Wpisy 2 502 838 – 2 502 937
25 listopada 2015 20:41 → 25 listopada 2015 21:33, 100 wpisów
Jeszcze im się zachciewa za nasze podatki,komisje powoływać :psia ich mać
pechowy daj spokój czy ktoś mówi że zaraz da. Ale lepiej może będzie, słyszałem jakie ustawy chcą przegłosować i wprowadzić no właśnie. Do pytania nie mam na sprzedanie.
PO doszło do władzy to nawet Konstytucje łamali cały TK wypieprzyli i 7 sędziów na stołki posadzili za nasze podatki
Ja wiem jedno,jak nie będziesz z a p i e r d a l a l w tym chorym kraju,to nikt nic Tobie nie da
A więc są ludzie za PiS jednak to to ładnie.
PiS chce im zmniejszyć odprawy w spółkach ,to larum podnoszą,a ludzie pracy biede klepią bo prezesi spółek państwowych i zarząd, rozbijają się po Wybrzeżach Lazurowych
Witam , szanowne grono MP!!! Tak mówią w polityce,zę politycy są lustrem społeczeństwa. ,więc ,jaki naród taki TS.
pechowy i inni wolna droga możecie wyjechać jak i pan woźny któremu się nie podoba pewnie. A on pracuje w gimnazjum i jeszcze kilka lat do emerytury zostało. A do gimnazjum ma z 200 m około. A tata 12 grudnia 40 lat pracy na koli pracuje na warsztacie. A ja najpierw pracowałem 5 dni w stolarni potem nie dostałem umowy o pracę jednak, potem 3 tygodnie na budowie wcześniej mój kuzyn też robił, 6 miesięcy stażu z UE w gimnazjum z woźnym pomagałem kosiłem trawę gównie i ponad trochę rok w przedszkolu. Czyli mam rok przerobiony do emerytury.
pechowy co ci się nie podoba już ? Co lepiej jak PO z PSL było ?
Młody i głupi jesteś i nie pisz do mnie,bo mam Ciebie i Twoje teorie w dupie!
pechowy gdzie pracujesz ?
Piszę do innych nie musisz czytać.
Pracuje,a gdzie to kij Ci do tego!nie siedze jak Ty na utrzymaniu rodziców i nie piepsze ,że Pis mi cos da! czy inne partie!
pełnia to tak działa na Was a księżyc to dupa słońca tak,że nie warto się w..ć
Ale nie powiem bo samemu też trzeba zapracować na swój sukces zawodowy. W końcu skończyłem Technikum Agrobiznesu z zawodem potem Policealne Studium Zawodowe na Technika Administracji ale mam do poprawy egzamin praktyczny, czyli wypełnianie dokumentacji typu spisu spraw w styczniu, jeszcze muszę 114 zł wpłacić na konto. I poszedłem na studia niestacjonarne Wydziału Administracji, żeby mieć lżej lepiej w życiu.
pechowy to powiedz coś mądrego, chętnie posłuchamy.
Ja z Toba juz nie pisze,jesteś błaznem życiowym i nie dasz sobie rady w życiu
Oglądałem posiedzenie sejmu:ręce aż się rwały na te obłudy PO,sami posłów opozycji wyrzucali z mównicy,aż się dziwię marszałkowi sejmu,że nie kazał wyrzucić posła L.
Petru,to jest człowiek Banków i oligarchów,ci co będą z nim to się przewiozą,on będzie bronił tylko banki
Petru,to jest człowiek Banków i oligarchów,ci co będą z nim to się przewiozą,on będzie bronił tylko banki
Pechowy.
Koniec dyskusji na ten temat i tyle.
pechowy może po jednym na pogodzenie choć ja nie chciałem się kłócić ?
Pechowy.
W końcu wszyscy mamy jeden chyba cel aby lepiej były w kraju prawda ?
Kto się zgadza ręka w górę.
swetru przewrót majowy w 35wymyślił a 39 to skutek owego błazenada
JA się nie kłóce,mam swoje zdanie i nie lubie piepszenia bez sensu
pechowy ok każdy może mieć swoje zdanie prawda na tym też polega sytuacja demokracji.
pechowy to jak sztama ?
Może do upicia nie ale można popisać. Ty chyba równy gość nie jesteś choć ciebie nie znam. Aha nie podlizuje się jak coś.
