Wpisy 2 474 561 – 2 474 660
24 października 2015 00:22 → 24 października 2015 01:13, 100 wpisów
tomecki ..nie uwazasz ,,barbi ma interesy Tylko MM ..nie wiecej ..jak widzisz tu MP ...ani nie słyszałeś mini
Lelek a co się zdarzy w niedzielę? Może to będzie ta ostatnia
Uderza asteroida i nawet nie będzie wyborów
Niejeden był tutaj wieszcz juz i bajkopisarz
jocia - uwierz zagraj na niedziele parkami - i tylko jeden na 8/8
bedzie dobrze ale nie szalej - to jeszcze nie ten czas - natomiast od czwartku graj na maxa
Lelek Ty się chyba konsultowałeś w tych wróżbach z wróżbitą Maciejem albo tym z TS-a
Co wpada na MP
Lelek - czy to co piszesz do Joci to tajemnica a jeżeli nie to o co tu biega ?
skoro jocia ma trafienia 4/10 5/10 6/10 to gra jest lepsza obstawiając parki liczb
Yota ..mówisz nie uzywasz program lotto .. no dobrze podziel 2/2 i okeY
Sekta parek
Parka do pary, a będą fanfary
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
I fajerwerki też
nie potrafi zebrać liczb w dziesiątki a co dopiero mówic o parkach - bez obrazy - skuteczność jego w parkach jest poniżej 25 procent
No i mamy ciszę wyborczą. Proszę o tym pamiętać, bo jej złamanie może pociągać za sobą kary.
Jola jakbym ja miała takie pudełeczko na korbkę <------- i co 2 losowanie 5/10 4/8 już dawno miałabym konto w banku leśnym
Gonzaga
Pasko nikt już nawet słowem nie pisnie o żadnej partii
lelek..intryguje mnie jedno, pod jakim nickiem byleś wczesniej
nie w stylu " 36"..ot tak
nie w stylu " 36"..ot tak
Pasco - a jak myślisz o tym co klikałem /przepraszam ale córka mi zalała klawie lapka / -to moglibyśmy zrobić?
Lucyna: odpowiednik Analizy nr 04 jest tutaj na stronie.
Dział Narzędzia -> Tester liczb
Dział Narzędzia -> Tester liczb
o tym że czas zmarnowalismy - trzeba było Ciebie wystawić do sejmu
dziwie się / ale sam to mam / że ludzie nie korzystają z programu pasco
w czym polega problem - ludki nie czytają co robi konkretna analiza a to jest w pomocy
to proste - Pasco jako admin opisał swoje analizy w bardzo prosty sposób - jeżeli ktoś nie rozumie to q-wa proszę pisać on wszystko wytłumaczy
pasco inaczej nie potrafie tego zrobić - sorki ale ludki albo głupie albo nie szanujące twojej pracy
Oj lelku, lelku jak tam pod piramidami z arabami
>>L ..a ile dni mozesz stracisz twoje pamieci niz np 1 rok nie mosze pamietaC ..ja tak dziwie na ciecie
A co jak ktoś w ogóle nie używa tego programu, to wbijesz mu swoje szponki
Głupota nie zawsze czyni złym, złość zawsze czyni głupim. Francoise Sagan
Wystarczy grać w MM 3 liczbami i zrobić z tego parki. To zawsze klikał pasco
Wystarczy grać w MM 3 liczbami i zrobić z tego parki. To zawsze klikał pasco
Pan filozof 2 w 1 jeszcze
I znowu człowiek wydaje pieniądze, których nie ma, na rzeczy, których nie potrzebuje, by imponować ludziom, których nie lubi. Danny Kaye.
K>>> nie tracę pamięci. 1 rok? zależy co mam pamiętać? dziwisz się na mnie? dla czego?
>>L ..ooto jak kiedy obiecałaś ze jak ludzie powinno postawi 1/1 trzeba powiedzieć ok ..ja zauwazyłem wpisu ..jestem leniem nie mam siły szukać wpisu ..paczkiewi moze wie
Prawie wygrałem lelek, ale braklo mi dwóch liczb do pełni 4/6 i 2 oboki w dl
lucyna wiem ze to strata - ale musicie nauczyć się jednego - W MULTI MOZNA TYLKO WYGRAC OBSTAWIAJĄC NAJWYŻEJ 3 LICZBY - NAJLEPIEJ GRAĆ NA PARKĘ
K>>>> jeszcze raz Ci przypomnę bo ja pamiętam. pisałam z chłopakami przed losowaniem wieczornym i pisali co kto daje. i ja wyskoczyłam że -7- i było 1/1 na sucho.
czego jeszcze chcesz?? czemu mnie zadręczasz o to?? tłumaczyłam się już z tego i więcej nie będę, nikogo nie oszukałam
czego jeszcze chcesz?? czemu mnie zadręczasz o to?? tłumaczyłam się już z tego i więcej nie będę, nikogo nie oszukałam
inaczej nie wygrasz - tylko jocia może to zrobić bo ma to coś jako kobieta i jej cały czas dopinguje
jeszcze raz klikne Lucyna - graj 2/2 jak zarobisz na tej grze w skali miesiąca 1 tys zł - pogadamy co dalej - odłożysz z tego tysiąca 90 procent i pokaże Tobie jak się gra 1/1