Wpisy 2 494 241 – 2 494 340
14 listopada 2015 18:03 → 14 listopada 2015 19:58, 100 wpisów
Faral
dusia ..bogaty ..ma wszystko majątku np dom limuzyn ,,wiele ma ..a my nic ..ty tez nic coś .i co teraz robić ,,,
Faral nie przeszkadzaj Dusi bo ma ręce zajęte...
do wieczorka!!!!!!
FaRal ..miałeś przyjechać daj buziolka L**a ..nie musisz wiecej rozmawiac
Padały tam dziś pytania co się ze mną dzieje, dlaczego wyniki są opóźnione, itd. Faktycznie od wczoraj do jutra jestem tutaj: https://www.phpcon.pl/2015/pl/
Jest to duża konferencja dla programistów - trwa 3 dni. Mój czas jest nieco ograniczony i tylko od czasu do czasu sprawdzam co się tutaj dzieje, moje reakcje również są opóźnione, zdaję sobie z tego sprawę.
Jest to duża konferencja dla programistów - trwa 3 dni. Mój czas jest nieco ograniczony i tylko od czasu do czasu sprawdzam co się tutaj dzieje, moje reakcje również są opóźnione, zdaję sobie z tego sprawę.
dzisiejsze wyniki o 21:40 powinny być natychmiastowe, jutrzejsze o 14:00 mogą znowu być opóźnione, potem już będzie powrót do normalności.
Pasko poczytaj wczorajszy czat. Ktoś przegina a reakcji z Twojej strony brak. Bywa gorąco .
Pozdrowienia dla Pasko i wszystkich normalnych Multipaskowcow! Samych 10/10 w multi o 21.40!!!
Ok. Jak pisałem dzięki . I moze musisz dwa czaty zrobić: psychologiczny i techniczny. A jak jeden to i tak sie dzieje!
Pasko w Syri walczy ja tez jade
argo...nie wyraznie foto profilu ,,czemu jesteś wstydzony a;e kazdy tak mają jak ty ..wyglądy
Kto jedzie jeszcze
Dlatego ponawiam do Pasko temat aby założył czat prywatny, na ogólnym jak ktoś będzie głupio mówił albo kogoś obrażał to po prostu nie będzie się z takim delikwentem rozmawiało.
Robert jak tak dalej pójdzie to do nas Syria przyjedzie nie trzeba będzie jechać .
Mam system działa jak państwo islamskie
Francja Niemcy maja miliony islamistów mamy przej ico robic
Dotam bron bez lunety zastosujemy Finska metodę jak w43 na ruskach
Podziwiam Finów zabili ponad 100tys Sowietów 1snajper 500osub
kieca
nogi
chustka na głowie
nawet oczu nie będzie widać
napisy
Tomecki to w temacie jesteś
w sutannie będą prowadzić losowania
a gdzie kieca szpilki oczy
w sutannie
w telegazecie
Szariat w Polsce
obrzezanie
torsan co myślisz o zakrycie twarz w Polce
torsan dziś na drodze spotkałem zakonnice nie wiedziałem przez chwile czy to zakonnica czy koran
tylko oczy widziałem
byłem kiedyś ministrantem powaga
torsan w na bliski w sodzie trzeba nakrywać się
paczkiewicz ,,teraz ty miałeś jechać do wawa masz losować na zywo a barbi do domu ..zobaczymy jak potrafisz ładnie mówić .my wszyscy patrzą na ciebie
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wlasciciel-syryjskiego-paszportu-przekraczal-granice-z-grecja/kd5r26
Szybko squrwiel podziękował za gościnę ..
Szybko squrwiel podziękował za gościnę ..
Koran. Sura9.5
5. Po upływie świętych miesięcy[2], zabijajcie niewiernych wszędzie gdzie ich napotkacie, bierzcie ich w niewolę, oblegajcie im miasta, ze wszystkich stron stawcie na nich zasadzki. Jeżeli się nawrócą i odprawiać będą modlitwy, zapłacić powinni haracz święty: zostawcie ich w pokoju, Pan jest miłosierny i łaskawy.
5. Po upływie świętych miesięcy[2], zabijajcie niewiernych wszędzie gdzie ich napotkacie, bierzcie ich w niewolę, oblegajcie im miasta, ze wszystkich stron stawcie na nich zasadzki. Jeżeli się nawrócą i odprawiać będą modlitwy, zapłacić powinni haracz święty: zostawcie ich w pokoju, Pan jest miłosierny i łaskawy.
Także kąt do zamieszkania i być może obywatelstwo polskie tak na początek
Pracowałem z Filipinkami i pocieszę Was, że im podobają się właśnie ludzie z białą cerą...
Pare bamb atomowych potrzeba