Wpisy 2 464 649 – 2 464 748
11 października 2015 01:57 → 11 października 2015 10:37, 100 wpisów
ile kasy wydałbyś na wypad jednego razu? bo ja w granicach 10 zł myślę no chyba że coś by mnie tknęło to więcej
jeśli nie ma się pewnego pewniaka to wtedy trzeba podstawiać i to tak gdzieś wyjdzie na jedno losowanie 20zł zgadza się
dyskutujemy o keno, ja studiowałam na sucho szło nie źle z wynikami
trzeba się wczuć skupić jak w kiblu na sraniu bo inaczej nie nazwę wybrać pewniaka lub dwa i zrobić serię, trzeba szybko notować, i to nie 100zł na jedno losowanie tylko w jednym dniu
nie stać mnie na więcej i Ciebie astrolog podejrzewam że też nie. 100zł odpada zdecydowanie
Lucyna stać czy nie to nie jest ważne .Trzeba to robic z rozwagą i nie duzą kasą bo łatwo nas oskubia
Camilex nawet gdybyś dał 100 zł to nie zagralibysmy za całość kapujesz?
Jest keno program w internecie prosze go sciagnac I wtedy mozna sobie porozmawiac o grze.
No siedzialbym sobie w kolekturze I patrzylbym jak mnie w Ch... Robia na cala 100
Lucyna to pomyśl.Jak będziesz chciała napisz do mnie
urexus@wp.pl
urexus@wp.pl
Kupilem za 100 zdrapek I potem sie polbie drapalem 30 minut Nic nie wygralem.
astrolog ja chcę spróbować tego ale tak jak mówię za parę dni czeka mnie harówa w obozie dla wieśniaków 10 godzin pracy, nie wiem jak to będzie i ile pociągnę Emaila zapisuję i w razie czego skontaktuje się z Tobą i będziemy w kontakcie.
teraz już dobranoc Panom
teraz już dobranoc Panom
witam z rana
camilex mnie lekceważy, dwa razy go pytałem, podobno jest z Bydzi
wczoraj na sucho 8/10, może dzisiejszy real da cosik zarobić

camilex mnie lekceważy, dwa razy go pytałem, podobno jest z Bydzi
wczoraj na sucho 8/10, może dzisiejszy real da cosik zarobić
faral ...bardz0o dobrze zbierałeś grzyby w lesie a kto robi w kitchen ty nie chyba mamuska
bry
a dzionek zaczął się nieźle; w keno strata 2zł, w drapkach po 1zł strata 2zł, ale w krzyzówcce xxl 50zł na nr. 017
wczorajszy i dzisiejszy zdrapkowy udój w profilu
a dzionek zaczął się nieźle; w keno strata 2zł, w drapkach po 1zł strata 2zł, ale w krzyzówcce xxl 50zł na nr. 017
wczorajszy i dzisiejszy zdrapkowy udój w profilu
Jak nie ma się szczęścia to chociaż byś grał i 100 lat to nic poważniejszego nie wygrasz
Jedynie będą cie dopadać takie "ochłapy" dla podtrzymania twojego uczestnctwa w tym nierównym starciu....
Takie jest moje zdanie.
Im wcześniej się zerwie z "nałogiem"tym lepiej dla nas
Jedynie będą cie dopadać takie "ochłapy" dla podtrzymania twojego uczestnctwa w tym nierównym starciu....
Takie jest moje zdanie.
Im wcześniej się zerwie z "nałogiem"tym lepiej dla nas
W miejscowości Pabianice padła wysoka wygrana w zdrapce Straszne pieniądze
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
jak ktoś gra tylko 1zakład to znów majątku nie straci- nawet jak przez m-c nic nie trafi to 150zł/m-c na marzenie np. o bonusie nawet dla osoby zarabiającej min. pensję chyba do przeżycia
nie zmienia to faktu statystycznego że przeciętny gracz w mm, któremu trafiają cię tylko drobne wygrane typu 2,4,8zł traci ok.60% zainwestowanej kwoty...
fakt, zdarza się że gracz trafi tzw "czwórkie" w lotto za niecałe 90 złoty i wtedy "święto w rodzinie" a imprezkom niema końca...
toć przeca wygrał w totka
Tzw "przecięty" traci nie 60% a całe 100% a niekiedy popada w długi.
