najpierw od puli przeznaczonej na trójki i czwórki [54% całości puli] odejmowana jest "porcja" na trójki a potem resztą obdziela się trafienia 4/6
% na trójki nie jest stały, stały jest % na trójki i czwórki. Tzn. Najpierw od puli przeznaczonej na trójki i czwórki [54% całości puli] odejmowana jest "porcja" na trójki a potem resztą obdziela się trafienia 4/6
Wklejam ten link, jako ciekawostkę, po 22-giej będzie wiadomo, czy tarot prawdę wskazał... http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080729/LUBLIN/554145271
czesc ludzie czy wy tez macie problem z wejsciem na lotto? czy tylko ja?
a nie wydaje sie wam ze cos z ta loteriada jest nie tak? w poltorej godziny po losowaniach DL,ML,EL itp. wiedza wszystko a tu 24h juz prawie i nic?????? dalej weryfikuja. to sie ciagnie jak weryfikacja WSI :)
Beezqp zgadza sie, ale wyobraz sobie ze co najmniej 50% ludzi trafiło trójkę, wtedy lotto musialo by wyplacic wiecej niz zarobilo :)
No cóż, TS musi się z tym liczyć, że przy stałych stawkach i wybitnym nieszczęściu dla firmy może ponieść straty. To jednak, jak wiemy z prawdopodobieństwa, sytuacje niezwykle rzadkie [chyba do tej pory tylko raz tak było, kiedy to padły 34 wygrane 10/10 w Multilotku ;)
jak uważacie czy czas wysłania kuponów np.teraz lub wieczorem ma jakieś znaczenie ,
Tak, ma.
Wieczorem mogą być bardzo duże kolejki bo ludzie wyjdą z pracy.
Wieczorem mogą być bardzo duże kolejki bo ludzie wyjdą z pracy.
Uwaga podaje 8 zakładów DL aby się z wami podzielić kasą, jesli chcecie wygrać na spółek ze mna 40 000 000 zł to obstawiajcie zakłady te co ja. Szansa, że padnie w nich 6/6 wynosi 100%. Zatem 100%/8= 12..% na jeden zakład to dość sporo, gdyż prawdowpodobieństwo,że padnie wygrana z twojego zakładu to jest 1/14000000 zatem przystepuje do podawania moich tajnych jawnych zakładów: (ludzie wygramy razem i będziemy sie śmiac z tych co nie wykożystali szansy podanej na tacy)
[zestawy usunięto na prośbę autora wpisu]
[zestawy usunięto na prośbę autora wpisu]
Jeden z twoich zestawów mi się przyśnił i go wysłałem. To nie może być zbieg okoliczności, na pewno wygrasz.
Hehe, TOTO, jasne że będzie szóstka, ale na całym kuponie...chyba, że wśród wylosowanych będzie 48 to i wtedy nie ;D Ale może akurat będziesz miał zajedwabistego farta i trafi Ci się w jednym zakładzie. Powodzenia :)
TOTO skąd taka pewność?? mi się dzisiaj przyśniły zupełnie inne liczby.Ale życzę Ci trafienia "6" i to samo życzę innym.Good luck :)
A tak z ciekawości: orientuje się ktoś czy padła kiedyś jakaś szóstka albo piątka dwa razy w historii w DL? Szóstka raczej nie, ale piątka? Ja sobie testowałem ostatnio różne zestawy i jeszcze nie trafiłem żeby była szóstka w historii losowań z tych moich, piątka owszem, kilka razy się zdarzyło ;)
a wysłalem za 6 zyla,te kumulacje tak wysokie mnie wku.... zawsze mi wychodzi pipa z tego
co myslicie o takim oto sposobie: dajesz 17-sto miesiecznemu dziecku dlugopis i czysty kupon, i ono metoda dziubania na oslep wybiera jakies liczby a ja czyli tata skreslam je i wysylam, moze to jest jakis sposob? :)
sierszyn hehe kiedyś grałem tą metodą z moją 5-letnią bratanicą,niestety bezskutecznie :):):)
dex - szóstka się jeszcze nie powtórzyła, piątki i owszem :) Przykładu nie podam, niestety, bo to tylko pamiętam z tego, co Pasko kiedyś napisał.
Coś mi mówi, że Lotto pójdzie na całość i "ustawi" na czwartek kumulację z wygraną 75 mln.
Mnie sie wydaje ze raczej dzis padnie kilka szóstek,ale jesli nie to naród zwariuje....
dzisiaj padną takie liczby 6,10,13,17,41,48 możecie mi podać czy kiedykolwiek takie padły
Z liczb które podałeś wylosowano 2 razy 4,76 razy 3,608 razy 2,1844 razy 1
Ochujeć idzie z waszymi komentarzami. Jedno jest pewne ten kto wygra na tamten świat tego nieweźmie.
