Wpisy 2 398 005 – 2 398 104
25 lipca 2015 17:45 → 25 lipca 2015 20:13, 100 wpisów
gryks76
6/9 to już 42 zł jest za co wysłać
Albin
2397996 - nie rozumiem Twojego zacieszu po końcu cytatu - pytanie, jak pytanie, i musiałem odpaść od kompa, bo chciałem, a minuty były przed burzą, uniknąć deszczu
239998 - owszem widziałem, i który element zdjęcia kolega ma na myśli ?
2397996 - nie rozumiem Twojego zacieszu po końcu cytatu - pytanie, jak pytanie, i musiałem odpaść od kompa, bo chciałem, a minuty były przed burzą, uniknąć deszczu
239998 - owszem widziałem, i który element zdjęcia kolega ma na myśli ?
Robal_36 jaki tam zaciesz tylko zapytałem jak sposób masz na typowanie liczb mnie też juz o to pytałeś wiele razy
Robal_36 jak to który i 6/6 i 5/5 w krótkim czasie trafione nie tak łatwo tyle trafić w tak krótkim odstępie czasowym
Robal_36 i jak mocno polało tam u ciebie ?
1.
tak ? ale o "sposób typowania", czy "czy, dziś, to może był już ten dzień, kiedy wysłałeś ?"
2.
zgadzam się, jednak widzę tam też ilość zawieranych zakładów
3.
tak, prawie wszystko wyżymałem
tak ? ale o "sposób typowania", czy "czy, dziś, to może był już ten dzień, kiedy wysłałeś ?"
2.
zgadzam się, jednak widzę tam też ilość zawieranych zakładów
3.
tak, prawie wszystko wyżymałem
Pojawiły się nowe, zwycięskie kody Loteriady !
Robal_36 nawet przy dużej ilości zakładów trafić 6/6 i 5/5 nie tak łatwo zobacz ile to jest w typowaniach i też za każdym razem nie pada 5/5 a z 6/6 było by znacznie gorzej
Robal_36 oprócz tego ostnio co trafiłem 1/10 + x2 to nic do tej pory nie grałem
zgadzam się, jednak...
widzisz - mm, i mm+, to tak naprawdę, na pewien sposób, co najmniej - dwadzieścia różnych gier...
widzisz - mm, i mm+, to tak naprawdę, na pewien sposób, co najmniej - dwadzieścia różnych gier...
ktoś gra na np 2/2, ktoś na 5/5 +, a ktoś na 10/10x - i efekty gry dla poszczególnego gracza mogą być prawie zupełnie inne
a inne też są i oczekiwania, i ocena brutto-netto, i te "środkowe" - nagrody pocieszenia
a inne też są i oczekiwania, i ocena brutto-netto, i te "środkowe" - nagrody pocieszenia
Rafał jeśli chodzi o mnie to się jeszcze zastanowię
11 wygląda kusząco
11 wygląda kusząco
Hartge
jeszcze tylko dodaj, którą grę, najchętniej, masz dziś na myśli
jeszcze tylko dodaj, którą grę, najchętniej, masz dziś na myśli
FaRaL ..czemu pan chcesz do mnie przewidać ..lepiej isc lizusa.. 1 x zboczku i do domu
FaRaL ..oj tam ..ona ma wystawiać foto profil ..a ty a ty porównuj
Rafał to by była sex afera na co mnie to
ktoś mądry by wymyślił klub lizusów Lucyny i by były jaja
ktoś mądry by wymyślił klub lizusów Lucyny i by były jaja
Pewniak MM 44
Parka MM 50,60
Trójka MM 31,33,39
Piątka MM 74,75,76,77,79
Dziesiątka MM 04,06,11,28,31,
33,39,43,45,48
Parka MM 50,60
Trójka MM 31,33,39
Piątka MM 74,75,76,77,79
Dziesiątka MM 04,06,11,28,31,
33,39,43,45,48
Rafałek spadam, nie wysyłam dziś.
ja ryby łowię i zjadam a jak są małe bardzo małe to do akwarium
paaa
ja ryby łowię i zjadam a jak są małe bardzo małe to do akwarium
paaa
Hartge
a ja jakoś, no ni cholery, nie mam przekonania do tej najnowszej oferty
a ja jakoś, no ni cholery, nie mam przekonania do tej najnowszej oferty
Hartge
pamiętasz tsn, czy jokera - prawda ? widzisz - wszędie 'dwu-losowaniówki' są "trudne", a ta jeszcze, z pewnego względu - imo - co najmniej podwójnie perfidna, no, ale nic, i .
pamiętasz tsn, czy jokera - prawda ? widzisz - wszędie 'dwu-losowaniówki' są "trudne", a ta jeszcze, z pewnego względu - imo - co najmniej podwójnie perfidna, no, ale nic, i .
Robal musisz się przekonać ja gram przez wszystkie cztery dodatkowe
Robal joker był trudniejszy nie ma co gadać ep przy jokerze to pikuś
patrząc na rp - tak, jednak dochodzi też różnica w cenie np, w sposobie wypłaty itd itd
dzięki, jednak naprawdę - raczej nie skorzystam z tej szansy
Hartge
bez urazy - to może też zwykła kwestia różnicy w 'oczekiwaniach' - u Ciebie i u mnie
dobra znikalski
powo
dzięki, jednak naprawdę - raczej nie skorzystam z tej szansy
Hartge
bez urazy - to może też zwykła kwestia różnicy w 'oczekiwaniach' - u Ciebie i u mnie
dobra znikalski
powo
Ewa102
Jak lukasz na zielone.
