Wpisy 2 517 513 – 2 517 612
16 grudnia 2015 17:52 → 16 grudnia 2015 20:29, 100 wpisów
Śledziłem go od 13-08-2011r gdy mnie okradł godz zdarzenia 21,58 dopadłem go tutaj.To psychopata, w jego rodzinie wiele osób leczy się psychicznie. w marcu 2012r nazwał mnie kłamcą tu na tej stronie, byłem cierpliwy ale ta sprawa finał będzie miała w sądzie.
ale kolo... max odemnie propozycja :
68,74,77,79,65
26,35,29,32,44
48,49,52,45,43
60,61,67,68,69
62,59,23,25,28
68,74,77,79,65
26,35,29,32,44
48,49,52,45,43
60,61,67,68,69
62,59,23,25,28
może pułapkę zastawimy na drania Pasko wstaw łapkę i ser ser zjemy a podmienimy na
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
32
76,77
55,56
78,79
64,65
31,32
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
32
76,77
55,56
78,79
64,65
31,32
78,79,80
32,33,34
25,26,27
55,56,57,58
multipasko to jedyne miejsce w necie gdzie nie ma ryszarda p.
Na sympati dalej 17zl imalo lasek z Tarnowa 100
Każda maszyna losująca firmy GTech sterowana jest za pomocą algorytmu, albo nawet kilku... Wczorajsze losowanie i koniec roku poprzedniego to doskonałe przykłady na to, że Lotto to gra w małej części, ale jednak sterowana. Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. W przeciwnym razie liczba wylosowywanych trójek, czwórek i piątek byłaby na tyle duża, że Totalizator Sportowy zbankrutowałby, tzn. nie mógłby wypłacić wszystkich tych wygranych. Statystyka skreśleń zmienia się podobnie jak poparcie polityczne. Jedynym plusem w losowaniach lotto i lotto plus jest to, że algorytmy dbają o to, aby żadna szóstka, która padła w przeszłości nie powtórzyła się. W ten sposób wybierane są liczby, a najmniejsze znaczenie mają poruszające się kulki. Są one zwykłe, jednakowych rozmiarów. Tu zasadniczą pracę wykonuje fotokomórka, która w odpowiednich interwałach czasowych i pojawieniu się właściwej kulki z wyznaczoną przed losowaniem liczbą, aby podajnik zassał tą kulkę. Prognozuję na jutrzejsze losowanie dwudziestu pięciu milionów złotych proste liczby - 5 będzie najmniej powtarzających się w skreśleniach Polek i Polaków, a 6 to będzie dowolnie losowa. Podsumowując - każdy ma szansę wygrać, ale pamiętajcie aby zachować zdrowy rozsądek i uświadomić sobie, że ponad 60% ludzi musi przegrać, aby jedna mogła tak gigantyczną sumę wygrać. Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych jutro
Panoramic jaki las oco biega
Bilgatos ale piepszysz 60% ludzi hyba 99,99999999999% przegranych
RRROOOBBBEEERRRTTT zgadza się, ale 39.9% ludzi finansuje ziomecz
*ziomeczków z TS-a a dokładniej 49.9%
Znowu się zaczynają cebulackie teorie na temat TS
Tym razem teorie na temat DL
Bill ..srsly
Nie mam pytań
Może jeszcze powiesz że maszyny są komputerowe ..
" Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. " Rozje bała mnie ta wypowiedź...
Mamy tu Einsteina TS-owego..
Tym razem teorie na temat DL
Bill ..srsly
Nie mam pytań
Może jeszcze powiesz że maszyny są komputerowe ..
" Algorytm wyklucza w losowaniu liczby, których liczba skreśleń była największa. " Rozje bała mnie ta wypowiedź...
Mamy tu Einsteina TS-owego..
jeślu mi nie wierzysz - podam prosty przykład, po którym na pewno zastanowisz się nad swoimi słowami
weź stoper, który może zrobić zatrzyamnie zatrzymanie dla kilku pomiarów i zmierz czas odstępu pomiędzy momentami zassysania kulek
w telewizji nikt na to nie zwraca uwagi, a interwały nie są jednakowe
Bill dodaj że ts Wykorzystuję podczas losowania :fizyke kwantową,twierdzenie pitagorasa,algebre i inne zagadnienia
Oraz losuję o 21:40 bo to jest najlepsza wibracja na oszustwo.
Pozdro z podłogi xD
Oraz losuję o 21:40 bo to jest najlepsza wibracja na oszustwo.