Twoja wersja to wersja nadzwyczaj optymistyczna.
Pozdrawiam i bez urazy
toć przeca wygrał w totka
Tzw "przecięty" traci nie 60% a całe 100% a niekiedy popada w długi.
Twoja wersja to wersja nadzwyczaj optymistyczna.
Pozdrawiam i bez urazy
drapciu wczoraj piknie mi się typiło dziś ciemność widze...co nakradłes???
senne moje;
26,20,11,2,59,38,54,15,12,1,28,44,61,74,55,9,51,7,61...paranoja
niestety musze się zgodzić z dragonem...
P.S traci przez m-c 150 złotych, ale przez 10 lat to już 18 000 złotych
czyli niezłe auto jak na nasze warunki
czyli niezłe auto jak na nasze warunki
Trochę to stary artykuł, ale chyba ciekawy:
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/czlowiek-ktory-przechytrzyl-bukmacherow/0r3s4
http://wiadomosci.onet.pl/prasa/czlowiek-ktory-przechytrzyl-bukmacherow/0r3s4
edi a ty grywasz w ts-ie?
Isla
Nie ściemniaj najmocniejszego zapodaj
zobaczę co koło niego słychać.
Nie ściemniaj najmocniejszego zapodaj
zobaczę co koło niego słychać.
Majpan ty księciuniu dziś nie ma tak łatwo jak wczoraj bo wczoraj było jak na tacy dziś ale powien na podtawie sennych któe zawsze wlataja 59...?
choć chodzą za mną koncówki 3 i 7???
choć chodzą za mną koncówki 3 i 7???
a widze też 12 i 17???
no to czekam na rewelacje księciunia???a ty jakie masz pewniaki???
dragon ja przyjąłem grę 1zakł. na każde kantowanie w mm; o lotto/mini/rencie/keno się nie wypowiadam
dancia
zagrałem takie 6/6 3-4-5-6-7-9
dancia
zagrałem takie 6/6 3-4-5-6-7-9
dziś to ja raczej nic nie wymysle a musze uciekac po zakupy...nop księciuniu dawaj co czas nagli...
bo...
nie mam przekonania do teto 59 choć zawsze wlata nęci mnie 55 las senny i widok przepiękny..20...????
a ty Majpan co masz w pewniakach pytałam>>>>
Cześć Mini Lotto
0/5
0/5 ale jeszcze na dziś mam a wy ?
A i kibicujemy oczywiście biało-czerwonym aby wygrali no przynajmniej zremisowali mecz z Irlandczykami choć wiara w zwycięstwo jest. Oczywiście chciało by się być tam na stadionie PGE Narodowy ale niestety nie będę. Pozostaje relacja w TV, oj będzie się działo już modlitwa została wypowiedziana do Św Jana Pawła II aby nasi wygrali a i nie zapominając o siatkarzach którym idzie bardzo dobrze. Kroczą powoli po mistrzostwo Europy zobaczycie mówiłem przed mistrzostwami świata w Polsce że Polska wygra a finał będzie Brazylia vs Polska i tak się stało przypadek nie sadzę a wy ? Wracając do innych rzeczy i kwestii która składam w ręce papieża matura też była i udało się.
0/5
0/5 ale jeszcze na dziś mam a wy ?
A i kibicujemy oczywiście biało-czerwonym aby wygrali no przynajmniej zremisowali mecz z Irlandczykami choć wiara w zwycięstwo jest. Oczywiście chciało by się być tam na stadionie PGE Narodowy ale niestety nie będę. Pozostaje relacja w TV, oj będzie się działo już modlitwa została wypowiedziana do Św Jana Pawła II aby nasi wygrali a i nie zapominając o siatkarzach którym idzie bardzo dobrze. Kroczą powoli po mistrzostwo Europy zobaczycie mówiłem przed mistrzostwami świata w Polsce że Polska wygra a finał będzie Brazylia vs Polska i tak się stało przypadek nie sadzę a wy ? Wracając do innych rzeczy i kwestii która składam w ręce papieża matura też była i udało się.
mirek
widziałem że podkradłeś 7ki do keno, czy udało ci się więcej razy na nie 5/6 trafić?
widziałem że podkradłeś 7ki do keno, czy udało ci się więcej razy na nie 5/6 trafić?