Krzysztof c.
Niespełnione marzenia Krzysztofa c:
Tenis, boks, kierowca formuły, sołtys a nawet poseł..
Dużo tego było, że nawet trudno spamiętać.
Niespełnione marzenia Krzysztofa c:
Tenis, boks, kierowca formuły, sołtys a nawet poseł..
Dużo tego było, że nawet trudno spamiętać.
Też się przyznam że za dużo piszę, pewnie i głupot i z tego powodu przepraszam bardzo.
Ja nic do Ciebie nie mam,tylko po prostu czasami jak czytam co piszesz to mnie "rusza".Rozumuj to jak chcesz
Krzysztofc...na końcu zdania przez kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania, przecinkiem nie robi się spacji czyli odstępu. Jak bedziesz tak pisać to wykładowca przegna cie na cztery wiatry. Nie zaliczysz "komputerów". Zapamietaj co ci napisałam
Mogłem to różnie odebrać przecież.
Robię z 3 przedmiotów nawet na platformie Internetowej testy i czytamy notatki które będą brane do oceny z: Technologi informacyjnej, Podstaw filozofii i ABC Studiowania. Teraz prawie kończę moduł 4, gdzie mowa o pracy zmianowej i ogólnie zasadach pracy, warunkach itd. Ile je już już tych wiadomości dałem przed ten czas, a potem co pokolenia będą to czytały może jak się zachowa albo użyją to przeciw mnie ? O woźnym i wujku ciekawe, albo mój syn lub córka co powiedzą ? A przekazać coś panu woźnemu od was albo wujkowi ?
Tak się zastawiam w co teraz grać ? Może mi doradzicie z gier dostępnych ? Bo często liczyłem na szczęście w Mini Lotto a może zdrapki w której wygrałem najwięcej bo 50 zł ?
Krzysztof...podpisuj kontrakt i idz do armii.Trochę sobie postrzelasz, poczołgasz się , powąchasz prochu, pójdziesz do burdelu , jak to w wojsku...życie z adrenaliną!
Atmosfera TU,jak we Francuskim Zgromadzeniu Narodowym -podczas rewolucji>>>Góra,Dół,a nawt Bagno
Panie Jarosławie to na burdele też ?
Aktywność status 16 717
ostatnio: 2015-11-25 Debiut 2012-09-03
ostatnio: 2015-11-25 Debiut 2012-09-03
Przez te ponad 3 lata dałem tutaj popisu co nie.
Krzysiu! No przecie , bordello militare.Zólnierze muszą do burdelu uczęszczać by nie osłabiać ducha bojowego.Zołnierz jak se nie po...i, to pózniej kiepsko strzela z giwery , bo mu na oczy bielmo siada...nie wiedziałeś?
Ale ja szukam właśnie dziewczyny, której jeszcze nie miałem. Choć na roku teraz są ładnie i pogadałem. Jedna mi się bardzo podoba muszę ją zarosić na jedzenie w przyszły weekend, boj jak teraz to sam szedłem zjeść, raz kebaba z frytkami a w niedzielę byłem na obiedzie, drugim daniu. A jak tam byłem policjantów było po jedzenie. Może jakieś rady da mi pan ? Mieliśmy godzinę pomiędzy zajęciami bo pani później przyjechała. I byłem na kebabie również.
Ewa ...do dziś dnia mam pretensje do starego ,ze musiał się osiedlić w kieleckim , jakby nie było większego zadupia....
Panie Jarosławie jak mam podejść do tematu ?
A i jaki kupić sobie samochód na początek ? Ja jestem kierowcą rozważnym dosyć, choć mało jeździłem mając prawo jazdy. Nie szaleję jeżdżę przepisowo.
Gosia.
Krzysztof ...szukaj dziewczyny brzydkiej , ale bogatej,zeby Twój przyszły tesc wiedział ,ze zrobiłes mu łaskę zeniąć się z jego córką , aby nie została starą panną... Jak będziesz miał kasę to się od kobitek nie opędzisz... Zonę swoją bedziesz kochał i szanował ..a obce będziesz p...taki ten swiat.
Brak mi dziewczyny i samochodu.
I rozumu.
Ewa.
Lewy.
O torsan.
Co tam słychać byku ?