Wpisy 2 452 777 – 2 452 876
24 września 2015 08:50 → 24 września 2015 10:43, 100 wpisów
Nie wszyscy.
Dusia
Dusia
Biorę kierunek -balkon.
dusia ..dobrze nauczyłaś ..>>wszyscy śpia<< ..ja jeszcze raz spac
Boluś w typowaniu czar parek ale to chyba fuksem weszło bo na szybko było typowane i tylko 5/6 na kuponie weszło tej 1 6/6 nie posłałam
przed wczoraj tylko 128 zł a tak tylko grosze TS chyba się na mnie wypioł
Dusia??a co masz na dzis???
Dusia a to ze stałych???
no mnie by się zdało ździebko dzis do dentysty...
a księciunio to kuda? śpi???
siedzę i dumam ,koło mnie pali się świeczka bo dzisiaj 4 miesiące jak ojciec zmarł
dusia ..nie wolno robic ..np siedzieć w domku nie grałaś keno i co trafiłaś ..a jak np pintol real keno i co ..pójdziesz ubujstwo ..tak jest sprawa ..to jest nie zalezy
dusia za nie poslanie tyle ile by kasy bylo..... ja tylko na sekundkę i dalej lulu po noce wczoraj lipa.. na 14 takie cos :
42,46,49,52,56,59,35,33,65,16
42,46,49,52,56,59,35,33,65,16
dusia ..jedz real keno i fikus..jak wrócisz wieczorem ..zostaniesz bidaa
Krzysio koło mnie nie ma keno ,wpuszczam jak idę dalej z pieskiem na spacer
no własnie jocia jak przeciąg daj pewniaczka co byśmy se coś dobrali...
spadam wstane po 13 do sklepu mykne cos kupic na obiad i się puszcze teraz lulu eh jeszcze 2 nocki
gryks co tam dzis piszcze w cyferkach???
gryks w profilu pewniaczki???
isa po co zagladalem jak zapytalas za dużo tego
78,71,76,47,72,69,60,61,63,66,04,05,15,09,11,14,13,22,19,41,43,70,16
a pewniaczki sa zawsze do losowania
po pojawieniu się wpisu wyl stronke i spadam co zlego to nie ja skusze się na podanie takie 5/5
78,76,71,70,72
69,60,61,63,69
04,05,09,22,19
11,14,13,15,16
78,71,76,47,72,69,60,61,63,66,04,05,15,09,11,14,13,22,19,41,43,70,16
a pewniaczki sa zawsze do losowania
po pojawieniu się wpisu wyl stronke i spadam co zlego to nie ja skusze się na podanie takie 5/5
78,76,71,70,72
69,60,61,63,69
04,05,09,22,19
11,14,13,15,16
Gryksiu miłego spanka...
no to Jocia mnie powaliła ja nie mam nic...
a mnie dzis pasi 10???kto ma jakoweś opcje???
majpanie ...mówie powazne honorem jestem ...i no ..musze wyobrazac >>LL ..z powodu do mnie złosciła ..ja tak mówie ..wyyybaczaaaaammmm
W miejscowości Skwierzyna padła wygrana 199 557,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
majpanie ..widzisz wczoraj ,,,co zrobiła za uzywane brzydki słów ..ja tez tak samo odwrotnie moge powiedzieć
muszę się odkuć dziś na 14 - pomoże mi ktoś i powie jakie liczby mam puścić w multi i ile tych liczb, żeby coś wygrać - nie chodzi mi o dużą wygraną, ale "żeby chociaż coś przyzwoitego wygrać"??? a tak apropos pozdrowienia dla wszystkich
bilgates007.....2,65,31,24,58,74,11,10 . pewne
pozdro dla wszystkich , dusia
thx kriss22221
ale się wkurzyłam na sąsiada aż serce mi wali ,ja mu grzecznie uwagę zwróciłam żeby zamykał piwnicę to on do mnie z ryjokiem
dusia a jakie masz typy na multi na 14???
