Wpisy 2 464 549 – 2 464 648
11 października 2015 00:00 → 11 października 2015 01:57, 100 wpisów
Nie musisz się do tego stosować i każdy rozumny człowiek ma swoje zdanie w tym temacie.
camilex - czy masz aż takie ubogie słownictwo że musisz używać wulgaryzmów aby oddać sens grania?
No to podaj mi chociaż 1 wylgaryzm do ciebie czy pani szanownej Lucyny?
o proszę hmmm
jak ładnie, jak miło
pani szanownej Lucyny hmm
chyba zaraz podaruje Ci pączka
jak ładnie, jak miło
pani szanownej Lucyny hmm
chyba zaraz podaruje Ci pączka
jest na to rada skuteczna na miarę skąpego zakładu. myślisz że będzie np.
16 to weź 17 też. podam przykład na podstawie ok?
16 to weź 17 też. podam przykład na podstawie ok?
16,17 to nasza baza =jeden pewniak
później kolejna liczba np. 4,5 =drugi pewniak
i ostatnia np. 41,42 = trzeci pewniak
daje to 3/3 x1 z 8 zakładów
16,5
16,4
17,5
17,4 gdzieś tu jest domniemana parka
kolejny krok to 16,5+ 41
16,5+ 42 i tak kolejne.
to nie jest trudne. tak to się robi.
później kolejna liczba np. 4,5 =drugi pewniak
i ostatnia np. 41,42 = trzeci pewniak
daje to 3/3 x1 z 8 zakładów
16,5
16,4
17,5
17,4 gdzieś tu jest domniemana parka
kolejny krok to 16,5+ 41
16,5+ 42 i tak kolejne.
to nie jest trudne. tak to się robi.
Ja znam inna koncepcje tj.glowny computer w warszawce zlicza esxystkie kupony z calej polski I wygrana tj.cala suma z kumulowana na wyslaniu kuponow za 2,50 czy z plusem nie moze przekroczyc okreslonej w regulaminie sumy przeznaczonej na wygrane.brak 10 to jest czysty zysk dla ts.sprawdz codzienmie Jake wplywy pieniezne wplynely do ts. A jaka suma zostala przeznaczona na wygrane.
Chociaz mam watplowosci ze ts.podaje prawdziwe Dane co do losowania tj.ilosc wygranych
No nie ale war to pomyslec to za nasza kase jest to wszystko ustawiane I to boli.
część idzie na sport przecież, a firma jak firma, też musi swoje zarobić
No ale nie takim sposobem,moze rano zapukaja do mnie panowie z CBS bardzo bym chcial.
przedsiębiorstwo, jak każde inne. państwo nie tak nas okrada i musimy się zgadać, a w lotto gra kto chce, dobrowolnie oddaje 2,50 zł
No tak jak wygrasz to podatek biora a jak duzo stracisz to maja to w dupie I nikt CI tego nie odds I to jest ok. KoorwA
Mam pewna koncepcje na 2 lub 4 osoby nie zalezy mi na wygranej ale zeby moc I'm dowalic.
Te wsxystkie gry dzialaja na zasadzie kaskady ty typujesz a my I tak cie w Ch... Zrobimy!!!!!!!!
może, ale co Ty mi objaśniasz jak ja gram raz na jakiś czas to nie zabójstwo dla mojego portfela. jakbym chciała się wzbogacić o parę zł zagrałabym w keno ale nie mam drugiej takiej osoby co by współpracowała.
dla tego że jest co 5 minut losowanie potrzebna jest druga osoba do współpracy, samemu marna sztuka to wszystko dzieje się zbyt szybko
Ażeby wygrać to trzeba podpatrzy ekran z tylu,tam będą właściwe liczby.
nie mam żadnego sposobu co do liczb skutecznego. ale co do strategii działania to już miałabym plan jakiś. problemem jest jeszcze mapa nasza która działa z opóźnieniem. tak właśnie tak to nie głupie
astrolog grałeś już tak? jedna osoba przed kompem a druga w kolekturze?
Scignijcie sobie program na keno i zobaczycie jak trudno jest trafić cokolwiek.
astrolog to jest najważniejsze w świecie zobaczyć liczby tuż po losowaniu na mapach
no właśnie o tym mówię działają z opóźnieniem i nie mam pewności czy losowania by się zgadzały a ważne jest aby wyniki były ekspresowo. a mapek własnych w zeszycie nie prowadzę
Ludzie nie ma żadnego pewnego 2/2 czy3/3 pewne liczby trzeba obstawić np.10/10 skreslamy 6 zakładów to będzie 60 liczb i zpozastalymi skreslamy po 2 lub 3 liczby ale w pojedynkę to jest trudno i dużo kasy wychodzi.
632
losowanie keno jest co 5 minut więc nie jest aż takie trudne ustalić jakieś liczby. ale ten czas jest straszny i goniii
losowanie keno jest co 5 minut więc nie jest aż takie trudne ustalić jakieś liczby. ale ten czas jest straszny i goniii
W mm można grać na powtórki bo dużo liczb się powtarza sle nie 10/10
astrolog szukałam chętnego na to już dwa miesiące temu. teraz szykuję się do pracy po 10 godzin, nie wiem czy będę miała na to czas, nic nie mogę obiecać, i jakbym miała posłać Ciebie do kolektury to za moją kasę żeby spróbować w miarę udanych trafień zwiększać stawkę i bawić się dobrze
Lucyna te mapki trzeba zrobic w wordzie rozumiesz?
Wtedy kopijuesz i wklejasz i masz
Wtedy kopijuesz i wklejasz i masz
ja mam surowego laptopa lenowo nie wiem czy jest tu to, czy może trzeba kupić? karwa nie znam się