Pozdro z podłogi xD
Jest to kantowanie ludzi, gdyż majątek TS, czyli restauracje, hotele, zajazdy same się nie utrzymją, a na balowanie Sylwestrowe muszą zarobić..
jakby to była uczciwa gra, to by już po ost 2 losowaniach było ponad 10 lottomilionerów
billgates007 - to że TS zarabia, to chyba nie jest tajemnicą i dziwne byłoby jakby na tym nie zarabiał
Bill to drugi Haker Bonzo,wykradł super tajne akta od TS z planami maszyn które są nastawione na oszustwo.
I stąd te info od Billa
I stąd te info od Billa
billgates007 - to pytanie z innej beczki, jeśli odstępy miedzy "zasysaniem" kulek (jak to nazwałeś) zawsze byłyby takie same, z taką samą szybkością wirowały kulki, wszystko identycznie co losowanie.... - to pytanie jakie liczby zostałyby wylosowane.. liczby będą zawsze takie same czy nie?
To frustrat tutejszy dostał kiedyś namiary na 5/5 ale był za mądry żeby skorzystać
i do tej pory pluje sobie w brodę.
Zadowolony Max?
572
573
i do tej pory pluje sobie w brodę.
Zadowolony Max?
572
573
ty gupia małpo mAJSRANIE miałem niedawno swoją piątale nie chce od ciebie luju
A Szympansy polują na gerezy
gereza mniejsza słabsza małpa
Czujesz aluzję?
gereza mniejsza słabsza małpa
Czujesz aluzję?
strona była fajna, ale zaczyna trochę schodzić na * - przez takich "inteligentów"
Część. Gluptaki lotkowe
Wygrać czy nie oto pytanie
BG007 --->> piszesz głupoty.
TS nigdy nie zbankrutuje przy wypłacie wygranych w Lotto.
Na to jest przeznaczone około 50% wpływów za zawarte zakłady.
TS nigdy nie zbankrutuje przy wypłacie wygranych w Lotto.
Na to jest przeznaczone około 50% wpływów za zawarte zakłady.
maupian2 - zbanowałeś mnie już swoimi wypowiedziami, więc proszę bardzo zrób to, abym nie musiał czytać tego więcej
Tutaj tak jesteś Kozakiem
a w realu myślę że szybko chciałbyś przeprosić
a w realu myślę że szybko chciałbyś przeprosić
dobra... koniec z "inteligentem" ... jakie liczby prognozujecie na wieczór w MM
Bill napiszę ci coś
Niektórzy ludzie są uparci i cały czas myślą w ten sposób,że np w grze mm TS omija ich liczby.
O co z tym chodzi?
Wyobraź sobie,że grasz w mm od paru dni i nic nie wygrywasz.
Zaczynają się teksty że TS omija liczby i oszukuję!
-Nastaje losowanie spośród twoich liczb TS wylosował 3 twoje liczby i twierdzisz cały czas że TS oszukuję ponieważ omija twoję liczby... O omijaniu liczb też nieraz ktoś tu gadał i płakał że TS oszukuję itd
Ts nic nie omija to ściema
Wiesz jak łatwo to sprawdzić? To jest banalne i 12 latek by na to wpadł
Weź sobie na sucho zatypuj 10 liczb przed losowaniem
I co? TS np z twoich liczb sobie wylosował DWIE i co TS oszukuję?
Czemu o tym piszę? A to dlatego że to jest to samo co z DL
To się pokrywa z wszystkimi teoriami na temat TS
Bo nieraz pisałeś że mm dl to ściema ...
Niektórzy ludzie są uparci i cały czas myślą w ten sposób,że np w grze mm TS omija ich liczby.
O co z tym chodzi?
Wyobraź sobie,że grasz w mm od paru dni i nic nie wygrywasz.
Zaczynają się teksty że TS omija liczby i oszukuję!
-Nastaje losowanie spośród twoich liczb TS wylosował 3 twoje liczby i twierdzisz cały czas że TS oszukuję ponieważ omija twoję liczby... O omijaniu liczb też nieraz ktoś tu gadał i płakał że TS oszukuję itd
Ts nic nie omija to ściema
Wiesz jak łatwo to sprawdzić? To jest banalne i 12 latek by na to wpadł
Weź sobie na sucho zatypuj 10 liczb przed losowaniem
I co? TS np z twoich liczb sobie wylosował DWIE i co TS oszukuję?
Czemu o tym piszę? A to dlatego że to jest to samo co z DL
To się pokrywa z wszystkimi teoriami na temat TS
Bo nieraz pisałeś że mm dl to ściema ...
dzień dobry, Polki wygrały z Ruskiemi....
maupian2 - podaj jeszcze liczby pierwsze, ale co 3, dodaj to do siebie i pomnóż przez 2
a dla mAJSRANA polecam multi 10 tke 81,82,83,84,85,86,87,88,89,90
brawo Polska !!!