Wpisy 2 545 795 – 2 545 894
17 stycznia 2016 09:35 → 17 stycznia 2016 13:16, 100 wpisów
Ciekawe gdzie padla szostka.
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
Powiedz, gdzie jestes, gdzie, moja kumulacjo?...
ale czy numerki klamio
16,1 wygra Deontay Wilder =13
Artur Szpilka 12 nie ma takiej
16,1 wygra Deontay Wilder =13
Artur Szpilka 12 nie ma takiej
ogladnelem wlasnie skrot walki szpilki co za nokaut chyba chlopak bedzie mial juz dosc bokserki
witam
Nie ma możliwości dwóch głównych wygranych w Kaskadzie, bo wygrana kombinacja jest tylko jedna, a każdy otrzymuje inną kombinację. Gdyby zagrało kilka milionów osób i kombinacje się wyczerpały, to sprzedaż nastąpiła by wcześniej i np. po 20:00 już nie można by kupić losu Kaskady, bo wszystkie zostały wykupione.
To tak jak zdrapki. Jeśli jest przewidziana w zdrapce jedna główna wygrana, to jest duży problem jeśli by się okazało, że wydrukowano 2 wygrywające zdrapki
Wczoraj podano 2 główne wygrane. Nie jest to błąd ludzki, bo błąd ludzki się szybko koryguje zmieniając 2 na 1 i po sprawie. Sprawa jest grubsza.
Ja się tylko dziwię, że TS dopuścił w ogóle możliwość dopisania takich wygranych... dopiero po kilku godzinach tabelę usunięto. Tutaj zawalili informatycy/programiści. Ja chociażby na swojej stronie nie dopuszczam takiego dopisania i od razu pojawia się dla mnie alarm, że coś jest nie tak, a dopisanie wygranych jest wstrzymane. Dlatego u mnie wczoraj nie pojawiły się w ogóle wygrane
Nie ma możliwości dwóch głównych wygranych w Kaskadzie, bo wygrana kombinacja jest tylko jedna, a każdy otrzymuje inną kombinację. Gdyby zagrało kilka milionów osób i kombinacje się wyczerpały, to sprzedaż nastąpiła by wcześniej i np. po 20:00 już nie można by kupić losu Kaskady, bo wszystkie zostały wykupione.
To tak jak zdrapki. Jeśli jest przewidziana w zdrapce jedna główna wygrana, to jest duży problem jeśli by się okazało, że wydrukowano 2 wygrywające zdrapki
Wczoraj podano 2 główne wygrane. Nie jest to błąd ludzki, bo błąd ludzki się szybko koryguje zmieniając 2 na 1 i po sprawie. Sprawa jest grubsza.
Ja się tylko dziwię, że TS dopuścił w ogóle możliwość dopisania takich wygranych... dopiero po kilku godzinach tabelę usunięto. Tutaj zawalili informatycy/programiści. Ja chociażby na swojej stronie nie dopuszczam takiego dopisania i od razu pojawia się dla mnie alarm, że coś jest nie tak, a dopisanie wygranych jest wstrzymane. Dlatego u mnie wczoraj nie pojawiły się w ogóle wygrane
Szwindel Kaskadowy???-chyba że 1-y,i 2gi zakład trafiony,ale bedzie tak jak PASKO -pisze
jak pierwszy i drugi? Jeśli w pierwszym masz 12/12, to w drugim musisz mieć 0/12
co tam
Przerwa.
Ma ktoś pewna 10 w MM bo mam na zbyciu tylko 5pln.. nie dam im wiecej o 14 złodziejom!!! Taki numer z Kaskada!!
A ja z nerwa rozpaliłem saunę to choć w śniegu się poturlam.. bo staw zamarzł...
Zaraz się okarze że ktoś trafił 7 z 49 w lotto... wylosowano nie jak kiedyś 21 liczb w multi a 22.. ITP..ITD...
Robię ich tak: zamykam oczy i walę w kupon długopisem... co będzie to będzie..gdzie kropka , taka liczba ....i zaraz wstawię w typowania...
Witajcie! Krasna, czekej ,niech się procesor zagrzeje, dopiero zloma właczyłem
Wszystkie na rosół , poszli chyba? U m,nie dziś tylko schabowy , odchudzam się
krasnalek
wczoraj 4/10 a ty ?
dzis bedzie lepiej
o wychodzi