Wpisy 25 611 – 25 710
29 lipca 2008 23:25 → 30 lipca 2008 10:55, 100 wpisów
multi juz podliczone na stronce lotto, wiec zcekamy na wygrane w duzego, a to moze juz nie dlugo, a ja na 20zakladow na chybil 2trojeczki, dobre i to
Booooze ludzie napiszcie w koncu czy ktos wygral!! Ja jestem z zachodnio-pomorskiego ale niestety u mnie nic :D
NIE BĘDZIE KUMULACJI NIESTETY bo a jeśli będzie to ja stawiam pasjanse. Ok 49 aby sprawdzić które liczby będą wylosowane
Pasko jestem przekonany na 100%, że też posłałeś los. Możesz się pochwalić swoimi dokonaniami dzisiaj??? Fajnie, że dodałeś nowego arta. Pozdrawiam
co ma być,to już było raczej.byle jaki komp ma procesor pozwalający na zdecydowanie w ciągu jednej sekundy kilka tysięcy razy,która kulka ma być zassana.Pan prezes ma najlepszy procesor.System zgodnie z regulaminem przeznacza określoną kwotę na wygrane.Konkluzja?skreślić liczby takie jakie skreśli najmniej osób.
A mozna gdzies sprawdzic, w ktoych oddzialach padły główne wygrane???
kerad:tzw."parek sąsiadujacych" jest dokładnie 79 bo obejmują układy od 1-2,2-3 aż po 79-80 czyli już na wstępie mamy pewną przewagę nad typowaniem na pojedyńcze liczby których jest 80...
Wobec wynikającego z analizy losowań spostrzeżenia iż w skali miesiąca mamy dość dużo bo ponad 100 takich wystąpień tych w/w parek (a w skali pojedyńczych losowań bywa ich nawet i po 7) to grając na te parki i trafiając np.3 z nich mamy wygraną "6" - zaś grając na liczby pojedyńcze zaledwie "3".
Dalsza analiza wykazuje iż te parki sąsiadujące najlepiej "sklejają" się z liczbami o skoku 7-12-16 oczywiście tworząc już wtedy "trójki".
Wobec wynikającego z analizy losowań spostrzeżenia iż w skali miesiąca mamy dość dużo bo ponad 100 takich wystąpień tych w/w parek (a w skali pojedyńczych losowań bywa ich nawet i po 7) to grając na te parki i trafiając np.3 z nich mamy wygraną "6" - zaś grając na liczby pojedyńcze zaledwie "3".
Dalsza analiza wykazuje iż te parki sąsiadujące najlepiej "sklejają" się z liczbami o skoku 7-12-16 oczywiście tworząc już wtedy "trójki".
ksings: tyle razy było to wałkowane, nie "najmniej" sie liczy tylko "zero". Dla nich bez różnicy czy jedna osoba wygra milion, bo tylko ona trafila 5/6, czy tysiąc osób wygra tysiąc.
Swoją drogą ciekawi mnie jak to możliwe, że pewne małżeństwo trafiło 2 szóstki w ciągu 2-4 tygodni?? Jak oni to zrobili
TOTO:oni dawali długopis do ręki ich malutkiego synka i to on zakreślał liczby!
Z tego co pamiętam to małe dziecko im skreślało. A co do wygranych to wciąż nie ma informacji żadnych!
Widocznie te malzenstwo mialo szczeście ze trafili dawa razy , mowi sie ze jak ktos ma szczęście w milosci to nie ma szczęscia w grze
Ja myślę, że totalizator za 49% wpływów poszedł pić, również z tymi co przeliczają wygrane i dają na strone :/
Jak będą wygrane podane, to pojawią się również dziś od razu tutaj na stronie w dziale Wygrane. Proszę nie wprowadzać w błąd :)
najciekawszy program do analiz byłby taki,który potrafił by obliczyć algorytm dla zakładów obstawionych na chybił-trafił.Wtedy może dało by się wyeliminować kombinacje,jakie nie wejdą.W prawdzie przeczy to mojemu poprzedniemu wpisowi,lecz kto z nas wie jak jest naprawde?
