Wpisy 2 452 877 – 2 452 976
24 września 2015 10:43 → 24 września 2015 13:59, 100 wpisów
no to widzisz, ja teraz idę na studia medyczne na kierunek lekarski
siedzę 6 lat, podszlifuje język angielski i niemiecki i baj baj Polsko
martwię się o rodziców, ale jak tam będę dobrze zarabiał, to ich tam ściągnę
a były też miesiące że nie miał tej pracy myśmy go utrzymywali pomagali
teraz jadę muszę złożyć w urzędzie 2 pisma i idę na multi multi
codziennie proszę Boga, żebym wygrał, bo w tym kraju nie wytrzymię dłużej
a nawet do komisji na wybory ciężko się dostać
jedna wielka sitwa, a płacą niemało, bo 160 zł
jak Bronek referendum robił to próbowałem, ale bezskutecznie, może teraz mi się uda
dzięki dusia
ale zobaczycie, jak się ludzie w Polsce nie zbuntują przeciwko tej sitwie co powstała i na efekt tych zmian który obecnie występuję
żeby nawet nie móc dołów kopać za 1500 zł, bo skanska ma już skompletowaną ekipę, no to przepraszam
Trzeba mieć plecy i to wielkie żeby się tam dostać ,albo znajomych dobrze postawionych
a oni chcą jeszcze przyjmować imigrantów^^^
Dusia
Co wolisz?
Miłych ludzi ale wiesz że są fałszywi?
Czy chamów którzy raczej nie skrywają swej wrogości?
Bo ludzi bez tych cech to raczej na marsie teraz trzeba szukać.
Co wolisz?
Miłych ludzi ale wiesz że są fałszywi?
Czy chamów którzy raczej nie skrywają swej wrogości?
Bo ludzi bez tych cech to raczej na marsie teraz trzeba szukać.
ludzie żyją na wynajmowanych mieszkaniach, dzieci nie stać w szkołach na obiad w stołówce
a na referendum 100 mln poszło zmarnowane
referendum niewiążące, ale wszystko cacy, zobaczycie, niedługo ZUS I NFZ upadnie
jak sobie nie odłożycie, albo nie wygracie w TS, to zapomnijmy o godziwej starości
Majpan najlepiej to bym się gdzieś zaszyła na jakiejś dziczy żeby tego co teraz się wyprawia nie oglądać
dlatego właśnie gram w TS - nie dlatego że jestem chciwy, tylko sytuacja która panuje mnie do tego zobligowała
zacząłem grać w maju, na razie bez większych sukcesów, może niedługo
a i taka moja dygresja i refleksja życiowa - nie warto być miłym i uprzejmym dla ludzi, którzy na to nie zasługują
a do osiągania celów najlepiej jest się posługiwać metodą ad baculum
Dusia
Właśnie zamierzam w przyszłości zaszyć się w bieszczadach i nie mieć netu i tym podobnych pierduł.
Właśnie zamierzam w przyszłości zaszyć się w bieszczadach i nie mieć netu i tym podobnych pierduł.
może fakt, jesteście ode mnie dużo starsi doświadczeni, ale zapewniam że myślę odpowiedzialnie
A Bieszczady dobre na każdą porę - jesień, zimą niebezpiecznie, no a w lecie słonko praży :
dobra lecę, bo jeszcze napiszę tu książkę, a życie nie na tym polega, żeby swoje smuty wylewać na forum multipasko
najwyżej jak ktoś wejdzie, to będzie miał ze mnie dobrą bekę i się troszkę pośmieje ze mnie, ale co mi tam, raz się żyję
bilqates ja zawsze byłam grzeczna spokojna i uczynna dla wszystkich ,ale jak mi ktoś zajdzie za skórę to ma przekichane i to totalnie wtedy wychodzi ze mnie wszystko co złem się zwie
WYSOKICH WYGRANYCH WAM ŻYCZĘ!!!
