Wpisy 2 526 218 – 2 526 317
27 grudnia 2015 17:16 → 27 grudnia 2015 18:28, 100 wpisów
drapek ..ty nie twoja sprawa ///papierocha ..ty tu chcesz zyć zdrowo ..nie dla mnie
Drapek,ja dzis 4 zł w zielonej 7...wymiana na dwie sztuki i 2 zł
drapek ..jak ty byłeś młody 18 lat ..lubi pracować szcześciarzu ..a teraz upadłośc ty stary juz ..i co teroozz pewnie nie interesujesz do pracy
Cześć wam co tam słychać ? Byłem z rodzicami ja kierowałem do mieście zobaczyć znowu w kościele taką szopkę ładną z drewna. Ale to taki pan właśnie zrobił który był i jeszcze coś przy niej poprawiał. Mówię coś pięknego do tego składa się z iluś elementów. I to jeszcze prawie wszystko ruchome, coś pięknego. A jak przyjechaliśmy to dziadek z kuzynami stali pod drzwiami. A potem jeszcze z różańca wujek i ciocia przyszli a zaraz pojechali, tern wujek właściciel przedszkola. Dobra będę zaraz po mama schaby usmażyła trzeba iść ale jakoś wiecie nie przejadłem się w Śiwa to jednak trochę się zjadło w tego czy tamtego. Wczoraj pociągiem w Olsztynie byliśmy bo tramwaje chcieli zobaczyć jak jeżdżą nowe i przejechać się ale najpierw do Macdonalda poszliśmy niedaleko dworca a tramwaje jednak nie pojechaliśmy bo od dworca od dzisiaj chyba zaczęły a w centrum nie wiadomo czy jeździły w Święta ? a jeszcze byliśmy dzisiaj w restauracji zjeść i kebaba zjadłem tyle że z mięsem drobiowym aha i w Media Expert bo mama za maturę mi obiecał bo emeryturę dostaje teraz że kupi mi telefon komórkowy czy lepiej tablet wsiąść zawsze na studia teraz by się przydał i jakie ? A i w poniedziałek jak byłem załatwić sprawę do spotkałem ładną dziewczynę w galerii ale zgadałem co pracuje w wtorek i zapytałem o prezent np: torebkę dla mamy i takie tam. A potem tak porozmawiałem i na koniec złożyłem życzenia jej i czy dała by się zaprosić na kawę czy ciasto. A ona że tak ale jest zabiegana i kiedyś pewnie czemu nie. Co byście mi doradzili zrobić jak jej pokazać że mi się podoba no różę kupię i zaproszę gdzieś.
moim zdaniem losy mogą być "dochodowe" pod warunkiem że się wyczuje paczkę w której jest 50 czy 100zł- i w tym się zajmuje
a w keno w/g mnie najczęściej papier można wygrać grając na 6liczb- 5/6 dają "dość często" 5/5 też jest niezłe
a w keno w/g mnie najczęściej papier można wygrać grając na 6liczb- 5/6 dają "dość często" 5/5 też jest niezłe
choć dzisiejsze 50zł było fartem bo kupione w markiecie w ciemno
pechowy ..drapek //nie lubi kreśleć np 10/10 keno...tylko mniej kreśleć ..tam wwww jest duzo wystawione foto wygrane
a w nowym s7 na razie najwięcej miałem 4zł- dziś właśnie w niej straciłem 2zeta
ja uważam że gra w keno na 6liczb jest najkorzystniejsza/ potem gra na 5liczb/ potem gra na 9liczb
ja uważam że gra w keno na 6liczb jest najkorzystniejsza/ potem gra na 5liczb/ potem gra na 9liczb
pechowy
Mamie kupiłem w torebce dałem: portfel od niej właśnie, adwokata jajecznego lubi, choinkę taką podświetlaną jak na roraty mają i czekoladę. A tacie w torebce żubrówkę i czekoladę gorzką. A kuzynom w torbach po chipsach takie jak frytki, kuzynce orzeszki i wszystkim włożyłem jakieś kartki, naklejki, gadżety z Brawo sport co zbierałem w teczce oraz gry i kuzynowi jeszcze płytę na zdawanie prawo jazdy a ma 9 lat trochę wiem wcześnie mu dałem a przepisy się trochę zmieniają jednak i słownik od angielskiego. Dostałem kurtkę Nike RUN z targu za 160 zł ładna, słodycze, 200 zł a jeszcze mam dostać telefon komórkowy albo tablet.
pechowy co ty piszesz.
Nie tak od razu może co.
grasz dziś
to czpisy zeżarłeś, frytki zeżarłeśi jakichś kartek nawsadzałeś?
drapek ..chciałbyś ..starczy 1 melony .. po ty chcesz przywieziec 10 sztuk barbi i jeden ken w basenie ..tak samo jak murzyn
zapisane w stałych
miałem se na święta kupić tego losa za 2dychy,ale wybrałem ... mm
drapek ..TaTko sławek ..chcce kabuś ..twoja mamuśka ..ze chcesz 10 barbi jak wygra lott
pechowy kupiłem na dziś z chybika exp 1 zakład takie coś mi dało 1,7,8,17,20,plus4
gosia13 zapisane w stałych zestawach
pechowy
a ja uważam że renta to jedna z najlepszych ofert TS - ale dla mnie pechowa, nie miałem więcej jak 10zł więc gram sporadycznie
drapek ..np ja kiedy gram prawdziwe ..nie k=kiedy ..nie zalezy co wygra albo przegra ..a ty do mnie nie wolno napad
w mini najwięcej trójka za ok. 45zł; zaś po staremu w ex.lotek miałem raz b.dobrze płatną na owe czasy czwórkę z chybika
można za tą czwórkę było zapłacić 2miesiące akademik więc na obecne czasy równowartość ok. 600-800zł
nikam powodzonka w wieczornych kantowankach
p.s. tatkowracaj z hawajów- przywieź mi palmę kokosową i daktylową i dwa małpiszony
p.s. tatkowracaj z hawajów- przywieź mi palmę kokosową i daktylową i dwa małpiszony
krzysiek, ciotka je kaczusię nadzianą miodem, i 2 porcje indyka- pewniak na wieczór 1 i 2 i 3- bo trzy porcje musi wszamać
a ciekawe czy ciotka wie jak policzyć ilośc kalorii w indyku i kaczusi
Nie podoba Wam sie jak spiewa?ja nie moge przestać słuchać refrenu
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
56
25
43
31,32
76,77
25,26,27
55,56,57,58
ep
1