Na onecie niema jeszcze nawet wynikow podanych ... hahaha... a tu juz znamy kazdy juz chce wiedziec ile ... bedzie szóstek
a jak bym puscil 10 cyfr w duzym i zaplacil krocie za zakład to wygrana bedzie taka sama?:)
W systemie 10 będzie większa,bo przy trafieniu szóstki dostaniesz za wiele piątek,czwórek i trójek
michlof:grając w systemie na 10 liczb zawierasz 210 zakładów prostych - więc Twoja ew.wygrana za trafienie "6" zostanie powiększona o wygrane niższych stopni...
najciekawiej jest wtedy gdy uświadomimy sobie gwarancje regulaminowe np.multilotka.Aby dać takie gwarancje na wygrane to z założenia trzeba mieć na to wpływ,więc definicja oszustwa trochę się tu rozmywa.Po prostu bez złudzeń należy przyjąć fakt,że żyjemy w epoce komputerów a nie sierotek z opaską na oczach.Chyba większość z nas się łudzi,że załapiemy się do puli gwarantowanych wygranych.
Zalezy ile masz trafień..im więcej trafień tym lepiej np przy 10 liczbach jak trafisz 3jke to masz 35 trójek....jak trafisz 4ke to masz 10 czwórek i 40 trójek...itd ..tu masz tabelke http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/duzy-lotek/
ahaaa dziękować :) bo ja myślałem ze sie płaci duzo za zaklad a wygrane sa takie same hieh chyba puszcze kiedy 10 cyfr hihi:)
Wciąż żadnych informacji. Nawet w wypadku MultiLotka i Numerka nie podano do tej pory wygranych.
Zgadza się. Jak trafisz 4 z 7 w Dużego Lotka, to dostaniesz 4x 4/6 + 4x 3/6.
Jeszcze nie tak! Za 4/7 w Dużego Lotka jest:
3x wygrana 4/6 +
4x wygrana 3/6
Przepraszam za poprzednie błędy, ale już późno :)
3x wygrana 4/6 +
4x wygrana 3/6
Przepraszam za poprzednie błędy, ale już późno :)
A dzisiejszy numer losowanie dużego lotka to 4567 :)
TY PASKO CHYBA TEZ OBLEWASZ KUMULACJE ZE CI SIE MYLI BRAWO,BRAWO ZDRóWKO
Nigdzie nic nie wiadomo na temat wygranych, trzeba radia posłuchać o 1 może coś powiedzą.
jeju liczą i liczą... bo nie wiem czy mam fundusze zbierać na totka ihiihhi
ale robią z ludzi wariatów ,przecież mają komputery i wszystko jak nadłoni/WIELKIE OSZUSTWO/
od dłuższego czasu nie można wygrać nic w multilotka i ktoś mi powie że nie ma kombinacji? Skoro przez kilka minut zdąża przeliczyć do losowania typowania multi to dlaczego przez 3 godziny nie mogą ustalić wydranych w dużego?Robią to celowo
Na pewno mają prywatne helikoptery i już leżą na wyspach z drinkami w ręku i nie tylko,jachty i te sprawy...
Znajomy dziś mówił,że nie zagrał w dniu kumulacji 21 mln i miałby w multi 9/10 x 5
ja cały czas puszczam swoje numery i też pewnego dnia nie puściłam i właśnie było 6 z 7,dziwne prawda
Za 4/6 - 3900 zł, za 5/6 - 120 zł. Szczegóły w dziale Wygrane tutaj na stronie.
jezuuuu myślą komu tu dac ta 6 nigdy to tak długo nie trfało ja zakreslałam i mam gówno a maz chybił i ma 3 i 4 wiec jak to do cholery jest
za 4/6 119zł za 5/6 3900 cztery 6 juz wszystko wiem nacisnij przycisk wygrane po lewej stronie ekranu miłych snów
Noi dobrze że 4 wygrane..sprawiedliwie a ponad 9 mln też kupa kasy :)
noj wszyscy poszli spać dobrze chociaz ze 4 szóstki jeszcze mogliby trafic tacy ludzie co to im potrzebne te pieniadze ale zwykle na bidnego nie trafia a ja zaszaleje ide jutro jutro odebrac za 4 i 3 i nakupuje za to dzieciom co beda chcialy i tyle z tego jestem szczesliwa jutro tez jest dzien i inne problemy pozdrawiam
No a jutro (czyt. dzisiaj) powinny być wyniki loteriady i do 60 szczęśliwców się los uśmiechnie :)
A ja chciałbym tutaj coś przedstawić. Fakt statystyczny - ilość zakładów dzieliłem przez prawdopodobieństwo wytypowania.
