Wpisy 2 467 976 – 2 468 075
16 października 2015 09:30 → 16 października 2015 13:24, 100 wpisów
Jocia.
Jocia jasne że ma prawo jeśli jest tam umiejscowiona kolektura to szansa jest
Śmieszne to są te cyfry ktoś się śmieje sprawdzając kupon a tu 6/6 na takich czterdziestkach
Na razie nie ma komunikatu czy system czy chybił trafił czy tak z czapki skreślone
To wcale łatwa kombinacja nie była ale grając system 10 od 40-49 dla jaj już tak
W miejscowości Kargowa padła wygrana 1 243 233,80 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Kłoczew padła wygrana 1 243 233,80 zł w grze Lotto
Biorąc to pod uwagę to była najłatwiejsza możliwość wygrania 6 w lotto w historii
Jak widać niemożliwe stało się możliwe ciekawe czy nie wymienią maszyny przypadkowo
2 467 993.
Mówisz- masz..
Ciekwe, taka szybka reakcja u Szefa Niebywałe
Mówisz- masz..
Ciekwe, taka szybka reakcja u Szefa Niebywałe
Dzień dobry wszystkim!
,
Krzysio
Myślę, że to ułatwi życie wielu osobom...
,
Krzysio
Polecam!
http://www4.rp.pl/Adwokaci/310159870-IBA-bada-skutecznosc-walki-z-korupcja.html
http://www4.rp.pl/Adwokaci/310159870-IBA-bada-skutecznosc-walki-z-korupcja.html
I tak nie wygracie. Ja próbowałem 4 miesiące. 400 zł na minusie. Nigdy więcej w życiu nie zagram w TS. A Łódź to jest takie miasto. Łódź się człowieku łódź, że kiedyś wygrasz. Powodzenia. Ale najpierw ogarnijcie sobie sytuację, że takich jak Wy właśnie jest 4 mln osób dziennie - którzy aktywnie grają. Lotto, mm, mini, zdrapki, keno, kaskada no i hit - ekstra pensja "depresja". To tak jakbyście wzięli ludzi z imprezy sylwestrowej w Warszawie i pomnożyli razy 400. Prawdopodobieństwo głównej wygraneh = 0. Może traficie kilka liczb, ale nigdy wszystkie. To tak jakbyście wzięli wywrotkę z poukładanymi rzędowo pustakami i założyli, że po wykiprowaniu pustaków ułożą się ściany domu, ale pustaki ułożą się ponownie w uporządkowany szereg. No chyba że ktoś gra na kilka liczb w MM albo ma niesamowite szczęście. Tyle - pozdrawiam serdecznie i życzę większych wygranych niż wkładów w grę danych.
Ja sobie to uświadomiłem i więcej nie zagram. Wolę odkładać po 100 zł na lokatę, niż przewalić wszystko w hazard. Sitwy nie ruszycie. TS to banda oszustów i zarobkowiczów na ludzkiej naiwności. A to że kilka osób wygra w roku, to porównajcie sobie do skali krajowej.
EsryMy
Ułatwi , no cóż...Juz mi łatwiej
Ułatwi , no cóż...Juz mi łatwiej
jocia
jocia
Yota ..barbi ..po zakupy w markecie ...ja przestam patrzeć rózne osoby
A to jakaś nowa funkcja?to blokowanie
witam
wszystkich zablokuję to dopiero łatwo będzie , moze nawet szarpnę bonusa
ostatnio w multi same 2,4 zł nie idzie wygrać
jocia
jocia-nie szalej
Zablokuję ,a zycie stanie się proste i łatwe,ze tez o tym nie pomyślałam wcześniej
paa jociu,miłego piątku
nie...
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%85tek_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%82%C3%B3dzkie%29
ale to tez nie moje miejsce
geometryczny środek Polski- wieś Piątek..
Wa-wa nie jest połozona centralnie .
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%85tek_%28wojew%C3%B3dztwo_%C5%82%C3%B3dzkie%29
ale to tez nie moje miejsce
geometryczny środek Polski- wieś Piątek..