a odnośnie piwnicy to u mnie też sąsiedzi nie zamykali, dopóki im piwnicy nie okradli , a mi nie okradli na szczęście
ma klucz ale wielkie panisko bo ma biznes kioski i on jak idzie na ogródek to co 5 10 minut nie będzie zamykał ,a wieczorem jak mój z psem wracał do domu koło 23 to z piwnicy wychodziło 2 nierobów mało to trzeba żeby opędzlowali piwnicę czy mieszkanialudzie już węgiel na zimę poprzywozili
tacy są niestety ludzie dzisiaj
jak ktoś słabo przędzie to wielki przyjaciel i skulonego udaje
ale poczekasz parę chwil, coś mu się uda w życiu, znajdzie dobrze płatną pracę, i od razu za wielkiego się uważa
dusia
w keno można chyba wszędzie zagrać, tylko nie ma ekranu we wszystkich punktach
w keno można chyba wszędzie zagrać, tylko nie ma ekranu we wszystkich punktach
po to, żeby ulotki mogli roznosić jak zamknięte
ostatnio roznosiłem 1250 ulotek i jakiś gościu mi podał klucz do domofonu
dusia
grać chyba można i później zobaczysz w internecie z opóźnieniem 10-minutowym
grać chyba można i później zobaczysz w internecie z opóźnieniem 10-minutowym
drzwi były zamknięte, ale jak wpisałem 101klucz4242 to wszystkie drzwi się otwierały
i ulotki bum cyk cyk do każdej skrzyneczki, a ludzie się tak wkurzali^^^ xd
włożyłem ulotkę do skrzynki i uciekałem gdzie pieprz rośnie
jeden gościu wyleciał do mnie z siekierą, i zbrukał mnie łaciną brukową, że im klatkę śmiecę
Boluś jak idę na spacerek z psem to wpuszczam sobie na 8/8 już raz miałam 7/8 keno
ale taka praca w tym naszym chorym kraju, im wcześniej zaczniecie grać w TS
tym wcześniej wygracie, założycie własną firmę/przedsiębiorstwo i będziecie doić kasę z państwa polskiego
defraudacje rzędu 100 mln to będzie normalka omijając VAT I CIT
a jeszcze jak będziecie zamykać i otwierać firmy co 1-2-3 lata
no nikt was nie złapie, bo zanim nasza policja skarbowa rozpocznie działania
to już dawno będziecie mieć pieniążki na Seszelach i Lalalalilalalalaj
dlatego właśnie kochani gram w TS
bo chciałem normalnie znaleźć pracę, uczciwie pracować w te wakacje - jestem studentem
szukałem w wojewódzkim urzędzie pracy, powiatowym urzędzie pracy, zhp, ohp, ulotki, kurierka, gastronomia - nic
a dodam że ukończyłem jedno z najlepszych liceów w mieście - i co???
bez znajomości to tylko oszczędzać kasę i na lokaty
albo grać w multi multi xd xd xd
bilqates kiedyś było inaczej ludzie byli życzliwsi ,a teraz sąsiad nóz jak by mógł to by ci wbił w plecy .zawiść ,nienawiść i dużo nierobów tałatajstwo jakieś
dusia dokładnie
ale ja się naprawdę starałem, mam 19 lat, chciałem sobie coś odłożyć na czarną godzinę, uczciwie zarobić i co???
ostatnio właśnie roznosiłem 1250 ulotek i 1400 dla jakiegoś gościa z Krakowa
bo z Rzeszowa bez znajomości to mnie nikt nie chciał przyjąć
Idea Cars - taxi na lotnisko w Jasionce - NIE, ZHP - NIE, OHP - NIE, Holandia biuro pośrednictwa pracy - NIE
MÓJ SYN pojechał aż pod Poznań od nas z firmy budują fabrykę wolkswawena ,ale pracuje
i później się politycy nie dziwcie, że wszyscy do Anglii uciekają, albo do Niemiec