Wpisy 2 464 449 – 2 464 548
10 października 2015 22:41 → 10 października 2015 23:59, 100 wpisów
camilex Widzisz dwie linie w dzisiejszym losowaniu,tak się gra i nie zrzędzi
L>>...ja nic nie interesuję wedruś tak dał test >>na tak i na nie<<<<
K>> dla mnie ten test to żadne odkrycie, nikt nie potraktował tego serio zapewne. i nie widzę tam żadnych rarytasów, to samo pokaże mi kalkulator
Mozecie sobie pomarzyc co do wygranej dla swojego lepszego samopoczucia.
wizard ..jutro kreśleć twoje liczby ..pomyśl twoja godzina urodzienia i data .. to jest to moze
2 464 462>>>>tak jest
tyle jest wart,co kot napłakał
tyle jest wart,co kot napłakał
Marzenia,nadzieje,lepsze samopoczucie ze wiesz ze cie w Ch... Robia Ito ma byc zycie?????
LucynaTest był dobry.W drugim zestawie liczb WN miał 8/10 i dużo z tego testu skorzystało,zobacz wygrane 60x8/10
Lucyna Puszczając liczby testowe na dwa losowania,trochę kasy by było
2 464 481>>>> panie a ja tam w takie testy z kosmosu nie wierzę
raz na miesiąc każdy niemal test wyjdzie na plus
Brjan.. .
Test jest jeszcze nieskończony.
Składa się 3 części;
1 część: wybór jak największej ilości liczb, które zostaną wylosowane...
..........................................
2 część testu rozpocznie się niebawem.
Test jest jeszcze nieskończony.
Składa się 3 części;
1 część: wybór jak największej ilości liczb, które zostaną wylosowane...
..........................................
2 część testu rozpocznie się niebawem.
powodzenia i dobranoc
A'propos Statystykiewien rotmistrz miał opinię wielkiego zdobywcy serc niewieścich.Znajomy pyta go p.rotmistrzu jak pan to robi??? Rotmistrz-:normalnie:pytam czy by mi nie dała d..y? Ależ p. rotmistrzu,za to można dostać w mordę! Rotmistrz:Fakt,ale statystycznie rzecz biorąc-częściej się pier..li
ze nie macie??? 3 trojca 7 boskosc daje jedno 10, a dzis druga 10
26 mama, 43 ojciec, 22? nikt ale 2 dziesiatki to 22
26 mama, 43 ojciec, 22? nikt ale 2 dziesiatki to 22
22 bo w kalendarzu tak samo
za 2 banki to trzeba sie postarac juz
za 2 banki to trzeba sie postarac juz
No to ja wam zycze wysokich wygranych ,aczkolwiek wiem ze to jest jakby z nasmiewanie sie z tego co ja pisalem.
Ktoś dzisiaj skorzystał z mojego Testu MM ???
..................................................
Wątpię, aby Ktoś się odezwał.. .
..................................................
Wątpię, aby Ktoś się odezwał.. .
Zaden urzad panistwowy nie bedzie interweniowal w Te ustawiane gry.niby losowe.
Wn.Ten kto zrozumiał i wysłał, wygrał to powinien ci WN podziękować.Ja przyznaję dzisiaj dokładnie nie czytalem wpisów przed 14ą
No tak-tylko tego brakuje,żeby mi platforma ustawiała gry losowe
Nie odpuszcze ts. Walks na smierc I zycie debile z ts.udowednie wan ze ustawiacie wyniki. Tub
Za 100 zl w zdrapkach wygralem wielkie gowno.zero zl I to jest ok.
To jest wielka mafia,graja na zubozeniu spoleczenistwa to jest obliczone na to ze kazdy biedak liczy koorwa na wygrana,poprawienie swajego jeb.losu w tym porabanym kraju.
Moim zd. to jest O.K.>teraz wiesz,że zdrapek nie należy kupować
To nie tak to idz do kolektor I powiesz tym biednym ludzia żeby nie dali się w ch... Robic,zrobisz to??????
Wędrowca netowy - dopiero teraz wieczorem jak podałeś numer wpisu tego testu zapoznałam się z jego zawartością i gratuluję bo udało się Tobie wytypować liczby które weszły na poprzednie losowanie a na to było 8/10.Wpaniale
Brjan>
W Teście liczby niezaznaczone są na NIE, czyli ich nie skreślamy.
Wynik jest niezły:
3/27.
Czyli na 27 liczb których nie powinni wylosować zostało wylosowane tylko 3 liczby.
................................................................
W Teście liczby niezaznaczone są na NIE, czyli ich nie skreślamy.
Wynik jest niezły:
3/27.
Czyli na 27 liczb których nie powinni wylosować zostało wylosowane tylko 3 liczby.
................................................................
dobrze że ktoś z testu skorzystał bo takie wieści się dobrze sprzedają jak Wędruś zrobi się sławny to wam wszystkim dupę pokaże, o i tyle.
jakby każdy test był taki super jak dzisiejszy to Wędruś też by sobie puścił i wygrał a tak co, test na nie wiadomo które losowanie, nie wiadomo ile tego faktycznie wysłać nic nie wiadomo. a testem wszyscy się zachwalają nie od dziś zresztą
jakby każdy test był taki super jak dzisiejszy to Wędruś też by sobie puścił i wygrał a tak co, test na nie wiadomo które losowanie, nie wiadomo ile tego faktycznie wysłać nic nie wiadomo. a testem wszyscy się zachwalają nie od dziś zresztą
No i nastepna nawiedzono a może by tak podal 10/10 i to jest to,czyli marzenia glupkow.
Ewa.. .
Brjan - nie śpię bo nie zaśpiewałeś mi kołysanki i nie dostałam od Ciebie buziaka
na dobranoc.
na dobranoc.
Nic więcej nie podam.
Nooo ale uciechyTakie trafienia>8/10 to ja też mam (raz na 10 lat)
sam jesteś głupkiem, durniem jakiego mało. idź się pomódl do Boga o rozum i proś o wybaczenie czubie pomylony. moja kasa i moja gra! za twoje popaprańcu nie gram więc pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się. SAJONARA
Wędrowca netowy - dlaczego - masz wyczucie i bardzo dobrze typujesz i ja Ciebie bardzo proszę abyś to robił dalej i takich jak ja którzy to doceniają na MP jest dużo więcej,
Podaje liczby na jutro 1,2.3,4,5,6,7,8.9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19.20 cz ts.czy ts. Mnie slyszy............
Wędruś podaj, jesteś tu potrzebny i nie gniewaj się za moje zdanie
No jednak cos w tobie peklo ja nie będę na taki paszkwil znizal się do twojego poziomu pannico.a komu rozumu brakuje to nie mi rozsadzic.
jedź na misje jak czujesz powołanie a nie mi się tu rozczulasz. idiota skończony
nie będę Cię tolerować czubku. sam jesteś zerem frajerem. to jest stronka dla graczy a nie zagorzałych przeciwników
Camilex - Ts nikogo nie zmusza do grania i jeżeli uważasz że jesteś oszukiwany to nie graj i nie wypisuj bzdetów bo swoim chamskimi wpisami tylko innych irytujesz.