(ile liczb - szacowane / rzeczywiste)
3- 1 040 000 / 1 130 376
4- 56 451 / 63 625
5- 1075 / 1214
6- 4,1 / 4
Stąd można wykonkludować dwa zdania
1) ludzie powoli znajdują magiczne rozwiązanie poprzez analizy dlatego jest więcej wygranych niż prawdopodobieństwo przewiduje
2) Padnięte liczby nie przekraczały maksymalnej ilości dni w miesiącu :)
Pozdro. Dobranoc.
(ile liczb - szacowane / rzeczywiste)
3- 1 040 000 / 1 130 376
4- 56 451 / 63 625
5- 1075 / 1214
6- 4,1 / 4
Stąd można wykonkludować dwa zdania
1) ludzie powoli znajdują magiczne rozwiązanie poprzez analizy dlatego jest więcej wygranych niż prawdopodobieństwo przewiduje
2) Padnięte liczby nie przekraczały maksymalnej ilości dni w miesiącu :)
Pozdro. Dobranoc.
No i mamy4 szóstki, ciekawe jakie miasta i czy na chybił-frafił czy recznie.w sumie z duzej chmury mały deszcz, bo rekordzista z 2004 nie zagrozony nadal...
Witajcie po wczorajszym, pełnym emocji dniu.
Może dla równowagi dzisiaj ogłoszę "konkurs" pod nazwą
KTO NAJWIECEJ PRZEGRAŁ?
Dla zwycięzcy honorowa nagroda!!!!!!!!!
Może dla równowagi dzisiaj ogłoszę "konkurs" pod nazwą
KTO NAJWIECEJ PRZEGRAŁ?
Dla zwycięzcy honorowa nagroda!!!!!!!!!
czyli dziś znów do roboty, a mogłem z rana samego szefowi powiedzieć że mnie to lotto i ogólnie co o tym myślę :)
a ja se pojde odebrac swoje 16zeta i moze na EL sproboje a wy jakie macie plany?
mnie tezto ciekawi, gdzie padly szostki i jakim sposobem, czy chybit trafil, czy sami typowali. trzeba bedzie ogladac losowanie to powiedza, a moze mozna gdzies to wyczytac w necie, co??? ;>
ML..i znoff parki plus 7 lub -7np.33,34 i 41 no i -7 tj.26albo parka34,35plus21czyli odwrotnosc12,wychodzi56no i parka2,3 plus7..wychodzi10..ciekawe..tak sie samo układa?
Swoja drogą skąd wczoraj ok 23 ktoś widział , że są 4 szóstki??? SKĄD??? Może ktoś tu był z TS???
Jak to skad, zawsze sa jakies przecieki albo blefował,ale cos duzo tych roznych przypadkow...
Wygrane padły w: Piotrków Trybunalski, Białystok, Toruń i Kozy koło Krakowa
ML..co do tych parek to pieknie sie układa..problem w tym jak zapolowac na parki?
Mógł blefować ale jednak zgadł. Odnośnie ML ja nieraz nie puszczam swoich stałych numerów i też nie ma ich. Ciężko coś ugrać w ML.
3 osoby zagrały na chybił trafił za około 110-20zł a jedna osoba sama skreśliła liczby za 120zł puszczając na kilka losowań.
Toruń - 7/542
Kozy - 2/213
Piotrków Trybunalski- 5/517
Białystok- 9/285
Kozy - 2/213
Piotrków Trybunalski- 5/517
Białystok- 9/285
I to jest najgorsze co można zrobić uważam że nie powinno być podawane kolektury w których padły wygrane ,wystarczy tylko miejscowość to i tak wiele.to takie prostackie, kto gdzie ile wygrał, zazdrość ludzi zżera czy co .
mila:mylisz się!Jesteśmy jako gracze klientami TS i to ta firma sama dba o to aby informacja o wygranej w danej kolekturze zdobiła jej witrynę w celach reklamowych.Tu ludzkie przywary o których piszesz nie uczestniczą...
..a poza tym Ts POWINNO zadbac o przejrzystosc gry..strona PASKO o niebo lepsza niz strona TS a powinno byc na odwrót...
NIE nie myślę o sobie jak wiele osób jestem graczem i kocham grać ,a co do wygranych dużych pul ,obstaje przy swoim wystarczy miejscowość.i ja tym razem miałam tylko na przysłowiowe waciki wysłałam za 10zł.a wygrałam 16 zł.powodzenia dla wygranych i przegranych ,