Wpisy 2 526 318 – 2 526 417
27 grudnia 2015 18:29 → 27 grudnia 2015 19:03, 100 wpisów
3,4,5,13,14,15,25,27,29,30,35,36,39
38,40,41,42,43,44,55,65,68,69,70,77,78
38,40,41,42,43,44,55,65,68,69,70,77,78
To co mi doradzicie e sprawie tej poznanej dziewczyny ? Ładna studiowała tam gdzie ja tylko że pedagogikę, około ma 25 lat, 160 cm, 50 kg, w leginsach była i krótka bluzeczka, ładny brzuszek ma pewnie. Aha włosy średniej długości i fajnie się z nią rozmawiało. Aga i jeszcze co widziałem tatuaże ale małe na ręce i plecach. Na zdrowie panowie i panie.
hahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Kolego słuchaj ja studiuję Administrację, zdałem jednak maturę, prawo jazdy i Technika Agrobiznesu to raczej głupi nie jestem.
pechowy ja też chce mieć dziewczynę.
Lata mam i znam życie,a Ty to najwyżej jak Ci tata pozwoli to erotyk w tv
trza było na kasztana poderwać xdddddddddddd
a tak na serio krzysztof - próbuj, nic nie tracisz, a możesz zyskać
ale uważaj na ku*wy i lachony, co lecą na kasę
pi*de pod okiem i pi*zde pod bokiem xdddddddddddddddd
będziesz mógł ładunek z kartofli odpalić xdddddddddddddddd
jak ładna dziewczyna, to zaproś na kawę/herbatę, kup różę, zagadaj itp.
i w trakcie rozmowy obczaj, z kim masz do czynienia, i czy warto spotkać się drugi raz...
ale nie patrz tylko na urodę - jeśli potrafisz, to spróbuj popatrzeć jej w duszę, jaka ona jest w środku...
ja np. jak mi się dziewczyna spodobała, to zagadałem, i dzięki umiejętnemu zabiegowi, tak poprowadziłem rozmowę, że ona nieświadomie, ale jednak powiedziała mi o swojej przeszłości, że miała 2 chłopaków itd., no i dowiedziałem się kilku szczegółów na pierwszym spotkaniu o niej, dzięki którym dałem sobie z nią spokój
w dzisiejszych czasach 90 procent kobiet leci na kasę, niestety...
No ale ona na skromną się wydaje jednak wiecie a jak to wyłapać ?
tego nie da rady się nauczyć, po prostu musisz dużo rozmawiać i obserwować
billgates007 ja bym sie z toba nie zgodzil
billgates007 99,99 % leci na kasę
a skromność może wynikać z nieśmiałości, bądź sobą krzysztof i zagadaj, ot całe mi mecyje..
@AlbinLotto hahahaa
święta święta i po świętach jak to się mówi
i zadaj sobie najpierw pytanie: Czy chcesz mieć teraz dziewczynę? Czy jesteś na to gotowy? Finansowo też ? Jeśli tak to szuruburu i próbuj, ale nic na siłę
kobiety nie lecą na kase, ale na zaradność męszczyzn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@pechowy
billgates007 moja sąsiadka ma taki problem jedno dziecko z jednym chlopem drugie dziecko z drugim chlopem ani slubu ani tatusiów jak ja sie pytam jaki by ja mezczyzna interesowal to mi odpowiada taki z jak najwieksza kasa bo przeciez dzieci trzeba chowac a biedaki ja wogole nie interesuja
dzikuska zaradność i kasa to bardzo spokrewnione pojęcia
pechowy ona brzydka nie jest bo jest naprawde ładna i pewnie znajdzie tatusia odpowiedniego
dzikuska prawda
nogi ma takie jak te z losowań TS
ja kiedyś jak byłem młody, parę lat temu, to zakochałem się w bardzo ładnej i mądrej dziewczynie, ale niestety, wystawiła mnie do wiatru - w jej rodzinie było wesele i poszła sobie z jakimś typkiem - wtedy zrozumiałem, że jej na mnie nie zależy i również dałem sobie spokój, bo gdyby jej zależało, to poszłaby sama, albo wzięłaby mnie, no a później jak zerwałem kontakt, to widziałem na fb babkę coś ruszyło, chyba jednak coś do mnie czuła, zdała sobie sprawę, że źle zrobiła i zamknęła się w sobie, no ale cóż poradzę, taki podjęła wybór...
pechowy ..wazne zyc dobrze milosc i kasa ..ale poslowie kradnie kasa podatek slubu i bobo nic nie warto co dobre czasu
skutki decyzji, które podejmujemy, będziemy odczuwać przez całe życie
torsan ty lubisz ładne nogi takie jak panienki z TS ta sasiadka ma takie jak chesz moge cie poznac z nia
lepiej poczekać i znaleźć tą wyjątkową na całe życie niż na siłe szukać
Panowie, jak wygram, to robimy klub go go na multipasko xddddddddddddddddd
Torsanie ..jesteś juniorem ..i co kiedy slubu barbi ..wazne zyc dobrze szzcesciarzu nie wolno kupować sztuczne dipka no no łobuz
torsan wcale nie gorsze a moze nawet i lepsze
sprzedam opla, tanio
to mówicie, że dziewczyny lecą, jak chłopak jest o nie zazdrosny... ciekawe