Wpisy 2 542 597 – 2 542 696
13 stycznia 2016 19:00 → 13 stycznia 2016 20:06, 100 wpisów
Papa ... i nic Ci nie powiedzą ... trzeba czuja, wyczucia, przeczucia ... krótko mówiąc nadal trzeba się uczcić .... jak to mówią przez cała życie
Papa ... nie , bo jestem Historykiem A nie Maciejem wróżbitą, i pracuję tylko na żródle... od PASKO...
Andrew. 574.
3-4/10.
3-4/10.
Janosik dzięki.. tak myślałem że lipa... biorę drugi zestaw i lecę do Żółtego domku... narazie...
wow... lubię historię, ale tyle tego, że maja głowa by tego nie pomściła
a ja poproszę : 9,13,16,35,43....i do szczęścia pełnego...53,74
w poniedizalek czytalem gazete z horoskopem byly tam 4 liczby szczesliwe dla mojego znaku zodiaku, i okazało sie ze dzieki nim trafilem 3 w mini
Papa
znaczy jak mini to
ja miewałam 4/5 ale jakos wtedy słabo płacili...
znaczy jak mini to
ja miewałam 4/5 ale jakos wtedy słabo płacili...
lorey tak mini, od niedawna zacząłem się w to bawic więc nie mam sie czym pochwalić
lorey ano nie jest, łącznie 3 trójki trafilem jak zacząłem sam skreslać liczby czyli około 20 kuponów wysłane było
... a to jak dla dziewczynek mini, to ja chce poznać dziewczynkę od mini
musze trafic w takim razie 5/5
w to mini...może na wiosne jak będzie cieplej
w to mini...może na wiosne jak będzie cieplej
lorey ... fakt .. mini na wiosnę ... a 5/5 to jeszcze trafimy przed wiosną
ufff. a myślałem już, że źle trafiłem z tym rytmem do tematu ... ale dzięki
https://www.youtube.com/watch?v=9GQqF8Q7wQY
LemON - Napraw [Official Music Video]
LemON - Napraw [Official Music Video]
Papa tak jak lorey ... 34 nie mam, mam 35... ale pamiętaj wybór należy do Ciebie
Papa jak to mówią jest mętlik w głowie to znaczy, że głowa pracuję ...
Papa, tak grafiką, ale tylko grafiką - grafikiem plastykiem nie jestem .. brak talentu
dzis tylko o 14 wpadlo 4/10,4/8
Papa ... .. przypadek .. jedynie grafika 2d... Photoshop itp... 3d max - jak to się mówi liznąłem, ale brak czasu, aby czegoś dokonać ...
Tenis mi wszedł już . Została mi koszykówka Zielona Góra - Venezia , siatkówka Buhl , i piłka MC - Everton 1X