Wa-wa nie jest połozona centralnie .
Wraca ciepło.
Olsztyn +5.
Zakopane +14.
Olsztyn +5.
Zakopane +14.
Wczorajsze niezwykłe liczby zostały wytypowane, na chybił i na własne liczby
witam 3 w mini ---43 zeta tak mi cyka ,nie mogło to 4 być prawie 1000 zeta było psionkrew
2 468 000. billgates007 2015-10-16 (09:58) Rzeszów
I tak nie wygracie. Ja próbowałem 4 miesiące. 400 zł na minusie. Nigdy więcej w życiu nie zagram w TS
I inwestując cale cztery stówy w czterech miesiącach jakie oczekiwania Towoje na zyski?
ile by Cię zadowoliło i pozwoiło uznać że TS to jednk fajowa firma?
O 14 kasa, wieczorem znowu kasa.. można do góry jajami leżeć kreślić kupony i raz w czas do centrali po kasę. Tak to sobie wyobrażałeś?
Zonk kolego. To nie ak działa.
A decyzja żebuś niedy nie grał-jak najbardziej słuszna.Slabo jesteś przygotowany to tej zabawy.
Rzucasz się z motyką na słońce i masz do niego pretensje że za wysoko wisi.
A może jednak to tylko Ty za krótki jesteś?
I tak nie wygracie. Ja próbowałem 4 miesiące. 400 zł na minusie. Nigdy więcej w życiu nie zagram w TS
I inwestując cale cztery stówy w czterech miesiącach jakie oczekiwania Towoje na zyski?
ile by Cię zadowoliło i pozwoiło uznać że TS to jednk fajowa firma?
O 14 kasa, wieczorem znowu kasa.. można do góry jajami leżeć kreślić kupony i raz w czas do centrali po kasę. Tak to sobie wyobrażałeś?
Zonk kolego. To nie ak działa.
A decyzja żebuś niedy nie grał-jak najbardziej słuszna.Slabo jesteś przygotowany to tej zabawy.
Rzucasz się z motyką na słońce i masz do niego pretensje że za wysoko wisi.
A może jednak to tylko Ty za krótki jesteś?
Wczoraj, aby trafić szóstkę z czterdziestek potrzeba było skreślić tylko 210 zakładów.
Tyle jest wszystkich możliwych kombinacji przy skreślaniu 6 liczb z 10.
Tyle jest wszystkich możliwych kombinacji przy skreślaniu 6 liczb z 10.
Drugi sposób był prosty i nie czasochłonny.
1 zakład systemowy z czterdziestkami.
Wypełnienie kuponu zajęłoby parę sekund.
210 x 3 zł.
Koszt inwestycji.
1 zakład systemowy z czterdziestkami.
Wypełnienie kuponu zajęłoby parę sekund.
210 x 3 zł.
Koszt inwestycji.
*nieczasochłonny
Było, minęło.
Następne podobne losowanie będzie za 7 - 12 lat.
Następne podobne losowanie będzie za 7 - 12 lat.
Zarówno Kargowa (woj. lubuskie), jak i Kłoczew (woj. lubelskie), pierwszy raz pojawiły się na liście miejscowości, w których grają Lottomilionerzy. Pierwszy z Graczy, który zagrał w Kargowej przy ul. Łąkowej 4, sam wybrał szczęśliwe liczby, natomiast drugi całkowicie zdał się na los i zagrał na chybił trafił (Kłoczew, ul. Długa 65).
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
1,3,70, 7 9 , 50,62,54,56,58
31,33,45,37,39, 20,22,70,26,28
21,23,25,27, 29,30,32,34,36,70
31, 33,70,37,39, 60,42,44,46,48
41,43,45,47,49, 60,62,64,66,70
70
1,3,70, 7 9 , 50,62,54,56,58
31,33,45,37,39, 20,22,70,26,28
21,23,25,27, 29,30,32,34,36,70
31, 33,70,37,39, 60,42,44,46,48
41,43,45,47,49, 60,62,64,66,70
70
W miejscowości Nałęczów padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka XL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Pafty piję cole, a ta mu działa na mózg, dlatego wygranych brak.
