Wpisy 244 857 – 244 956
9 marca 2011 20:36 → 9 marca 2011 22:11, 100 wpisów
Pozdrawiam wszystkich graczy lotto.

Oj pech. Jak z tych liczb trafie 6/10 lub coś wiecej a to jest wieksze prawdopodobieństwo. Widzieliście przerwę miedzy 26 a 48 - oj dziś coś z tego bedzie
jutro 10 marca ma do Ziemi dojść burz magnetyczna wywołana przez Słońce, także mogą być ogólnie problemy z mechanicznymi urządzeniami - lotomaty mogą oszaleć i wyrzucać będą dobre liczby 

lolek177 typuje JOKERA 15 także jak reszta liczb się ułoży to 2 000 000 zł będzie, tak więc mało nie jest 

dzisaij jokerem jest 27 

nie nie dzwoniłem do prezesa ma być 27 

mala557 wybrałas wygraną?
Trzydzieści cztery wszystkim 
Działo się coś ciekawego ?
Ktoś się chwalił jakimiś wygranymi ?
Ktoś COŚ pokazał ?

Działo się coś ciekawego ?
Ktoś się chwalił jakimiś wygranymi ?
Ktoś COŚ pokazał ?

gral ktos w euro lotto ?? ja chcialem zacząc ale według polskiego prawa to nielegalne ... wie ktos cos wiecej na ten temat ?
i jakie uczucie?

mala557 i ile zakladzików nadałaś?

lolek177
Jeśli nielegalne, to nawet jeśli ktoś grał, co należałoby wykluczyć, bo przecież wszyscy biorą przykład z uczciwości elit, ale zakładając jednak, że jest jakaś czarna owca - to czy będzie się chwalić ?
Jeśli nielegalne, to nawet jeśli ktoś grał, co należałoby wykluczyć, bo przecież wszyscy biorą przykład z uczciwości elit, ale zakładając jednak, że jest jakaś czarna owca - to czy będzie się chwalić ?

mala557 życzę powodzenia dużych wygranych

Jest lepszy sposób od gry w ts. Wystarczy jutro kupić tonę cukru po 5 złotych, a za 2 tygodnie sprzedać po.... 15 złotych.
ja dzisiaj skreśliłem pukonik ale nie wysłałem, a było 7/10
mala557 dziękuję 
mala557 dziękuję 
Jak to się czasem szczęście do człowieka uśmiechnie!
W zdrapce lotek wydrapałem 1 złoty. Ku przestrodze zbieram zużyte zdrapki, mam już ich jakieś 2 kilogramy i po kostki zdrapanego pyłu obok fotela. Całkowity bilans - minus 921 złotych. Jak to mistrz Yoda mawiał "zmierzch już nade mną i wkrótce noc nadejść musi"
W zdrapce lotek wydrapałem 1 złoty. Ku przestrodze zbieram zużyte zdrapki, mam już ich jakieś 2 kilogramy i po kostki zdrapanego pyłu obok fotela. Całkowity bilans - minus 921 złotych. Jak to mistrz Yoda mawiał "zmierzch już nade mną i wkrótce noc nadejść musi"
Pilnie potrzebuję pokrzepienia moralnego

Zabrakło w wpisie- tona cukru po 5 zł ZA KILOGRAM.
nadszyszkownik jeśli chodzi o pokrzepienie to jedno mi przechodzi na myśl ;czekolada 

nadszyszkownik, ciemna strona mocy jest silna, ale walcz 

Stopa - to: 30 cm i 48 mm.
nadszyszkownik ...na moralne nie liczyłabym na tym czacie 
... służę duchowym 

... służę duchowym 
mm:6,9,12,21,23,31,32,52,72,73
1,4,26,27,35,38,47,52,64,68
21,27,37,38,51,57
joker...20..?
Powodzenia

Dorotka..
..witaj