Wpisy 2 502 738 – 2 502 837
25 listopada 2015 19:24 → 25 listopada 2015 20:40, 100 wpisów
Cześć Tomecki
Najfajniejsze, że puściłem w ...uj pukonów i nic,... i zostało mi jeszcze w kieszeni 4 zł to mówię do pani- jeszcze jeden lotto z plusem proszę... i on trafił. lol
Najfajniejsze, że puściłem w ...uj pukonów i nic,... i zostało mi jeszcze w kieszeni 4 zł to mówię do pani- jeszcze jeden lotto z plusem proszę... i on trafił. lol
Ciekawe z ilu osób to przedszkole się składa tyle nicków nie łapię wszystkiego
z 18-tu moich kreślonych ani trójki... a jeden chybik- czwórka. łał
bo 18X4pln- nie trafine i 1X4pln...- tyle kosztów (76pln)
wygrane 214- różnica 138pln
wygrane 214- różnica 138pln
a kolezanki sasiadke 80 lat dzis zrobili na wnuczka
dala 15 kafli dla wnusia
dala 15 kafli dla wnusia
a mnie to się dziś wydaje że wszystkich zaskoczę z moimi typowaniami...i ustrzelę naprawdę ładne trafienie
straszne rzeczy...biedna staruszka....
straszne rzeczy...biedna staruszka....
teraz już na pewno pa pa, bo piwko było i muuuuuszę leeeecieć..
biedna staruszka...miała pewnie jakieś oszczędności...może choruje...a tu takie coś....
Ogłoszenie drobne
Liczba -32- ma ostatni moment aby Księciuniowi humor zrypać.
Liczba -32- ma ostatni moment aby Księciuniowi humor zrypać.
Brjan >> Faralek się nie pokazuje , był krótko i nie miał żadnego humoru , jak by to nie on był , wiesz coś co ? ,,, wygląda jak by miał jakieś kłopoty ....
pechowy Gra się ze zmiennym szczęściem,obecnie gram tylko na linie
Mui genialny system dzis by dal 6-7 jutro zagram w realu bo jadę do miasta
lewy Nie wiem dokładnie,że ma problemy ze zdrowiem,to mi wiadomo,być może nie powróci
już na mp
już na mp
Narazie nie podam publicznie
Powiem ze system jest prosty ale tyle lat go niewidzialem
Gram do upadłego tym sposobem ciekawe co ugram narazie stawka 1
Rrrooobbbeeerrrtttooosss jutro będziemy czekać na pikantne szczegóły jakie rozegrają się w pośredniaku
no dzis miales 6/10 i 7/10 to sa efekty tylko mam jedno pytanko
Zgrywus pamiętasz jutro pasuje zmoiej strony zrobić ruch
Oile laska będzie wtym pokoju są 3 2stare jak zrobić by do młodej się dostać jak koleika
Dobry wieczór wczoraj spytałem się jaki kupić samochód na początek ? Może dzisiaj mi napiszecie ? Aha i co myślicie abym reaktywował w jakiś sposób na nowo produkcję Fiata 126p po 15 latach przerwy ponad bo 22 września 2000 zakończyła się jego produkcja. Tata miał z latach 80-tych i nowego z salonu 1998 eleganta, szkoda że sprzedał jak było EURO 2008 teraz miałbym czym jeździć na uczelnię. Aha ma Opla Vectrę sedana 16 V6 1998 rok dosyć dobry nawet. Ale bo to był wujka samochód a potem inny kupił ten do nas poszedł. A nawet miła innego Opola Astrę taką nowszą i przyjechał tata ale sporo trzeba było dopłacić i coś mówił że chyba tył rzucał. Wujek miał Opla Vectrę tą z tych nowszych 2.2 diesel kilka lat a teraz ma Citroena dużego X3 chyba i Peugeota z paką.
Kolejka temu kto mi pomoże.
Fiat 126p to był samochód z duszą, nie dzisiejsze Meradesy.
Pamiętam jak dziadek miał czerwonego Fiata 125p i zostawił go u nas na podwórku a ja tam przy nim majstrowałem, wchodziłem do niego udawałem że jechałem. Mały wtedy byłem, młody chłopak to znaczy młodszy to gdzieś z 15 lat temu mogło być. I jednym razem przyjechał taki pan żeby go zabrać Śp już a ja w nim siedziałem z rykiem że nie oddam go ale i tak pojechał. A i poloneza miał a ja kluczyk wziąłem bo szukali go i znalazłem u siebie po latach. I jeszcze ale chwilę mieli Fiata 126p.
Mam zamiar nowego naszkicować Fiata 126p. A potem znaleźć ludzi którzy by go robili,pomiar, inżynierowie i ruszy jakoś produkcja oraz co ważne ożywienie gospodarki jak chce tego pewnie pan prezydent i pani premier. Zobaczcie gdzie pojechał aż do Chin żeby nowi inwestorzy inwestowali w Polsce i były nowe miejsca pracy.
Roooooooooooooooooooooobeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrtttttttttttt
Jest tam maszynka z numerkami?
797
Jest tam maszynka z numerkami?
797
dotam a co myślisz jak ma ruszy nasza gospodarka, trzeba coś robić anie dupą siedzieć. Chłopie ogarnij się i do wszystkich to mówię ludzie, trzeba w końcu jakoś żeby była: produkcja, fabryki, przemysł, zakłady pracy, nowe technologie itp wprowadzane. Jak my mamy w inny sposób doścignąć świat ?
Ty mnie się każesz ogarnąć.Ja wszystko mam rodzinę ,wnuczkę, dzieci , samochód i olej w głowie
Ogarnij się w mojej sprawie.
Jak dla ciebie pierdoły to gospodarka to ja dziękuje panu.
Ludzie muszą gdzieś robić tka kolej rzeczy. A potem co za co mają żyć, pomyślałeś o tym ? Choć teraz nowa władza, zrobi to co mówiła to będzie dobrze.
Dotam,taka prawda.Nie wiem czy on ma coś z głową czy udaje ....
Czytam tego człowieka i zaznaczam nie mam nic do niego,ale to co pisze ,to przerasta mnie
Dawać losowanie.
A wy gdzie pracujecie a pro po co ? Ja jestem na zasiłku teraz. Ale za jakiś czas, kilka miesięcy to poszukam pracy, do tego jeszcze samochód by się przydał bo jak pani pytała to dałem powód nie teraz właśnie dojazd. Bo jaj spytałem jakie z ciekawości oferty pracy dla mnie to powiedziała agent ubezpieczeniowy za 2000 brutto, doradca finansowy za 1750 i ktoś jeszcze.
Nie o głupotach lepiej pisać całe życie co ?
I wierzyć w mrzonki jakieś.
Brjan chciałem o tym wspomnieć ale wyprzedziłeś mnie.