chciałbym trafić 10/10 z plusem
uciekam,
Wszystkim wysokich
billgates007Takie życzenie jak twoje,jest nie do spełnienia,TS ma swoim kolesiom te wygrane dawać ,a nie nam,my napelniamy ich portfele
Brjan ale spróbować warto jutro wyślę nawet chybika na kilkanaście losowań.A tak ogółem to wygrana to miły prezent,bo jak masz głowę i uj to kombinuj
dusia mam podobnie-sąsiadka psa se kupiła i na przeszkolenie chce dać Ciekawa jestem czego lub kogo się boi
a też do wszystkich szumiała
a też do wszystkich szumiała
Zatypowane w nerwach i na szybko nie wiem co z tego będzie idę z pieskiem to wyślę
Cześć kupiłem Mini Lotto i dwie zdrapki pensję wygrana 15 zł i neonowe 9 puste. Aha szkoda że w twoje liczby nie było drugiej pensji było by 3 lata beztroskiego życia. Ale najwięcej wygrałem 16 zł do tej pory w drzewku szczęścia a wy i to dwa razy ?
witam
Co nic nie piszecie ?
Czekamy na mszę totalizatorową czyli losowanie.
Dzisiaj lub jutro to mam być: Liczba 14.
Ja chyba na zdrapki się przerzucę pal licho ich gry wynalazki a tą zdrapką będzie pensja. Widzicie kupiłem dwie zdrapki pensja 15 zł a w neonowym 9 nic. Mogłem lepiej pensje brać potem dam skan bo bateria od aparatu się ładuje.
ma.
8 --->> ???
22 ---->> ?
44 ----???
78 ---?? lub 60 --->> ???
22 ---->> ?
44 ----???
78 ---?? lub 60 --->> ???
Tylko kasę się wydaje na te badziewia nic więcej może w zdrapce trafię dwie pensje i będzie kasy na jakiś czas ba nawet jeden był symbol. Kiedyś dwa razy w drzewku szczęścia miałem 16 zł były rozłożone po 4 zł. A wy jakie kupujecie ? A jeszcze Mini Lotto wziąłem na chybił trafił. W co gracie ? To znaczy miałem najwięcej dwa razy w Multi Multi 4/5 i 3/5 w Mini Lotto.
Jeszcze w kopalni rubinów moja mama 5 zł choć na początku wybrałem z dwóch zdrapek tą dal siebie ale potem żeby sobie wybrała i tam było.
Dawać losowanie.
Teraz wszystkie losowania będą nagrane.
Teraz wszystkie losowania będą nagrane.
20,21,22,23,24,25,26,27,28,29
50 ,52,54 ,56,5 , 41,43,65,47,49
61,63,65,5,69, 2,4,6,8,12
31,33,35,37,39, 2,4,6,8,12
5
50 ,52,54 ,56,5 , 41,43,65,47,49
61,63,65,5,69, 2,4,6,8,12
31,33,35,37,39, 2,4,6,8,12
5
Ciekawe, czy Ktoś z TS wpadnie na taki pomysł i powie coś w tym stylu.
_ Przepraszamy wszystkich graczy za awarię maszyny losującej i wynikłych z tego kłopotów_
_ Przepraszamy wszystkich graczy za awarię maszyny losującej i wynikłych z tego kłopotów_
Kupujecie zdrapki ? Mówię wam jeszcze raz warto pensję np.
A taka kobieta były się też spytać co z ekstra pensją czy były wyniki.
Idz precz naganiaczu zdrapkowy.
Ja będę teraz tą zdrapkę kupować i może trafi się pensja ?
Jo licz na szczęście w maszynie losującej powodzenia.
Tak licz i nabijaj im kabzę.
Serw wydrapałem dzisiaj w pensji 15 zł a w neonowym 9 nic niestety nawet symbol pensji był.
Serw.
Potem dam skan bo bateria od aparatu się ładuje.
Dusia.
dusia dziękuje za buziaka i proszę.
Dla ciebie.
dusia
krzysztofc
serw