To napisz czy masz 2-@ dzisiaj?
Te Interia mnie lekko osłabia.
Jak lukasz na zielone.
To napisz czy masz 2-@ dzisiaj?
Te Interia mnie lekko osłabia.
krasnalek
HARTGE w jokerze bez możliwości skreślenia 4z50 tylko chybik
HARTGE w jokerze bez możliwości skreślenia 4z50 tylko chybik
Krasnalka odkąd powstała to może z 4 cztery razy odpuściłem a tak to staram się systematycznie
HARTGE i jak wyniki bo ja gram ale nie zawsze i marnie mi idzie
Krasnalka najwięcej zagrałem w tej grze za 40 zł na losowanie czyli 2 zakłady przez wszystkie dodatkowe przeważnie gram jeden zakład za 20zl
Krasnalka dwa razy trójka najwięcej póki co i dwójki bardzo często i pudła też były
324'632 5z 35 jak ktoś obstawia wszystkie 4 a w mini ok 850tys rożnica jest dosyć z tym że w przypadku trafienia EP jest 5 k przez 20 lat i 3 wygrane po 25 k a w mini jak to mini nie pewnie i nie gwarantowane i ta 5 moze wynies raptem kilkdziesiat tysiecy tylko
HARTGE jak trafłeś 3/5 w EP to i tak to jest łatwiejsze niż ta 3 w mini
zaraz zaraz, spokojnie
panowie H i A
- po pierwsze przy x 36, przynajmniej, no w większości - nie nacinali - oooups - oczywiście - chciałem napisać - nie dawali szansy narodowi na grę wszystkimi
- po drugie - ja osobiście - nie widzę niczego złego w "trafile" - tak naprawdę - nie wiemy "ile czego jest z czego", info, jakie są, to tylko łaskawe półsłówka totalizatora
panowie H i A
- po pierwsze przy x 36, przynajmniej, no w większości - nie nacinali - oooups - oczywiście - chciałem napisać - nie dawali szansy narodowi na grę wszystkimi
- po drugie - ja osobiście - nie widzę niczego złego w "trafile" - tak naprawdę - nie wiemy "ile czego jest z czego", info, jakie są, to tylko łaskawe półsłówka totalizatora
"raptem kilkadziesiąt tysięcy", "tylko" - a ile najwięcej wyjąłeś z teesa
Albin,
ile rocznie bierzesz na łapę ? - nie, nie - tego drugiego - tu nie pisz - oczywiście
Albin,
ile rocznie bierzesz na łapę ? - nie, nie - tego drugiego - tu nie pisz - oczywiście
w 2014 to choć 4/5 w Mini było trzy razy a w tym do dupa blada
Lotto
1kupon 4,19,26,29,36,34.
2kupon 1,17,23,27,37,45.
3kupon 16,20,24,28,35,39.
4kupon 12,18,22,25,30,34.
bdb wynik
Krasnalka,
owszem pod koniec - może zirytować, że nie 5/5, ale - spytaj - jak ktoś nie farmazoni - to napisze, że "tylko może marzyć o czymś porównywalnym ..." - ot, życie
Krasnalka,
owszem pod koniec - może zirytować, że nie 5/5, ale - spytaj - jak ktoś nie farmazoni - to napisze, że "tylko może marzyć o czymś porównywalnym ..." - ot, życie
witam-zdrapki na lottolandzie to jeszcze większe gówno niż w kolekturach co za chu..e zdrapałem za 3i5 zł i chu.j co za złodzieje ino sie quirwa nachapać bydlaki a losy pustaki qurwa -nawet na losie za 3 zł można wygrać....... 1 zł co za qutaqsy
jeszcze są qurwa za...25 zł ale niepróbuje bo./..pewno też puścioki
Pilka nozna - Ekstraklasa Polska - Lech P.-Lechia G. 1
SUPEROFERTA - Sobota - Steaua B.-CFR Cluj
10
SUPEROFERTA - Sobota - Genk-OH Leuven
10
Pilka nozna - 1.Belgia - Waregem-Lokeren
10
Pilka nozna - 1.Chorwacja - RNK Split-Osijek
10
Pilka nozna - Gold Cup - USA-Panama1
10
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Chiny-Rosja
2
Pilka reczna - MS U-21 - M. - Francja-Korea Pld.
10
SUPEROFERTA - Sobota - Steaua B.-CFR Cluj
10
SUPEROFERTA - Sobota - Genk-OH Leuven
10
Pilka nozna - 1.Belgia - Waregem-Lokeren
10
Pilka nozna - 1.Chorwacja - RNK Split-Osijek
10
Pilka nozna - Gold Cup - USA-Panama1
10
Siatkowka - World Grand Prix - K. - Chiny-Rosja
2
Pilka reczna - MS U-21 - M. - Francja-Korea Pld.
10
damian ..no trudno chory swiat .. po co czlowiek zyc i uczyl nie sprawiedliwy i co teraz
Krzysio technologia innowacje się rozwijają a człowiek stoi w miejscu bo go nie stać na te dobra
damian ,,,tak samo jak ty odwrotnie ty fałszu prezydent ,,chcesz stworzy szkoła wojskowa i tak ja cały swiat ..popatrz jak putin .. i co teraz masakra zabawa śmierc