Wpisy 2 542 497 – 2 542 596
13 stycznia 2016 18:01 → 13 stycznia 2016 19:00, 100 wpisów
mecze sie bo biore dobre odzywki i witaminy i mam za duzo energii i mi wali w leb od myslenia o tych numerkach
nie ma raju na ziemi,zawsze jest cos czego nie mozesz miec a ktos inny ma i nie szanuje
Papa to luzik...po czasie będziesz widział, kiedy ile liczb i za ile
Papa jak chcesz to wykorzystaj moje liczby, ale czy z tego coś będzie to nie wiem , czy z plusem będzie lepiej tego również nie wiem
nie mam takiego szczescia zeby tyle trafic tymbardziej ze pierwszy raz zaczynam, mysle ze jedna na poczatek styknie z Plusem jak trafie to daje jakies 88zł chyba
tak jak piszę angierski, typuj te liczby, - chociaż ja typuje tylko 5,8 i 10
Wywalili nas z Uni jaka szkoda hehe
tak Papa 5/5 to 1800 z+ - bez plusa to 700pln, ja wolę trafić 700 i wysłać dwa zakłady niż jeden
a plus ma jakies znaczenie pozatym e placi sie jeszcze raz tyle samo za kupon ?
z plusem jest jak 1/60 liczb, w dodatku 5/5 nie moze pasc wczesniej tylko 4/5 przed ostatnia liczba
Tak ja się cieszę jutro wojna poszczelalbym do szwabów jak mój dziadek
angierski - tak i nie, tzn. szansa jest zawsze mniejsza, ale nie wiem jak u Ciebie, ale jak jak wysyłam bez plusa (chociaż często na plus nie gram) to ten + wchodzi i wtedy jest niedosyt
Wpis. 520.
Liczby na NIE.
2/5.
Liczby na NIE.
2/5.
jak biore na stronie lotto.pl i zaznaczam plus to zmienia mi cene kuponu z 2.50 na 3zł i wysokonsc wygranej, to nie wiem jakie znaczenie ma ten plus w prawdopodobienstwie ?
Papa wcale długo w tym nie siedzę, trochę gram później przerwa i nawet długa przerwa
o Papa masze podpowiedz Janosika, że moje liczby z 520 są na NIE... oczywiście Twój wybór czy wyślesz czy nie
ok, chyba widze o co chodzi z tym PLusem, ostatnia wylosowana liczba
czyli jesli gram na parke np 10,20 to zeby bylo z Plusem to musze trafić 20
tak Papa ostatnia to plus... czasami fajna jest o ile ją trafisz , ale jak chcesz zagrać o ten + to musisz 2x zapłacić
max, a to wczesniej podawana jest ta liczba ze musze ja trafic ?
Papa nie... ostatnia liczba to taka jaka zostanie wylosowana (czytaj. 20).. czyli jak skreślisz 10,20 i zostanie z tych Twoich wylosowana jako ostatnia 10 lub 20 to masz plus
dragon...Tu siedzą nawiedzeni tylko myślą a z plusem a trafić 5 ten totolotek jak demon otępia każdego
Witam wszystkich. Janosik zobacz MM 2,8,24,26,28,41,49,55,64,72
to po co skreślać 9/10 jak według Ciebie 4/4 jest takie proste trafić... podaj nam te liczby 4 a my już będziemy wiedzieć jak je zamienić na lepszą kaskę niż 9/10
Papa Smerf... Nie wiesz ktoto Janosik???..tv nie oglądałeś.. zabiera TS daje Paskowiczom...