Mam pytanie - nie wydaje się wam, że siedziba TS w okręgu, w którym padnie wygrana, zostanie obstawiona przez mafię i innych darmozjadów? Zastanawia mnie w sumie, jak dba się o bezpieczeństwo odbierających przecież nieraz masę pieniędzy w tych głównych punktach TS. Może ktoś miał szczęście już tam być i wie coś na ten temat?
W TV pokazywali szaleństwo oblegania kolektur...nawet jeden chłop posłał za 4 000, a żona o niczym nie wie :D:D No to będzie miał.....
witam
w odpowiedzi na wpis 25462 procedura odbioru wygranej przebiega w ten sposób iż nikt nie wie po co ktoś wchodzi do oddziału.Biega sie od pokoju do pokoju w celu weryfikacji kuponu wygrywającego.Jeżeli ma się konto wygraną przelewją na konto chociarz można sobie zarzyczyć jakąś kwotę w gotówce -ale nie całość Jeżeli się nie ma konta sami zaproponują założenie konta.A w przypadku dużej wygranej przedstawią propozycję doradztwa finansowego.To tak po krótce POZDRAWIAM I WSZYSTKIM życze takiej wizyty
w odpowiedzi na wpis 25462 procedura odbioru wygranej przebiega w ten sposób iż nikt nie wie po co ktoś wchodzi do oddziału.Biega sie od pokoju do pokoju w celu weryfikacji kuponu wygrywającego.Jeżeli ma się konto wygraną przelewją na konto chociarz można sobie zarzyczyć jakąś kwotę w gotówce -ale nie całość Jeżeli się nie ma konta sami zaproponują założenie konta.A w przypadku dużej wygranej przedstawią propozycję doradztwa finansowego.To tak po krótce POZDRAWIAM I WSZYSTKIM życze takiej wizyty
piesek z Twoich licz w przeciagu tylu lat jak losują DL była tylko 2 razy 4----i.....85 razy 3.Także słabiutko
Beezqp, dzięx za odp. :) Ajajaj, jeszcze niecałe dwie godzinki do adrenalinki ;) Powodzenia wszystkim! :)
mysle ze w oddziale to nikt nikogo nie zaczepia.Polka zaczyna sie pozniej jak mafia zorientuje sie gdzie mieszkasz i jak zachowuje sie cała rodzina.No i numer konta zwyciezcy.a powaznie raczej nasze gangi nie maja takich mozliwosci.Prawdziwa mafia jest po za kontrola i steruje wszystkim w naszym kraju.
normalnie od 19:48 do 20:27 stalem pod lottomatem(z tego jakies 22min przed sklepem) normalnie horror a u was ile sie stoi tzn ja puscilem rano ale tak jeszcze jednego mnie kusilo na chybil
ja puscilem 300 zakładów na chybił xDWiarze to tak siadal psycha zamna ze masakra xD
szczerze ? 2x multilotek
jeszcze w niedalekiej przyszlosci zarzuce jeszcze zeta dwadzieścia pięć na expressa, a później basta.
jeszcze w niedalekiej przyszlosci zarzuce jeszcze zeta dwadzieścia pięć na expressa, a później basta.
Mimo wszystko na www.lotto.pl powrócił baner 35 milionów w miejsce 40 milionowego ...
Jak chcecie się pobawić, to zostało 7 minut aby oddać typy w dziale TYPOWANIA.
Ja tylko 8 zakładów DL, przecież jakbym puścił z 50 to i tak nie zwiększę drastycznie szans na choćby 5/6. Do tego 3 w ML. Ojciec puścił 21 ;) 48 może być, ale wolę 47 :)
........aleeeeeee jazda pula przekroczyła 37 710 000..............
POZDROWIONKA
POZDROWIONKA
Wyniki o 22, a wygrane po 23, a może nawet 24. Tak czy siak na pewno najpierw pojawi się o tym wzmianka tutaj na chacie! :)
i jak tam panowie i panie jest STRESIK ????????? bo mi to lotto :) nie no szczerze to jest pewna ekscytacja
Nie zdążyłam z typowaniami, a moje 12 liczb to-2,9,10,13,18,23,24,33,35,40,36,48
to dzis wygrywa
5,11,15,26,44,48
13,31,34,39,43,47
2,16,23,29,32,46
6,11,24,31,33,45
2,14,19,27,36,42
8,16,24,30,41,49
7,15,19,23,37,48
1,9,25,28,39,46
2,6,20,23,38,45
23,30,32,36,39,40
5,11,15,26,44,48
13,31,34,39,43,47
2,16,23,29,32,46
6,11,24,31,33,45
2,14,19,27,36,42
8,16,24,30,41,49
7,15,19,23,37,48
1,9,25,28,39,46
2,6,20,23,38,45
23,30,32,36,39,40
:D
liczby nie najgorsze .....z 1,31,16...o 1 mniej i już trójka by była..:D
Na stronie padło jedynie kilka 4/12. Widzimy jak ciężko jest trafić nawet przy 12 skreśleniach...