Wpisy 2 398 105 – 2 398 204
25 lipca 2015 20:13 → 25 lipca 2015 21:09, 100 wpisów
Krzysio cicha wojna Ukraina zostanie zasiedlona nie napisze przez kogo
witam serdecznie panie
panów
dzisiaj chybik 4x9\10 -jak mnie nie będzie od jutra na czacie to wiadomo
panów
dzisiaj chybik 4x9\10 -jak mnie nie będzie od jutra na czacie to wiadomo
damian ..tak samo ..czlowiek połowa świata uka i rozum jak skonczyl szkoły..nic nie moze rozumienia ..woli zyć bogaty i daje kasa wojsku za zabijania ..a patrz wiedziales co ukraina i co nic nie moze wrócic szczescie
Każdy wpis na inernetach jest szpiegowany trzeba mieć się na baczności
damian ...
http://img.fastshell.pl/images/77avaivi.jpg
i jak ładnie i madra firma ..chodzi ooto oszustw wyłudzenia kasa
http://img.fastshell.pl/images/77avaivi.jpg
i jak ładnie i madra firma ..chodzi ooto oszustw wyłudzenia kasa
przedwczoraj wysłałam z cht mini było 1/5, wczoraj z cht 2/5 to na dzisiaj przypada 3/5, jutro powinno być 4/5 a pojutrze 5/5
fifiunia
ciężko o te 5/5 pojutrze będzie - musisz zastosować przesunięcie we w te, albo wewte - jutro nie na bank nie dadzą Ci czwóraka - losowania nie ma, noooo chyba, że szykują taśmy
ciężko o te 5/5 pojutrze będzie - musisz zastosować przesunięcie we w te, albo wewte - jutro nie na bank nie dadzą Ci czwóraka - losowania nie ma, noooo chyba, że szykują taśmy
krasnalka...u mnie tak wiało, że kwiaty musiałam przywiązać do płotka bo myślałam, że połamią się
Tragiczny wypadek na przejeździe kolejowym. Nie żyje młody mężczyzna
W wypadku na niestrzeżonym przejeździe kolejowym w Grajewie w woj. podlaskim samochód osobowy zderzył się z pociągiem. Kierowca auta, 22-letni mężczyzna, zginął na miejscu.
Do wypadku doszło około godziny 13.30. Opel vectra wjechał wprost pod koła rozpędzonego pociągu TLK Gdynia-Białystok.
W wypadku na niestrzeżonym przejeździe kolejowym w Grajewie w woj. podlaskim samochód osobowy zderzył się z pociągiem. Kierowca auta, 22-letni mężczyzna, zginął na miejscu.
Do wypadku doszło około godziny 13.30. Opel vectra wjechał wprost pod koła rozpędzonego pociągu TLK Gdynia-Białystok.
FaRaL ..mało letni bezmuuzguu kierowca lubi wyscig Rajdowy i buummm .a ty tez cchesz tak samo jak on
Robal36- tylko za sugerowałem decyzja należy do grającego
ja bym dał 17 i z głowy-(jak juz się powiedziało)
ja bym dał 17 i z głowy-(jak juz się powiedziało)
ceha
- do grającego albo maszyny - mam 17-ście, ale w kaskadzie, tylko pssss - o tej mojej kaskadzie plssss
- do grającego albo maszyny - mam 17-ście, ale w kaskadzie, tylko pssss - o tej mojej kaskadzie plssss
fiolka-ja pamiętam że zaraz na początku jak zacząłem grać w mini trafiłem 4/5 z maszyny
FaRaL ..a ty chodzisz real TS .. jak chcesz isc tam twoje miejsce lizusa ..
Robal36 -17 w kaskadzie też mam i to na 2 z 4 puszczonych
byc może jeszcze dla Mini 17 będzie łaskawe bo dzisiaj się zdecydowałem na dwa -za 2,50 (między inn.)
byc może jeszcze dla Mini 17 będzie łaskawe bo dzisiaj się zdecydowałem na dwa -za 2,50 (między inn.)