Wpisy 2 474 661 – 2 474 761
24 października 2015 01:14 → 24 października 2015 11:37, 100 wpisów
Lelek, a Ty czym sie mozesz pochwalic??? Wygrales cos??? Ja jestem uczonym, nie musze liczyc na wygrana, bo mam na zycie i imprezowanie tez, mnie to taki znajomy sztygar, taki stary kolega po fachu tym zarazil, co przed przejsciem na emerke trafil 6/6, moze ja tez wygram na wycieczke do LA
lelek ..moja parka sam postawię ..nic niestety trafił .. aby załozyłem np ja i jeden barbi to jest to wyskoczy nizsam posatw 2/2 nie moze ..jak kiedy kontatky było dobrze trafione 2/2
lucky - twój język mnie poraża - skoro taki mocny jesteś to gratuluje - wiesz ja sobie spokojnie - po złocisza robie
Lelek skad Ty w ogole jestes???
krzysio trzeba Ciebie wzmocnić w typowaniu - podam Tobie parkę w poniedziałek na wieczór
Chyba nie za Afryki, bo tam araby zyja
dlatego lucky - nigdy tutaj nic nie trafisz ale graj bo na moją pensje zarabiasz
Sam prezes
TS-a
parka która jest za 16 zeta uzbierać na niej 1 tys miesięcznie dobre
krzysio mi się podoba - przynajmniej on rozumie że warto grac tylko 1/1 2/2 3/3
zgrywus nie wiem gdzie masz mózg ale jak policzysz i spokojnie to strawisz to sam się zdizwisz - a później klikaj
zgrywus - dobry nick do gry - MMna takich pajaców właśnie liczą / bez obrazy /
to wiem - ale warto posłuchać i grać niższą stawką w MM i mieć wynik w skali miesiąca / nie klikam o progresji bo pewnie tego nie kumasz /
lelek ..3/3 raz tydzien moze albo nie ..a 2/2 około 4 los pózniej moze spaśc raz ..ja trudny wybieram 3/3 albo 5/5 albo 6/6
krzysio - trafić 3/3 to uwierz bardzo dobry wynik i Ty o tym wiesz
i to mi się podoba krzysio - wygraj każdą sumę - nie ważną jaką - ale wygraj
ja wziąć kredyt, drugi kredyt, sprzedać mieszkanie bo moja parka kiedyś przecież "musi" wypaść
lelek może pamiętasz "Była sobie pchła Szachrajka....."
to do Ciebie pasuje.
to do Ciebie pasuje.
Wszoraj wieczorem zrobiłem sosik z grzybków , to tak pachniało że nie mogłem zasnąć
Witajcie. Hej!
TS to ciężki przeciwnik.
Tak wyglądają Wasze potyczki z MM.
1. Drapek. 4/10 trafione.
2.Vasil.podałem 2/5 trafione 1/5.
Test 2. 15 liczb. podałem 5/15, trafione 3/15.
3. Test Lesia był nietrafiony.
Wniosek.
Może być. Metoda się sprawdza, na kilkanaście typowań miałem jeden błąd, co przekroczył odczyt o plus, minus 2 liczby.
Tak wyglądają Wasze potyczki z MM.
1. Drapek. 4/10 trafione.
2.Vasil.podałem 2/5 trafione 1/5.
Test 2. 15 liczb. podałem 5/15, trafione 3/15.
3. Test Lesia był nietrafiony.
Wniosek.
Może być. Metoda się sprawdza, na kilkanaście typowań miałem jeden błąd, co przekroczył odczyt o plus, minus 2 liczby.
Tak na boku
nie pisałem dla jaj o 67 i 80
od chyba dwóch dni
chociaż może to tak wyglądało.
Znikam
nie pisałem dla jaj o 67 i 80
od chyba dwóch dni
chociaż może to tak wyglądało.
Znikam
Robert: za łamanie ciszy wyborczej następnym razem będzie blokada na dobre
Hejka wszystkim,jajecznica na maślakach ,ale pychota była,trzeba kuknąć w mapki i do żółtej Budy marsz
jak to sie dzieje ze zdecydowana wiekszosc gra np w MM gdzie Prezes bierze 70 procent a np bukmacherzy 10 procent i swietnie sie mają w zakładach wzajemnych jakas szansa jest a w MM jest szansa raczej pewna na przegraną
Co obstawiacie dzis ludzie
Ja dalej testuje system.Mam wysza trafialnosc niż wskazuje rachunek prawdopodobieństwa
10:20 czas do wodopoju
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 485 000
Źle zainwestował "pożyczone" od klientów pieniądze:
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/byly-pracownik-banku-ukradl-klientom-szesc-milionow-zlotych/3jrrm8
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/byly-pracownik-banku-ukradl-klientom-szesc-milionow-zlotych/3jrrm8