Wpisy użytkownika lolek177
Łącznie 156 wpisów w archiwum, pokazane od nr 244 850. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
oplaca sie typowac stawki razy 10 jak sie gra 10/10 czy lepiej wiecej zakładów ? 

gral ktos w euro lotto ?? ja chcialem zacząc ale według polskiego prawa to nielegalne ... wie ktos cos wiecej na ten temat ?
postawilem liczby mirnam61 z stawką razy 5 i plusem zobaczymy co bedzie 

chcialbym wam powiedziec ze pół godziny przed losowaniem jest próba losowania wiec wasze typowania to nic innego jak tylko fart . Nie ma czegos takiego
na dole strony jest nawet reklama strony oferujaca te uslugi :http://www.playeuromillions.com/pl/home.html
moze mi ktos powiedziec po co wygrac 13 milionów ? okupy porwania grozby itp Nie lepiej miec mniej?
prawda jest taka ze wasze systemy to porpostu chybił trafił nic innego ;p
najwiekszy fail bedzie jak sie okaze ze te liczby co podalem okazą sie "6" w lotto i potem bedziecie mnie scigac 

" a stawanie na głowie nic nie daje" typowania i pewniaki tez nie dają ....
jak jutro wygram 17milionow to dam wam 1 milion do podziału
abyscie poznali moje dobre serce
puszczam losa za 3 zł ;p
abyscie poznali moje dobre sercepuszczam losa za 3 zł ;p
tak puszczam na chybił trafił albo szybko na "pałe" skreśle liczby ;p
cos czuje ze nikt nie wygra tych 17 mln i bedzie kumulacja z 25/26
o taki se kupie jak wygram http://egoist.pl/wp-content/uploads/2009/10/maserati-granturismo-1-big.jpg 

kasika nie ma takiego słowa w ogóle i wogóle pisze sie ó
Porpostu masakra dziewczyno ;p idz do podstawówki
Porpostu masakra dziewczyno ;p idz do podstawówki
kasika nie jestem jakims non-life co cały czas siedzi przy multipasko i przepraszam ze nie odpowiedzialem na twoje głupoty w ciągu 10 sekund
Nadal utwierdzam sie przy swoim - DO PODSTAWÓWKI
Nadal utwierdzam sie przy swoim - DO PODSTAWÓWKI

wesloy ty skoncz pie*** skoro jakas baba mi mowi ze "wogule" to poprawna forma !!!
"owszem w ogóle pisze się ó kreskowane ale przez w osobno jak już kogoś poprawiasz to rób to dobrze"
zczajcei co za liczby mialem
4 , 24 , 27 , 29 , 33 , 43 gdyby tak kopnąc o jeden 

4 , 24 , 27 , 29 , 33 , 43 gdyby tak kopnąc o jeden 

wtedy podskoczyła KUMULACJA Z 11MLN 400TYS NA KOLO 17 A TERAZ TYLKO NA 21 ? LICZYLEM ZE BEDZIE CONAJMNIEJ 24-5 ?
najlepszy system to skreslanie liczb na pałe ;p zobaczcie rezultaty wieczorem
jak wygram to daje arturkowi bankie i pojutrze wyjeżdzam do stanów na 2 tygodnie 

kurde co ja zrobie z tymi 21 mln - nie chce mi sie poznawac moich dalekich krewnych
jakbym wysłał 4 losy ze stawką razy 10 z plusem 10/10 to ciekawe czy by mi wypłacili te 100 mln bo wątpie 

ja celuje tylko w duze kwoty
chce miec swaidomosc tego ze sie budze z mysla ze w zyciu niczego mi nie zabraknie 
chce miec swaidomosc tego ze sie budze z mysla ze w zyciu niczego mi nie zabraknie 
artur ja za duzo wczoraj przegralem
nie gram narazie
a u ciebie jak ?
nie gram naraziea u ciebie jak ?
« PoprzednieKolejne 100 »

fatalny dzien - wziolem typy miriana ;p