TS pamiętaj, ze masz wkrótce wylosować Plusa z końcówką 5.
o5 może być dzisiaj wylosowane w jakiejś grze TS.
o5 może być dzisiaj wylosowane w jakiejś grze TS.
Ciepło, +10.
Przerwa.
Zajrzę teraz na Korniastą stronę.
Zajrzę teraz na Korniastą stronę.
nboż qurwica sprawdziłem keno na 5 liczb z chybił trafił na 5 losowań już w 1 losowaniu mom 4 liczby trafione zostaje ostatnia ma być 70 to bym miał 5/5 to qurwy 69 dały-no już nie moge to już 10000000000000000000 raz qurwa
Nie.
HARTGE CO to tees tak w ch...a leci to już brzydnie qurwa o 1zowu mnie zrobili te qutasy cholerne
uwaga uwaga rządząca zorganizowana grupa przestępcza fachowo mafia i media głównego scieku straszą ze gdy oddadzą władze to stanie sie rzecz straszna nowa władza nie będzie krasc co jest samo w sobie straszne .a będzie zamykac ich oczywiscie i to jest coś jeszcze straszniejszego przez tyle lat sie trudzili w pocie czoła dawając i biorąc łapówki uruchamiając seryjnego samobójce itp itd oj coto będzie coto będzie ciemno będzie straszno będzie czarownice będą palone na stosach a j Kaczyjski własnoręcznie będzie łamał kołem Zobro będzie kompał mafiozów w smole itd itp nastąpią najgorsze czasy w chistori rodzaju ludzkiego strach sie bac AMEN
krzysiu...tY wlej tym teSOM PO dupie bo znowu mnie w keno strasznie oj..e b ali ---miołem 70 to 69 chamy dali i berety zamiast 250 zł to 18 kacnom co za qutasy oszuści
polska ...,,,posłowie ..jest chory rozum ..chodzi o kasa mafioso i woli nie robiom ..i leniom ...powinno blokada stalica wawa ..nowy prezyden wrocław
Piękne czasy Pis kukiz oh ah
Jakie skupiska dzis benda ma ktos pomysl
polska - dlaczego na tej stronie wypisujesz polityczne bzdety czyżby i tu Pis miał swoich hejterów ?.A jeżeli już musisz pisać to pisz poprawną polszczyzną bez błędów .
Hartge - jesteś ?
aha, a wiesz, i wytłumaczysz mi może - czym różni się zryty beret -
- maszyny losującej /z ową "przedziwną kombinacją"/ od skreśleń gracza ? - te to nie były "dziwne" ?
aha, a wiesz, i wytłumaczysz mi może - czym różni się zryty beret -
- maszyny losującej /z ową "przedziwną kombinacją"/ od skreśleń gracza ? - te to nie były "dziwne" ?
Ja tylko skupiska strzelam wmulti keno
Piękne skupiska bendo pytanie po 2 liczby 4 amoze 6
Hartge
i chyba - nie była to "najłatwiejsza" szóstka* - mam wrażenie, graniczące prawie z pewnością, że kiedyś był już węższy "zakres"
* no chyba, że dla jaj kreśląc z filtrem ustawionym na prawie nieprawdopodobną sumę
i chyba - nie była to "najłatwiejsza" szóstka* - mam wrażenie, graniczące prawie z pewnością, że kiedyś był już węższy "zakres"
* no chyba, że dla jaj kreśląc z filtrem ustawionym na prawie nieprawdopodobną sumę
Jak je wyczuć niema metody morde
Robal flirt to z panienkami możesz anie z ts
Ktos mądry by to rozgryzl jakby się dalo
trafia ktoś całe 5 w keno????ale powaga bez kantów -dość tees kanci