Wpisy 2 526 418 – 2 526 517
27 grudnia 2015 19:04 → 27 grudnia 2015 19:45, 100 wpisów
wiecie że woda ma 14 cech?
w temperaturze pokojowej jest cieczą
jest uniwersalnym rozpuszczalnikiem
ma duże napięcie powierzchniowe
w stanie stałym ma mniejszą gęstość niż w stanie ciekłym
ma zdolność do adhezji
ma wysokie ciepło parowania
Faral40
ma duże ciepło właściwe
jest bezbarwna i przezroczysta
ma większą gęstość niż powietrze
trudno się spręża (mała ściśliwość)
bierze udział w nielicznych, ale biologicznie ważnych reakcjach chemicznych
ma niewielką lepkość
i ma dużą wytrzymałość na rozciąganie
łączy się z wieloma związkami organicznymi, powodując ich uwodnienie
chirurg xdddddddddddddddd
czekam na sylwestrowe kikuciki
>>>>dzikuska
Zaradnosc u mezczyzny oznacza wlasnie mozliwosc zarabiania przez niego konkretnego hajsu.Zadna[normalna] kobieta nie bedzie sie swiadomie ladowac w zwiazek jesli juz na samym starcie widac,ze chlopina nie jest w stanie jej zaprosic nawet na obiad do restauracji,bo wtedy od razu wie,ze wspolna przyszlosc z nim to bedzie tylko pasmo samych klopotow i problemow.No chyba,ze jest to kobieta tzw.nizszych lotow,ktorej do szczescia wystarczy jedynie chleb ze smalcem i TVN.Wtedy bedac nawet i z biedakiem bedzie cala podjarana tym zwiazkiem,majac nawet i komornika na glowie
Zaradnosc u mezczyzny oznacza wlasnie mozliwosc zarabiania przez niego konkretnego hajsu.Zadna[normalna] kobieta nie bedzie sie swiadomie ladowac w zwiazek jesli juz na samym starcie widac,ze chlopina nie jest w stanie jej zaprosic nawet na obiad do restauracji,bo wtedy od razu wie,ze wspolna przyszlosc z nim to bedzie tylko pasmo samych klopotow i problemow.No chyba,ze jest to kobieta tzw.nizszych lotow,ktorej do szczescia wystarczy jedynie chleb ze smalcem i TVN.Wtedy bedac nawet i z biedakiem bedzie cala podjarana tym zwiazkiem,majac nawet i komornika na glowie
amputacje, poparzenia itd.
chleb ze smalcem i TVN...
w lecie to dużo kobiet kosiło trawę w crocsach i klapkach
efekt chyba wszystkim wiadomy - ucięte albo zmiażdżone paliczki...
tak więc morał jest prosty i wszystkim znany: koś trawę w pełnych butach, jak chcesz zginać palcem koło pięknej damy
albo kiedyś przywieźli gościa, co sobie wsadził słoik w du*Ę i słoik mu pękł w środku...
i trudno to nazwać było krwotokiem, raczej obfite krwawienie, lekarze usuwali mu kawałki szkła...
ludzie są zdolni do wszystkiego, to wam powiem na koniec, pozdrawiam i uciekam
BillgatesNie wymieniłeś najważniejszej właściwości wody- Idealna do "LANIA"
hejkaświęta,święta i po świętach czas ogolić teesięta
ej zapomniałem zapytać - ma ktoś pewną 3-czkę na mini?
ryż czy ziemniaki?
czyli 12 to pewniak
człowiekiem
>>>>gryks76
Otoz to,kobieta zawsze wygra kazda klotnie bo wie,ze facet dlugo nie wytrzyma bez seksu,w przeciwienstwie do niej,wiec jest tego swiadoma iz chlop bedzie sie za jakis czas do niej przymilal.....Chociaz i wsrod kobiet tez sie niekiedy trafi niezla zawodniczka,ktora moze zaszokowac faceta swoimi potrzebami na tym polu
Otoz to,kobieta zawsze wygra kazda klotnie bo wie,ze facet dlugo nie wytrzyma bez seksu,w przeciwienstwie do niej,wiec jest tego swiadoma iz chlop bedzie sie za jakis czas do niej przymilal.....Chociaz i wsrod kobiet tez sie niekiedy trafi niezla zawodniczka,ktora moze zaszokowac faceta swoimi potrzebami na tym polu
skoro nie wiesz co to znaczy to faktycznie... konwersacja z Tobą mija się z celem
Olała mnie,bo dzwoniła do mnie jadąc samochodem.Ja usłyszałem męski głos...to mój brat mówiła!przyjechała z tym typem po swoje rzeczy...to nie był brat!
Wkur...iony wsiadlem w auto i za nimi,odpusciłem bo balem sie ze spowoduje wypadek-o nią sie bałem!